O Αθανάσιος (Θάνος) Τσουκνίδας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΕΝΟΤΗΤΑ»

28 Αυγούστου 2023
13:56
Φίλες και φίλοι, εμείς οι νέοι οραματιζόμαστε πράγματα για τον τόπο που ζούμε και προσπαθούμε να βάλουμε τις δικές μας πινελιές εξελίσσοντας τον προς το καλύτερο. Η εμπειρία σε συνδυασμό με την διάθεση για προσφορά μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι κοινωνικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές δράσεις, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ανάγκες του δήμου αποτελούν για εμάς μια σημαντική πρόκληση από την οποία μπορούμε να βγούμε κοινωνικά πιο «πλούσιοι».
Προσωπικά επέλεξα να κάνω αυτό το πρώτο βήμα με διάθεση και αισιοδοξία με σκοπό να συμβάλλω σε όλα τα παραπάνω αλλά και να παροτρύνω τους ανθρώπους της γενιάς μου να συμμετέχουν. Είναι η μόνη λύση για να βελτιώσουμε την πόλη μας και κατ επέκταση τη ζωή μας. Στις 8 Οκτωβρίου 2023 οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον καλύτερο και πιο παραγωγικό συνδυασμό, αυτός δεν είναι άλλος από την «ΕΝΟΤΗΤΑ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα.
Επιλέγουμε να προχωρήσουμε με ΕΝΟΤΗΤΑ για έναν καλύτερο τρόπο ζωής των πολιτων. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι η δικη σας στήριξη!
 Αθανάσιος (Θάνος) Τσουκνίδας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΕΝΟΤΗΤΑ»

4 σχόλια

  • Θάνο καλό αγώνα.
    Προσωπικά ψηφίζω τον Χάρη Κουζιακη.
    Το μέλλον δεν μπορεί να αλλάξει με τον Μαλούτα.
    Ότι ήταν να κάνει θα το έκανε από το 1990 ως σήμερα. Άνθρωποι που είναι στην αυτοδιοίκηση από το 1990 δεν πρέπει να μας πουν τι θα κάνουν αλλά τι ΕΚΑΝΑΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι