Γ. Τοπαλίδης: “Η ευθύνη μη καθόδου συνδυασμού στο χώρο της παράταξης αφορά τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς οι οποίοι μπορούσαν να πράξουν, τελικά να μην πράξουν ανάλογα”

29 Αυγούστου 2023
12:43

  Από την πρώτη στιγμή ίδρυσης της Δημοτικής μας Κίνησης ‘’Δήμος Κοζάνης 2030, Μπροστά’’ και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Τοπαλίδη Γεώργιου, στις 4 Ιανουαρίου του 2023,  δεσμευτήκαμε για μία πορεία, η οποία θα βασίζεται στην ανάγκη της περιοχής μας για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο. ‘Ένα παραγωγικό μοντέλο  το οποίο θα αντικαταστήσει την απώλεια θέσεων εργασίας και εισοδήματος  το οποίο   αποτελεί το  κρίσιμο στοίχημα για το σύνολο της διοίκησης και των πολιτών της περιοχής μας, μαζί με τη διαχείριση των καθημερινών θεμάτων, η οποία από μόνη της βέβαια δεν αρκεί.

 

Απαιτείται η ανάπτυξη ενός πολυδιάστατου μοντέλου με επανακαθορισμό των παραγωγικών δυνατοτήτων της περιοχής, ώστε να εξασφαλισθεί η βιώσιμη ανάπτυξη και η έλευση επενδύσεων στον τομέα της βιομηχανίας μεγάλης κλίμακας.

  Δημιουργήσαμε μια ομάδα ικανών ανθρώπων, με γνώση και εμπειρία, οι οποίοι ετοίμασαν τις προτάσεις μας,  ενώνοντας  το σύνολο όλων των παραγωγικών  αλλά και ανέργων συμπολιτών μας, με όπλο την γνώση της περιοχής μας , της πατρίδας μας, και της ευρωπαϊκής πρακτικής, ψάξαμε καλές πρακτικές που εφαρμόζονται και δίνουν λύσεις στις περιοχές αυτές.

  Δεν σκεφτήκαμε ποτέ ότι υπάρχει μόνο μία λύση, μία ιδέα ένας δρόμος, η δική μας. Ψάξαμε και επεξεργαστήκαμε όλες τις σκέψεις και όλες τις προτάσεις. Χωρίς στεγανά και παρωπίδες.

  Οδηγός των ομάδων προγράμματος υπήρξε η επιλογή μας να γίνει ο δήμος Κοζάνης και η ευρύτερη περιοχή, η καλύτερη πρακτική της Ευρώπης. Από την περιοχή της φυγής, να γίνει  η περιοχή της επιλογής, η περιοχή της ανάπτυξης, η περιοχή της καινοτομίας και των καλών  πρακτικών.

  Συναντήσαμε συμπολίτες μας, φορείς, επιχειρήσεις σε όλο τα φάσμα της επιχειρηματικής δραστηριότητας, με κοινωνικούς φορείς καθώς και κινήσεις πολιτών.  

  Σήμερα βέβαια και στην προσπάθεια μας να συγκροτήσουμε ένα ψηφοδέλτιο νίκης, από το κεντρικό ψηφοδέλτιο έως και το τοπικό ψηφοδέλτιο του μικρότερου χωριού, συναντήσαμε δυσκολίες, από προσωπικές και μικροπολιτικές  επιδιώξεις εμπλεκομένων , καθώς και ομαδικές επιλογές στελεχών να κατευθυνθούν σε ψηφοδέλτια άλλων υποψηφίων.

«Ν’ αγαπάς την ευθύνη»

Πιστεύουμε λοιπόν για ότι έγινε, αν κάτι καταφέραμε ή δεν καταφέραμε, ευθυνόμαστε εμείς. Η σημερινή συγκυρία παρά τη δημιουργία ισχυρής ομάδας δεν μας επιτρέπει να διεκδικήσουμε τη νίκη. Ένα σημαντικό στοιχείο που  πρέπει να έχει ένας πολιτικός, είναι η αποφασιστικότητα. Ο μόνος δρόμος  είναι μπροστά. Με ξεκάθαρες αποφάσεις των οποίων την ευθύνη παίρνουμε και προχωράμε.

  Τέλος η ευθύνη μη καθόδου συνδυασμού στο χώρο της παράταξης αφορά τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς οι οποίοι μπορούσαν να πράξουν, τελικά να μην πράξουν ανάλογα.

   Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους στήριξαν τις προσπάθειες μας, διαβεβαιώνουμε ότι συνεχίζουμε με αγάπη για τον τόπο μας, θα είμαστε παρόντες- παρούσες προτείνοντας, λύσεις και προτάσεις  οι οποίες θα οδηγήσουν στην αλλαγή του παραγωγικού μοντέλου της περιοχής μας και την ανάδειξη του Δήμου μας, ως μια πολύ καλή πρακτική της Ευρώπης.

Σας ευχαριστούμε

Δήμος Κοζάνης 2030 Μπροστά

44 σχόλια

  • αφού ρε Γιώργο οι “αρμόδιοι φορείς” ήταν επιφορτισμένοι με το να στηρίζουν Αμανατιδη…που καιρός για Δήμο.

    Εν τω μεταξύ και πέρα από την πλάκα αν ο Αμανατίδης κατέβαινε για τον Δ. Κοζάνης νομίζω ή ΝΔ θα ήταν κάπως πιο χαρούμενη οικογένεια τώρα είναι όλοι κατηφείς πάλι

  • Δεν πειράζει. Να πας με τον Μαλούτα. Εκεί τους στέλνεις όλους άλλωστε. Θα σου ετοιμάσει το έδαφος ο Μπασίνας.

    • Καθαρε νεοδημοκρατη, για πες πόσους νεδημοκρατες έχει ο Κασαπιδης στο συνδυασμό; Κάποιοι από αυτούς πριν μερικά χρόνια έβριζαν τη ΝΔ και ελεγαν στα τέσσερα αν θυμάσαι. Κανένας δεν μίλησε ούτε από Αθήνα ούτε από κοζανη.

  • Το κόμμα Γιώργο και καποιοι τοπικοί παραγοντες έδωσαν βάση στο πως θα διαλύσουν την ΝΔ Κοζάνης. Το κακό είναι ότι δεν τους φτάνει το χάλι που δημιουργήθηκε και το συνεχίζουν. Πρέπει να αναλάβουν και τις ευθύνες τους. Μην βγει κάνεις και πει για κασαπιδη και Αμανατιδη, το θέμα είναι ποιο πολύπλοκο. Όταν θα μάθουν να ρωτούν και να υπολογίζουν τότε θα ξαναδούν βουλευτή στην Κοζάνη. Μας θεωρούν στρατιωτάκια που κάθονται προσοχή. Θα αρχίσουν και μάλιστα πολύ σύντομα να παίρνουν τις απαντήσεις τους.
    Οποτε δεν είχαν χρόνο να ασχοληθούν με το δήμο.

  • Κωσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Κασαπίδης, Αμανατίδης. Μάχη κομματαρχών στο Ν. Κοζάνης για το ποιος θα επιβιώσει από τον επερχόμενο κατήφορο της ΝΔ του Μητσοτάκη. Θλιβερό θέαμα.

  • κ.Τοπαλίδη.Ο κ.Μπασίνας δεν ήταν υποστηρικτής σας στο συνδυασμό.Τώρα προτρέχεις στον κ.Μαλούτα τι έχετε να πείτε επ’αυτού;κ.Τοπαλίδη δεχτείτε μια συμβουλή:Βρείτε τα πρώτα με το ευατό σας,με τους πολύ στενούς συνεργάτες σας,ιδιαίτερα με τον κ.Κωνσταντινίδη που τροφοδοτεί τον αντίπαλο συνδυασμό,τα στελέχοι της Νέας δημοκρατίας που έχουν αποδειχτεί στελέχοι την Νέας Υποκρισίας ξεπερνούν και τους επαγγελματίες ηθοποιούς!Βρείτε τα ως ΝΔ Μεταξύ σας και μετά αλλού!Αυτή η συμβουλή ισχύει και για τον κ.Κωνσταντινίδη και κ.Παπαδόπουλου να προσέχουν τους συνεργάτες στους γιατί λειτουργούν υπογείως.Το κόμμα ως ΝΔ ας προσέχει τα μέλη του!

  • Διάβασα με επιμέλεια και ενάργεια όλο το κείμενο, αλλά πουθενά δε λέει αν κατεβαίνει ο συνδυασμός ή αποσύρεται…

    Όπως θέλει μεγάλη μαγκιά να κατέβει κάποιος υποψήφιος, άλλη τόση θέλει και να παραδέχεται την αποτυχία του κι εδώ δεν υπάρχει τέτοια παραδοχή.

  • Οι περισσότεροι που τον κρίνετε και βρεθήκατε απέναντι του χωρις λόγο, είστε άνθρωποι που το μόνο που σας νοιάζει, είναι μια μικρή καρέκλα,το μικροβολεμα.Γιωργο πάντα ήσουν άξιος,ικανός και συνεπής τόσο απέναντι στους συνανθρώπους μας, όσο απέναντι και στο κόμμα σου ,που τόσο άδικα όμως σε συμπεριφέρθηκε

  • Οι ευθύνες αγαπητέ μου Γιώργο, έχουν ονοματεπώνυμα, βουλευτές τής ΝΔ, πολιτευτές τής ΝΔ, νομαρχιακή επιτροπή νομού Κοζάνης ΝΔ, τοπική επιτροπή ΝΔ Κοζάνης , και όλα τά παλιά στελέχοι πού έκαναν συσκέψεις και συναντήσεις (Δημογέροντες) δήθεν για το καλό τού Δήμου. Ας τρέξουν τώρα νά ψηφίσουν τόν υποψήφιο δήμαρχο τού ΠΑΣΟΚ, τού ΣΥΡΙΖΑ,και κάτι από οικολόγους πράσινους!!

    • Πολύ ορθά τά λες. Ήταν η μοναδική φορά, που ή ΝΔ είχε πολύ σοβαρές προϋποθέσεις νά κερδίσει τόν Δήμο Κοζάνης. Τωρα μάλλον θά περιμένει ακόμα 40 χρόνια!! Τεράστιες οι ευθύνες όλων, μα όλων, στους οποίους αναφέρεσαι.

  • Η υπεροψία όλων σας έφερε την κατασταση εδώ. Αφού εσείς χάνεστε τα στελέχη της ΝΔ έπραξαν μόνα τους και πήγαν σχεδόν στο σύνολο τους εκεί που πίστεψαν ότι θα είναι καλύτερα για αυτούς. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι της ΝΔ πίστεψαν ότι μόνοε την ανακοίνωση τους θα τρέξουν όλοι από πισω τους. Αμ δε.. Δεν είναι όλοι πρόβατα να τρέχουν με ένα ταξιμο θεσούλας πίσω από αυτούς. Παλαιοκομματικες μέθοδοι άλλων εποχών. Φτάνει γιατί σας βαρέθηκε ο κόσμος. Και σας το έδειξε με εμφαση

  • Μεγάλος ντόρος για το τίποτα. Μήπως θα έπρεπε να κοιταξεις τον καθρεπτη και μετά να αποφασίζεις για τέτοιου είδους πολιτικές αποφάσεις; Ήταν δεν είναι να βγαίνεις δεύτερος η τρίτος μεγαλύτερη είναι να λες μεγάλες κουβέντες και στο τέλος να μην μπορείς να κάνεις ούτε συνδυασμό .

  • Μάλλον δεν βολέψεις πολλούς στρατιωτικους για να σε στηρίξουν. Περισσότερες μεταθέσεις λοιπόν την επόμενη φορά, μπας και συμπληρώσεις ψηφοδέλτιο…

  • Πότε θα καταλάβουν πόσο λίγοι είναι για τον τόπο ; Και ο Κύριος Τοπαλιδης και ο Κύριος Σιογκας και ο Κύριος Γκανατσιος. Μια αυτοκριτική δεν βλάπτει. Πηγαίνετε πίσω, αφού βλέπετε ότι δεν έχετε τον παλμό του κόσμου γιατί με το ζόρι μπροσταρηδες, κανένας από τους τρεις δεν ήταν άξιος για να κατέβει ως γαλάζιος δήμαρχος. Δώστε χώρο στους νέους και κάπου έλεος με τους δεινόσαυρους!!!!

  • Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει καθαρά Μαλουτα..γιατί κ ο δήμαρχος ήταν συνεργάσιμος την περίοδο του κορωνοιου..άχνα δεν είχε βγάλει για τις ελλείψεις στο νοσοκομείο και όλα τα συναφή..

    • Αν είσαι η… Άννα μια ερώτηση… Από τότε που σταμάτησες μα είσαι υποψήφια ψήφισες τίποτα άλλο εκτός από … Λάζο…

  • Μάλιστα…να έδινε το χρίσμα σε εσενα η ΝΔ και να πήγαινε Τρίτη!μα αφου,δεν μπορείς να κανεις ψηφοδελτιο….οι άλλοι θα το κάνουν για εσενα?ελεος!

  • Πολιτικε μασκαρα ,δεν εχεις τα …κοτσια μην πω τιποτα αλλο να ζητησεις συγνωμη απο 5 10 ανθρωπους που στηριξαν την παραταξη και οχι εσενα και βγαζεις και ανακοινωσεις ,γιατι αυτοι ειναι σοβαροι ,που δεν τρεξαν σε αλλους συνδιασμους,ναι υπαρχουν και αυτοι…..και κανεις πασες τους υπολοιπους στον μουτο…πολιτικε λαγε…….

  • Πάλι καλά βγάζουμε τώρα φωτογραφίες με τα κινητά, τζάμπα θα πήγαιναν τα φιλμ, με τόσες φωτογραφίες με χειραψίες που έβγαλες.

  • Οι πιο μάγκες στη ΝΔ είναι κάτι στελέχη (να τα κάνει ο Θεός), που υποτίθεται ότι βόσκουν πέντε έξι ψηφοφόρους. Κάνουν που και που τα παράπονά τους, ρίχνουν καμία αρνητική κριτική στην κυβέρνηση και παίρνουν δουλίτσες και θέσεις χωρίς να σκάνε. Έχουμε και στην Πτολεμαΐδα από αυτό το είδος.

  • Γιωργάκη τι άλλη υποστήριξη ήθελες; Εσύ δεν μας διαβεβαίωνες από τον περσινό Ιούλιο ότι είχες το χρίσμα απο τη ΝΔ. Και έβαζες και “πρωτευουσιάνικες” εφημερίδες να μας το επιβεβαιώνουν. Δεν μας έβγαζες και γκάλλοπ του κόμματος, ότι ανάμεσα σε σένα,τον Σιόγκα και τον Κοεμτζόπουλο, εσύ προηγούσαν με τεράστια διαφορά. Ολα ψέμματα ήταν κ. Γιωργάκη μας; Εμ, με τα ψέμματα δεν πας μακριά Γιώργη μου. Την πλήρωσες ήδη μια φορά. Θυμάσαι; Αντε τώρα σου στο σπιτάκι σου, μιας και τα δοκίμασες “επιτυχώς” όλα. Γιατί αλλη φορά, όσα καινούρια ψέμματα και να εφεύρεις, δεν…

  • Τι ντροπή,χωρίς να έχουν άτομα να τους ακολουθούν δηλώνουν υποψήφιοι και μετά αποσύρονται από αρχηγοί συνδυασμών.Πρέπει οι κύριοι αυτοί ουδέποτε ξανά να είναι υποψήφιοι όχι για αρχηγοί συνδυασμών αλλά ούτε για κοτέτσι.Λίγη σοβαρότητα κύριοι.Προσβάλλεται και τις κοματικές σας παρατάξεις.Τσάμπα μάγκες.

  • Κλαίγεσαι κ. Τοπαλίδη; Εδώ κι ένα μήνα έμεινες χωρίς άλλον Νεοδημακράτη διεκδικητή. Αυτό που ήθελες δηλαδή. Και επειδή αυτό το μήνα που παραιτήθηκαν οι άλλοι , οι ΝεοΔημοκράτες υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι ,που εως τότε δεν αποφάσιζαν με ποιον από τους συνυποψηφίους σας να συνεργαστούν, αντί να έρθουν μαζί σου σε
    απέρριψαν και προτίμησαν να πάνε με υποψηφίους άλλων κομμάτων σου φταίνε τα θεσμικά όργανα! Κ.Τοπαλίδη ψαχτείτε λίγο! Γιατί σ΄αυτή την περίπτωση, μάλλον εχετε καβαλήσει σοβαρά το καλάμι και δεν σας φταίνε οι άλλοι. Απλά ο κόσμος δε σε θέλει. Οσο και να προσπαθείς να αυτοπροβληθείς. Μπαίνοντας π.χ. μπροστά με τους επισήμους, στις παρελάσεις ή στις εκκλησίες. Και πιθανώς με τα ψέμματά σου και τις πράξεις σου, έχασε η ΝΔ τις εκλογές με κάποιον από τους υπόλοιπους υποψήφιους της.

  • κ. τοπαλιδη να ξερεις πως δεν εχασες απο ολη αυτη τη διαδικασια,απεναντιας μεσα απο τισ επαφες που εκανες και τισ αποψεις που ανεδειξες κερδισες πολλους συμπολιτες,τελος να ξερεις,πως εμεις οι απλοι νδκρατες σου ζηταμε συγνωμη για την απρεπεια τον καρεκλατων στελεχων μας.

  • Πρέπει να έχεις αναφορά στην κοινωνία και να εμπνέεις για να ηγηθείς και να φτιάεις ψηφοδέλτιο. Αν περιμένεις από το κόμμα κάτι δεν πάει καλά…

  • Τοπαλίδη είσαν τελικά να σε κλαίν οι ρέγγες!ΚΙεσένα και τον Μπασίνα που τον έστειλες στον Μούτο..Όλες αυτές τις ψευτιές σας θα τις πληρώσετε.Ο κόσμος θα σας στείλει από εκεί που ήρθατε…δηλ από τη χώρα της ανυπαρξίας !

  • Εσείς όλοι που κατακρίνετε τον κ.Τοπαλιδη κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και θα δείτε ότι τα κίνητρα σας δεν είναι και τόσο τίμια και ειλικρινή ,αλλά μάλλον υποκριτικά και γεμάτα προσωπικό συμφέρον!!!!

  • Η ευθύνη μη καθόδου συνδυασμού στο χώρο της παράταξης αφορά τους αρμόδιους θεσμικούς φορείς οι οποίοι μπορούσαν να πράξουν, τελικά να μην πράξουν ανάλογα

    Αγαπητέ Γιώργο η ευθύνη έχει όνομα
    και το όνομα αυτό είναι Τοπαλίδης, Γκανάτσιος, Σίογκας, Κοεμτζόπουλος
    τον καθένας σας ενδιάφερε η καρέκλα του Δημάρχου βλέπατε ότι δεν συμπληρώνεται και επιμένατε να αποσυρθούν οι άλλοι
    αν σας ενδιέφερε η παράταξη θα βρίσκατε έναν κοινό υποψήφιο και θα πηγαίνατε όλοι μαζί

    Τι ειρωνεία στην περιφέρεια να μας φταίει η Αθήνα που δεν άκουσε τον παλμό της κοινωνίας και στον Δήμο Κοζάνης να θέλουμε να δώσει λύση η Αθήνα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.