Άλλες 5 υποψηφιότητες για το συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη

29 Αυγούστου 2023
14:21

Αγαπητοί Δυτικομακεδόνες, φίλες και φίλοι,

η παράταξη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με επικεφαλής υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη, ανακοινώνει τα επόμενα πρόσωπα  που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού και διεκδικούν την ψήφο των Δυτικομακεδόνων, ως Περιφερειακοί Σύμβουλοι στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Α/Α Ονοματεπώνυμο Περιφερειακή Ενότητα Επάγγελμα/Ιδιότητα
1 Σιδηροπούλου Αικατερίνη Φλώρινας Ιδιωτική υπάλληλος, Λογιστική-Χρηματοοικονομικά
2 Χατζηχρήστου Αναστάσιος Φλώρινας Συμβολαιογράφος
3 Τριανταφυλλίδης Φώτης Καστοριάς Εκπαιδευτικός
4 Σιαλβέρα Θεοδώρα Κοζάνης Δημοσιογράφος, Υπεύθυνη επικοινωνίας θεάτρου «ΠΑΡΕΑ»
5 Σπανός Αντώνιος Κοζάνης Επιχειρηματίας

Μπορείτε να επικοινωνήσετε ελεύθερα μαζί μας για να συνδράμετε στην κοινή μας προσπάθεια τηλεφωνικά στο 2461022500 ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο [email protected].

«Συμμαχία για την Ανάπτυξη»                                                                       Κοζάνη 29/8/2023

 Γραφείου Τύπου

54 σχόλια

  • Μπράβο Γιώργο !!!
    Ο αγώνας σου θα δικαιωθεί για ένα καλύτερο μέλλον στην Δ. Μακεδονία
    Άσε τους άλλους να τάζουν θέσεις

      • Το σύστημα το έχει ο Κασαπίδης. Αυτός κίνησε όλους λόγω αδυναμίας να κάνει ψηφοδέλτιο. Ολόκληρος θίασος ήρθε χθες για να τρομάξει ο λαός της Δυτικής Μακεδονίας. Ακόμη δεν κατάλαβε ότι στις περιφερειακές εκλογές ο κόσμος ψηφίζεται δεν ορίζεται!
        Άρα ποιος τάζει;

        • Και στις εθνικές εκλογές τα ίδια λέγατε. Σας έχουμε μάθει. Όταν δεν εκλεγεί ξανά,ας κατέβει υποψήφιος σε κανένα χωριό.

          • Μη μου αγχώνεσαι. Θα εκλεγεί. Από την 1η Κυριακή. Και μετά θα πας εσύ στο χωριό να παρηγορηθείς στο καφενείο του χωριού…

        • Χαχαχχα τι σας έχει τάξει καμία θέση στη περιφέρεια. Τόσα χρόνια διευθυντής στην ΑΝΚΟ ήρθαν πολλά έργα στη περιοχή. Πόσο σανό σας ταΐζει βρεεεε

      • Το καλο για τον Κασαπιδη ειναι οτι θα χασει και δεν θα εχει το αγχος σε ποιον να δωσει θεση αντιπεριφερειαρχη.
        Γιατι απο ταξιμο παει καλα

      • Αρχοντας στις 8. Το παιχνίδι τελείωσε. Γιώργο μαζί σου και μην μας ξεχάσεις σαν μερικούς που ιππευσαν την κάλαμον.

  • Χατζηχρήστος; Ο μεγαλύτερος συμβολαιογράφος στη Φλώρινα; Αμανατίδη σαρώνεις όταν οι άλλοι ζητούν από την κυβέρνηση παράταση για να κάνουν ψηφοδέλτιο.

  • Δώρα μπράβο για την επιλογή σου. Ενισχύεις τη δυναμική στο ψηφοδέλτιο και αποδεικνύεις ότι είναι από όλες τις τάσεις. Μαζί σου

  • Κύριε Αμανατίδη βγάλτε μια διακήρυξη επιτέλους και διαψεύστε μας ότι τα κάνετε όλα αυτά επειδή δεν βγήκατε βουλευτής, δεν πήρατε θέση γενικού γραμματέα και αφού συνέβησαν αυτά πιεστήκατε υποκύψατε και κατεβαίνεται τελικά για περιφερειάρχης. Πείστε μας για να σας ψήφίσουμε. Τι συνέβη με εσάς? Απορεί όλη η πολιτική πιάτσα. Για να μιλάμε πολιτικά γιατί αν πάμε στα προσωπικά ε εντάξει ξέρουμε γιατί το κάνετε αυτό

    • Σε μερικές μέρες κάνε υπομονή ούτως ή άλλως αφου είσαι πολιτικο ον καταλαβαίνεις ότι όλα αυτά είναι λάσπη

      • Εσυ καταλαβαίνεις οτι αν έβγαινε βουλευτής η διοριζόταν γενικός δεν θα ασχολιόταν με την περιφέρεια ; Ναι η όχι ;

    • η πιάτσα απορεί με τα παρακάτω…να στα θυμίσω λοιπόν…

      Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.

      Χάρης Κάτανας 0κτώβριος του 22

        • Ε.Ε ,Μ.Ι ,Ν.Ξ…..αλλα ονόματα έχεις να βάλεις;Ποςο πάει η ταρίφα; 100 ευρώ το σχόλιο, αλλιώς η εμμονή σου χρειάζεται επειγόντως γιατρό.Όσο για την ΑΝΚΟ θα πάρεις τις απαντήσεις σου πολύ σύντομα.Μην ανησυχείς.Τοτε να δούμε που θα κρυφτείς.

  • Αμανατίδη τράβα μπροστά γιατι είσαι ο νέος περιφερειάρχης.
    Ο νυν επικαλείται τα συμφεροντα, τους Αρειανούς, τους ψεκασμένους, τους συνωμότες, του αποστάτες, τους αλλοθρησκους και ότι άλλο φανταστει.
    Μη δίνεις σημασία συνέχισε τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου ελπίδας, νίκης και προπτικής για τον τόπο μας. Ειμαστε μαζί σου

  • Μπραβο στον Αμανατιδη! Κασαπιδη γιατι δεν πας απο τωρα στη Νικη; Αφου εκει τελικα θα καταλήξεις. Βαζουμε και στοιχημα οποιος θελει

  • Ασε ρε πονηρε που θελεις διακηρυξη δηθεν για να τον ψηφισεις,ποιον κοροιδευεις;ψηφισε τον ανυπαρκτο τον κασαπιδη και μην μας ζαλιζεις,ο Αμανατιδης θα ειναι περιφερειαρχης και μαλιστα απο την πρωτη κυριακη,ας προσεχε ο κασαπιδης,4 χρονια υφος χιλιων καρδιναλιων,κρυπτομενος πισω απο το χρισμα νομιζε θα κανει περιπατο,ατυχησε αυτος σωθηκαμε ο λαος,ο Αμανατιδης σχεδον τελειωσε με το ψηφοδελτιο,ο αλλος παρακαλαει το κομμα μπας και συμπληρωσει,ευτυχως τελειωνουμε με τον υπεροπτη,το δηθεν καλο παιδι που κατηγορει τους πρωην συνεργατες και συμβουλους του αντι να κοιταχτει στον καθρεπτη και κανει αυτοκριτικη.

  • Ρε Κασαπιδη ρεζίλι γίναμε. Γιατί δεν κατεβαίνουν οι ωφελημένοι από εσένα; Τόσος κόσμος με αέρα κοπανιστο έκανε καριέρες λέγοντας για υδρογονο. Που είναι οι συνέταιροι σου στον λευκό δράκο που διαλαλούσαν εδώ και εκεί;
    Ξέρεις γιατί δεν μπαινουν; Γιατί χάνεις και το ξέρουν όλοι. Δεν θέλουν να είναι με τον ηττημένο.
    Δεν θέλουν να τσαλακωθουν

  • Προσοχή! Κυκλοφορούν Λαγοί του Κούλη σε Δήμο και Περιφέρεια! Το μαύρο στη ΝΔ συνεπάγεται ψήφο στη ΝΔ και ο νοών νοήτω!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.