kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Δεν πρόκειται για “κωλοτούμπα” αλλά για “φλικ – φλακ”

29 Αυγούστου 2023
07:44

 

Η στήλη είναι σε θέση να γνωρίζει πως πρόσωπα που είχαν δηλώσει τη στήριξή τους στο πρόσωπο του Α. Γαβριηλίδη (δείτε εδώ) μαθαίνοντας για τη συμπόρευσή του με το νυν Δήμαρχο Κοζάνης εξέφρασαν την απογοήτευση και την πλήρη δυσαρέσκειά τους γι’ αυτή την εξέλιξη και δικαιολογημένα (σημειώνει η στήλη) αφού αν διαβάσει κανείς όλες τις ανακοινώσεις του μέχρι πρότινος συνδυασμού ΑΝΑ.Σ.Α. (που έμεινε από ανάσα και δέχτηκε το “φιλί ζωής” από τον Λ. Μαλούτα) καταλαβαίνει πως στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε με μια ακόμη περίπτωση “κωλοτούμπας” αλλά για “φλικ – φλακ, όπως λένε στην ενόργανη, δηλαδή συνεχόμενα περιστροφικά άλματα προς τα πίσω. Κι αν κάποιος πιστεύει ότι η κριτική μας είναι σκληρή, ορίστε μερικά ακόμη που έλεγε ο Α. Γαβριηλίδης σε ανακοινώσεις του: “Η αλλαγή σκυτάλης στα πράγματα του Δήμου μας είναι αναγκαιότητα”,  “Φτάσαμε σε σημείο θυμού και οργής με την δημοτική αρχή, τόσο σε ζητήματα αρχής και ηθικής όσο και σε ζητήματα καθημερινής διαχείρισης υποθέσεων που έχουν άμεση επίπτωση στην ποιότητα ζωής”, “Ο Δήμος Κοζάνης χρειάζεται μια «ανάσα», μια νέα πνοή αφού ασφυκτιά από το παλιό, το ξεπερασμένο, το αποτυχημένο.”. Είναι να απορεί κανείς με πόση ευκολία  μπορεί κάποιος με τις πράξεις του να διαγράψει όλα όσα έλεγε και πίστευε(;) μόλις πριν λίγους μήνες.

Η Χύτρα

 

 

24 σχόλια

  • Είμαι στη φάση που δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει πέσει τόσο χαμηλά η ενότητα η απλά έχει να δώσει και άλλο.
    Αυτά τα έρμα τα παιδιά σε τι κόσμο ζούνε που δεν βλέπουν τι παιχνίδια παίζονται εκεί μέσα;
    Δηλαδή, βολεύονται με ένα 2μηνο η 6μηνο; Αυτή είναι η ζωή τους;

  • Η κινηση του φαινοταν απο χιλιομετρα μακρια, το ιδιο και του κατανα, δλδ με τρεις ανακοινωσεις, 3 αρθρα και τρεις φωτογραφιες παιρνεις θεση αντιδημαρχου η αντιπεριφερειαρχη. Αντε αυτοι καλα που τα κανουν, οι αλλοι που νιωθουν ανασφαλεις και τα δινουν?

    • Μονο που δεν θα βγουν. Ο Κατανας θα ειναι μετά τη 10η θεση και θα εκλεγούν το πολύ 3 στην Κοζανη αν ειναι 2ος συνδυασμος και μαλλον ένας αν είναι τρίτος. Διοτι ο πρώτος παίρνει το 60% των συμβούλων.

    • Όπως ο Κατανας τελείωσε οριστικά τον Κασαπιδη έτσι θα γίνει και με σένα Μαλουτα. Συνέχισε κοζαν ανεξάρτητος και αδέσμευτος να βγάζεις τις ανακολουθίες.

  • Ρε παιδια ειδε κανεις τον εξαφανισμενο Τζων Αυλακιωτη Τοπαλιδη???? ειναι αληθεια οτι ζητησε αγαρμπα αντιδημαρχια και εφαγε πορτα απο 2 συνδυασμους?

    • Η αλήθεια είναι ότι αν το πεις επώνυμα θα σου απαντήσει ανάλογα ,… ο Εξευτελισμός σου ανώνυμα δεν έχει όρια … Δημόσια γράψε αν θες απαντήσεις …

    • Η αλήθεια είναι ότι είστε ψεύτης.. Είστε πληρωμένος… και βέβαια αναξιόπιστος..
      Σίγουρα αυτά που γράφω είναι πραγματικότητα ανωνυμε..

  • Ο Αγάπιος Γαβριηλίδης και ο Βασίλης Γκούμας είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ….
    Βλέπουμε πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου του Μαλούτα!

  • Δε βλέπεις καλά όποτε πάρε γυαλιά.!
    Μόνο αυτοί οι δυο πήγα στο Μαλουτα με διαφορα και διαφθορά μιας τετραετίας κι ο καθενας για διαφορετικούς λόγους…
    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υποστηριζει επίσημα κανέναν από τους υπάρχοντες συνδυασμούς αν και οι υποψήφιοι δημάρχου Κοκκαλιαρης και κουζιακης προέρχονται από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχουν συνδυασμούς ανεξάρτητους. Και οι δυο είναι αξιόλογοι κι ένας από τους δυο θα νικήσει το Μαλουτα στη δεύτερη Κυριακή .

    • Ο Σύριζα φίλε μου δυστυχώς, σε αυτές τις εκλογές, έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Είναι ήδη φανερό και θα γίνει περισσότερο φανερό στο επόμενο διάστημα ότι Σύριζα = Τσίπρας.

  • Οι περισσότεροι εκεί που χλεύαζαν, εκεί γλείφουν από τά νύχια μέχρι την κορυφή!!!!! Αλλά τά καλύτερα στην δεύτερη Κυριακή, εκεί θά πέσει πολύ γέλιο και πολύ κλάμα ας μας πει κάποιος τι προσφέρε ο μαλουτας στην Κοζάνη και μετά να πάμε κοντά του

  • Τελικά σίγουρα θα υπάρχουν Κοψοχεριδες και πάλι μετά τις εκλογές και πάλι από την αρχή. Κράξιμο φωνές στο καφενείο αλλά η άσκοπη ψήφος πάει σύννεφο.
    Τελικά μόνο το ψηφοδέλτιο της Κουζιάκη είναι που καταρτιζετε με αξιοπρέπεια στον Δήμο Κοζάνης

  • Δηλαδή ο Μαλουτας τι ακριβώς θέλει να συνεχίσει; Με ποιους; Με τους συνταξιουχους Κιτιδη, Φλώρο, Γκούμα Μαγγιριδη Παλάσκα και Γαβριηλίδη;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.