Φίλες και φίλοι, εμείς οι νέοι οραματιζόμαστε πράγματα για τον τόπο που ζούμε και προσπαθούμε να βάλουμε τις δικές μας πινελιές εξελίσσοντας τον προς το καλύτερο. Η εμπειρία σε συνδυασμό με την διάθεση για προσφορά μπορεί να συμβάλει στην βελτίωση της καθημερινότητας με ότι αυτό συνεπάγεται. Οι κοινωνικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές, αθλητικές δράσεις, σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες ανάγκες του δήμου αποτελούν για εμάς μια σημαντική πρόκληση από την οποία μπορούμε να βγούμε κοινωνικά πιο «πλούσιοι».
Προσωπικά επέλεξα να κάνω αυτό το πρώτο βήμα με διάθεση και αισιοδοξία με σκοπό να συμβάλλω σε όλα τα παραπάνω αλλά και να παροτρύνω τους ανθρώπους της γενιάς μου να συμμετέχουν. Είναι η μόνη λύση για να βελτιώσουμε την πόλη μας και κατ επέκταση τη ζωή μας. Στις 8 Οκτωβρίου 2023 οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τον καλύτερο και πιο παραγωγικό συνδυασμό, αυτός δεν είναι άλλος από την «ΕΝΟΤΗΤΑ» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Κοζάνης Λάζαρο Μαλούτα.
Επιλέγουμε να προχωρήσουμε με ΕΝΟΤΗΤΑ για έναν καλύτερο τρόπο ζωής των πολιτων. Ο μόνος τρόπος για να το πετύχουμε αυτό είναι η δικη σας στήριξη!
 Αθανάσιος (Θάνος) Τσουκνίδας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την «ΕΝΟΤΗΤΑ»