Ψηφοφορία για το νέο τουριστικό σήμα του προορισμού Πρέσπες στο πλαίσιο του έργου BorPres

28 Αυγούστου 2023
14:45

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας στα πλαίσια ανάπτυξης της Ταυτότητας Προορισμού (Destination Branding) των Πρεσπών ως ενιαία περιοχή μετά τη λειτουργία της συνοριακής διάβασης του Λαιμού, σας καλεί να ψηφίσετε το νέο τουριστικό σήμα του προορισμού Πρέσπες στον παρακάτω σύνδεσμο έως τη Δευτέρα 4 Σεπτέμβρη 2023:

https://forms.gle/wbgQwBGWjkYvUKtQ7

Η δράση αυτή εντάσσεται στο «Περίγραμμα Μελέτης Στρατηγικού Σχεδιασμού, Ταυτότητας Προορισμού (Destination Branding) και Τουριστικής Ανάπτυξης για την περιοχή των Πρεσπών» του έργου με τίτλο «Prespa Lake Area border guard station: Preparatory activities for the establishment of the border crossing point between Greece and the Republic of North Macedonia at the Prespa Lake Area» και ακρωνύμιο ΒorPres, που υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Διασυνοριακής Συνεργασίας INTERREG IPA CBC «Greece – Republic of  North Macedonia 2014 – 2020».

Κύριος σκοπός του έργου είναι οι προπαρασκευαστικές ενέργειες κατασκευής της Διασυνοριακής Διάβασης Πρεσπών, που αποτελεί μόνιμο αίτημα της τοπικής κοινωνίας. Πρόκειται για ένα έργο αναπτυξιακού προσανατολισμού που στοχεύει να διευκολύνει την επικοινωνία / πρόσβαση στο σημείο αυτό και να ενθαρρύνει την επίσκεψη σε µια ευρύτερη περιοχή μοναδικής φυσικής ομορφιάς.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο: https://borpresproject.eu/

Επικοινωνία:   Τμήμα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Έξυπνης Εξειδίκευσης και Καινοτομίας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, τηλ. 2461052726, email. [email protected]

2 σχόλια

  • Εξαιρετικά τα σήματα!Απλά μια καλοπροσίρετη παρατήρηση.Στο σήμα 4 που έχει για τον Άγιο Αχίλλειο θα μπορούσε να τροποποιηθεί και να προστεθεί πάνω από την εικόνα της πύλης το σύμβολο του Σταύρου και λίγα βουνά!Επίσης μια παρατήρηση για το τώρα και το μέλλον.Η χώρα μας είναι η αγαπημένη μας Ελλάδα ή ονομασίες των περιοχών και όχι μόνο επιβάλεται να είναι γραμμένα στην Ελληνική γλώσσα και όχι στην Λατινική.Φυσικά μιλάμε για τουρισμό θα μπορούσε να είναι από κάτω με διακριτικά γράμματα η ονομασία στα Λατινικά.

  • και εννοείται, το εικονίδιο που συμβολιζει την εκκλησια του Αγιου Αχιλλείου ειναι χωρις τον Τιμιο Σταυρό επάνω, γιατι η χωρα εχει λαθρο εποίκους κ δεν πρεπει να τους στεναχωρησουμε.. μη μας καψουνε κανενα δασος ακομα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι