Παράκληση συμπολίτη μας: “Αν είδε κάποιος κάτι ή γνωρίζει οτιδήποτε σε σχέση με τη ζημιά που προκάλεσαν άγνωστοι στο αυτοκίνητό μου”

29 Αυγούστου 2023
10:14
Στις 29/8 και ώρα 7:00 στάθμευσα το αμάξι μου στην περιοχή Κασλά και στις 9:30 πήγα και το βρήκα χτυπημένο.παρακαλειτε οποίος είδε η γνωρίζει κάτι για το συμβάν να επικοινωνήσει στο τηλ 6936906881 Γιάννης.

6 σχόλια

  • Ακριβώς έτσι βρήκα το αυτοκίνητο μου πριν μερικά χρόνια.Μου φάνηκε παράξενο το χτύπημα, είχα σπασμένο φανάρι και χτύπημα ψηλά. Ο λαμαρίνας μου είπε ποδήλατο ή μηχανάκι. Είναι ακριβώς στο ύψος του τιμονιού.

  • Μας χτύπησαν το αυτοκίνητο πριν λίγες μέρες πολύ κεντρικά. Έτυχε να είναι μια αυτόπτης μάρτυρας εκεί που έγραψε τις πινακίδες και βρήκαμε την υπαίτια. Η οποία τα αρνείται όλα. Εύχομαι να μην γίνει και το ίδιο σε εσάς. έτσι κι αλλιώς τις ασφάλειες για αυτό τις πληρώνουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.