Τι θα γίνει με τα αδέσποτα στην κεντρική πλατεία Κοζάνης;

29 Αυγούστου 2023
14:41
Σας στελνω για να βγει για ΑΛΛΗ μια φορα στη δημοσιοτητα η αδιαφορία των διοικούντων της πόλης αλλα και όλων των υπευθυνων για αυτην την ιστορία που ζουμε καθημερινα με τα αδεσποτα.  Δείτε για παραγειγμα τη φωτογραφία που σας στέλνω. Δηλαδή ποσα αδεσποτα πρεπει να έχει το κεντρικότερο σημειο της πόλης? Πότε θα ασχοληθεί ο δήμαρχος με το θεμα ?????

26 σχόλια

  • Έχετε δίκιο, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο. Πρέπει να ασχοληθεί ο Δήμαρχος με αυτό το θέμα, γιατί φτάσαμε στο σημείο να φοβόμαστε να κυκλοφορήσουμε με τα πόδια, κυρίως το βράδυ.
    Σε άλλες πόλεις έμαθα τα μάζεψαν τα αδέσποτα, εδώ πότε;;;;

  • Όποιος θέλει να ψηφιστεί από τους υποψηφίους να βγει να πει τι θα κάνει με χρονοδιάγραμμα και με υπόσχεση ότι θα παραιτηθεί αν δεν κάνει ότι υποσχεθεί, για τους υπόλοιπους μαύρο. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της πόλης μας. Αλλάζοντας πόλεις συχνά λόγο δουλειάς είμαστε σίγουρα η χειρότερη και με διαφορά. Αν μιλήσουμε για εξωτερικό τότε είμαστε τριτοκοσμική πόλη με χιλιάδες ψυχές να περιφέρονται χωρίς μέριμνα και χωρίς βοήθεια. Μέριμνα και για τα ζώα αλλά μέριμνα και για τούς ανθρώπους.

  • Είχαμε μια ελπίδα τώρα που είναι εκλογές αλλά μπα δε βλέπω φως ούτε στην πλατεία ούτε στο κουρι αντιθέτως πολλαπλάσιαζονται..και ορμούν πάνω μας μέχρι να γίνει κάνα μεγάλο κακο

  • Τον μπαρμπα Μαλούτα το μόνο που τον νοιάζει είναι να βγει από την πρώτη Κυριακή…Πρέπει να παει δεύτερη Κυριακή κι εκεί να του δοθεί το μεγάλο χτύπημα για να το φυσάει και να μην κρυωνει..Αν είμαστε λοιπόν υπεύθυνοι πολίτες , ευκαιρία να τιμωρήσουμε την απραξία και ανυπαρξία του !

  • Τα αδέσποτα της Κοζάνης εδώ και χρόνια τα φροντίζουν νέοι άνθρωποι,τους οποίους κανένας επί “καρέκλας” δεν τους αφουγκράστηκε όταν χτύπησαν την πόρτα του Δημαρχείου,απεναντίας μπήκαν στην μαύρη λίστα του Δήμου εδώ και καιρό…Εύχομαι σε αυτά τα παιδιά που τυχαίνει εδώ και χρόνια να παρακολουθώ το ιερό αυτό έργο τους,να συνεχίσουν να λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.Συγχαρητήρια σε αυτούς τους γονείς που ανέθρεψαν τέτοια παιδιά!!!
    Όσο για τον κ.Δήμαρχο…ουδέν σχόλιο!

    • όταν λές τα φροντίζουν που; σε κάποιον δικό τους χώρο ελεγχόμενο; ή θεωρείς θεάρεστο έργο να τους δίνουν τροφή και να συνεχίζουν να περιπλανώνται ελεύθερα στους δρόμους και να δαγκώνουν όποιον θέλουν και να κοπρίζουν όπου βρούνε……..αν θέλουν αυτοί οι νέοι να δείξουν υπευθυνότητα να τα πάρουν στις αυλές τους και στα κτήματα τους.

  • Μην κατηγορείτε άδικα την δημοτική αρχή
    Τόσες στειρώσεις έκανε,τι θέλετε να μείνει χωρίς αντικείμενο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος
    Άλλωστε όπως πάντα συνδράμει και ΟΑΠΝ

  • Ήσυχα μην ξυπνήσετε το Δήμαρχο.Καλα κοιμάται 4 χρόνια.Ησυχα μην μας μαζέψει τα αδέσποτα μην αλλάξει καμία λάμπα μην φτιάξει κάνα δρόμο μην μην μην.

  • Από την μία τα παράνομα κυνοκομεία πού δεν τα αγγίζει κανείς από την άλλη η στείρωσης συνεχίζονται τα συμπεράσματα δικά σάς

  • Τα παίρνουν από εκεί που διαμαρτύρεται ο κόσμος και τα πάρατανε χύμα πέριξ της πόλης. Στον Κασλά, στην γέφυρα του Μετρό, στην Αιανής ,στο δρόμο προς το Lidl γίνετε χαμός. Και πάει ο κάθε ψευτοφιλοζωος και τα ταΐζει . Να τα μαντρωσει ο δήμος σε μια δημοτική έκταση και να πάνε εκεί οι απανταχού φιλοζωικό να τα ταίζουν. Αφού δεν θέλουμε να εφαρμόσουμε τους νόμους με τσιπακια και όλα τα σχετικά, αυτό που λέω είναι η μόνη λυση

  • Να αφησουμε και τα αδεσποτα να ψηφισουν…σιγουρα θα επιλεξουν Μαλουτα αφου εχουν την ελευθερια τους και ζουν σε μια ανετη πολη ασχετως με τους κατοικους που εγκλωβιζονται στο ενα και μοναδικο θεμα..τι θα κανουμε επιτελους με τα αδεσποτα??

  • Παρακαλέστε τον κ.Μαλουτα για το ζήτημα γιατί αυτός θα ξαναβγεί! Το έχουμε ξαναδεί το εργο και με Μητσοτάκη! Μια χώρα ηλιθιων, ομοίους της θέλει και ηγέτες

  • Αχχχ να ηταν μόνο στην Κοζάνη…ένα τίποτα απλά ένα τίποτα θα γίνει όπως και σε πολλούς άλλους δήμους.
    Πριν λίγο καιρό σε εναν παραδίπλα Δήμο εκτός που δάγκωσε ένα μικρό κοριτσάκι…το έσερνε κι ολας
    Μια τραγική κατάσταση…αισχος.

  • στο γεφυρακι της 3ης Σεπτεμβριου γινεται χαμος…

    καθε βραδυ τα ακουμε να μαλωνουν και να αλυχτουν. απιστευτα πραγματα και ομως αληθινα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.