Ο Γιάννης Μπασίνας θα είναι υποψήφιος με την Ενότητα

29 Αυγούστου 2023
12:22

Ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Γιάννη Μπασίνα με το συνδυασμό μας.

Ο Γιάννης είναι παντρεμένος με τη Στέλλα Δραγατσίκα και έχουν δύο παιδιά.

Τα τελευταία δέκα χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης, ενώ στο παρελθόν ήταν διευθυντικό στέλεχος σε πολυεθνική εταιρία.

Η ομάδα μας μεγαλώνει.

Άνθρωποι που θέλουν και μπορούν να συμβάλλουν με τις ιδέες και τις προτάσεις τους στη βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο Κοζάνης έρχονται κοντά μας.

Ο Γιάννης, ένας ενεργός πολίτης με πολυετή ενασχόληση με τα θέματα του κλάδου του σε συνδικαλιστικό επίπεδο, μπορεί να βοηθήσει έμπρακτα και ουσιαστικά.

16 σχόλια

    • Ελευθερία καλό.
      Έχετε εξαιρετικό χιούμορ.

      Υ.Γ. με τον “συκοφάντη” κ.Κολοβό τι θα γίνει αγαπητέ κ.δήμαρχε?
      Μας κρατάς σε αγωνία ή δεν έχεις χρόνο

      Kozan.gr είστε άθλιοι

  • Στη συνάντηση η ντροπή και ντράπηκε.. καληνύχτα σας ακόμη μία υποψηφιότητα με δείχνει γιατί δεν πρέπει να ψηφίσω μαλούτα..

  • Οι λευκές νύχτες και το μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.
    Θεωρώ ότι έκανες την καλύτερη επιλογή.
    Οι άχρηστοι με τους άχρηστους.

  • 3 νέοι αντιδήμαρχοι στον Μαλουτα, Μπασινας Γιάννης , Κατανας Γιώργος, Γαβριηλίδης Αγάπιος, ο πρώτος εστίασης ο δεύτερος ενέργειας και ο τρίτος κωλοτούμπας όλοι οι άλλοι υποψήφιοι νεροκουβαλητες…..

  • Μπασίνα ειλικρινά αναρωτιέμαι Παντού κατηγορούσες τον Μαλούτα και ψάχνατε με τον Τοπαλίδη συμμαχίες να ρίξετε τον Μαλούτα και τώρα πας και του δίνεις το χέρι ? Και νομίζεις θα έχεις καλά αποτελέσματα..Ειλικρινά σε ήξερα για άλλον χαρακτήρα αλλά μας έδειξες πραγματικά πως σκέφτεσαι.

  • Λοιπόν τρολακια του κοκαλιάρη που γράφετε πιο πάνω…Ότι σας πουν να γράψετε,επειδή τον Μπασινα τον ξέρω από μικρό παιδί για να πάει στο Μαλουτα κατάλαβε πως αν βγει καποιος άλλος από τους υπόλοιπους υποψήφιους δε θα έχουμε όλοι ούτε νερό ούτε ρεύμα το χειμώνα!!!

  • ΜΠΑΣΙΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΤΟ ΒΊΝΤΕΟ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΌΣ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.