O Γιώργος Κυριακίδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά “Ενωμένη Εορδαία”

28 Αυγούστου 2023
13:50

   Υπηρετώ την Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010 ως πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ανατολικού για δύο θητείες και στην συνέχεια δίπλα στο σημερινό δήμαρχο Εορδαίας ως εντεταλμένος Σύμβουλος.      Αγωνίζομαι διαρκώς με όλες μου τις δυνάμεις για την επίλυση μικρών και μεγάλων προβλημάτων για τον  καθένα από εσάς, ώστε να γίνει η περιοχή μας καλύτερη. Ζητώ την στήριξη σας στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Πλακεντά “Ενωμένη Εορδαία”, για να συνεχίσουμε την σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύξαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Γιώργος Κυριακίδης Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

 

Ένα σχόλιο

  • Ο φίλος μου Ο Γιώργος άξιος ικανός αγαπητός στην κοινωνία μαζί με τον άξιο δήμαρχο και εξίσου φίλο μου τους εύχομαι καλή επιτυχία και δηλώνω παρών μαζί τους.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι