H Ευθαλία Ράνδου για την υποψηφιότητά της με τον Γιώργο Αμανατίδη

28 Αυγούστου 2023
18:53

Ο επαγγελματικός μου βίος είναι απόλυτα συνυφασμένος με τον ανθρωπισμό. Βασίζεται σε έναν διαρκή αγώνα για τον άνθρωπο, για το ύψιστο αγαθό της ανθρώπινης ζωής. Ο ανθρωπισμός όταν συνδέεται με την πολιτική προάγει αξίες, αρχές και δράσεις που καθοδηγούν τη συμπεριφορά μιας κοινωνίας και των πολιτικών της αποφάσεων. Πολιτική χωρίς ανθρωπισμό οδηγεί σε αδίστακτες βλέψεις και συμπεριφορές. Το υπερκομματικό κάλεσμα του Γεωργίου Αμανατίδη στην συμμαχία για ανάπτυξη αποτέλεσε πρόκληση και ώθηση για την συμμετοχή μου.

Το πρόσωπο του εμπνέει αξιοπιστία κι εμπιστοσύνη, διακατέχεται από πνεύμα ομαδικότητας και καινοτομίας, ενσαρκώνει το όραμα, την ελπίδα και την προσδοκία. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν το ταξίδι αυτό με συνοχή, αγώνα κι αξιοπρέπεια!

12 σχόλια

  • Γιά ποιόν υπερκομματικό λέτε ;
    Τον αποστάτη ;
    Γιατί δεν θα κοροιδέψη και σας στην συνέχεια καλή μου κυρία ;

    Ο Κασαπίδης και η Ζεμπιλιάδου δεν έχουν ανθρωπισμό ;

    • Ο Κατανας μέχρι πρότινος δεν ήταν αποστάτης;Τώρα ξαφνικά έγινε υπέρμαχος της ΝΔ;Αλλά σας χάλασε τη σούπα ο Αμανατιδης.Ασχολείστε μαζί του,γιατί χάσατε τον ύπνο σας,ενώ με τον Χαρουλη είσαστε βέβαιοι για την επανεκλογή σας.

  • Καλή επιτυχία γιατρέ μου.Τι να πούμε για εσάς;Την ψυχή σας δώσατε κατά την περίοδο του covid.Σας ευχαριστούμε.Είμαστε μαζί σας.

  • Όταν η ρανδου έδινε την ψυχή της κάποιοι ανεμβολίαστοι δεν μπορούσαν να δουν τους υπουργούς που ερχότανε στην Κοζάνη. Να πας στη Νίκη εκεί που ανήκεις περιφερειάρχη με ημερομηνία λήξης.

  • Χαρακτηριστικά των ανθρώπων που προσφέρουν στην κοινωνία!!

    Mnemonic των 5Σ
    Συνείδηση
    Συμμετοχή
    Συνεργασία
    Συνεχής μάθηση
    Συναισθηματική νοημοσύνη

    Στις αυτοδιοικητικές εκλογές ψηφίζουμε προσωπικότητες που φτιάχνουν ομάδα!!
    Πάνω από περιχαρακωμένες κομματικές ιδεοληψίες!!
    Ψηφίζουμε για τον τόπο μας,ψηφίζουμε τους καλύτερους!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.