Ανακοίνωση υποψηφίων για την Τοπική Κοινότητα Αγίου Δημητρίου με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

29 Αυγούστου 2023
15:04

 

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» καλωσορίζει με χαρά και ανακοινώνει για την τοπική κοινότητα Αγίου Δημητρίου τους υποψήφιους συμβούλους,

  • Κικίδης Σωτήρης
  • Σαμαρίδης Λευτέρης
  • Τσολερίδου Ηλιάνα

Διαχρονικός στόχος της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» είναι η ισόρροπη ανάπτυξη μεταξύ της πόλης και τον τοπικών κοινοτήτων στον Δήμο Κοζάνης καθώς και η ενίσχυση των υποδομών σε όλα τα χωριά του Δήμου μας έτσι ώστε αυτά να αποτελούν ζωντανά και υγιή κύτταρα ενός δυναμικού Δήμου και αυτό θα επιδιώξουμε και για την τοπική κοινότητα Αγίου Δημητρίου με τον Σωτήρη Κικίδη, τον Λευτέρη Σαμαρίδη και την Ηλιάνα Τσολερίδου.

Κοζάνη 29/08/2023

Για την Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις»

4 σχόλια

  • Καλώς ήρθατε στη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ.
    Μια ομάδα νέων ανθρώπων με εντιμότητα γνώση και όρεξη να αλλάξουν τον Τόπο ενώνουν τις δυνάμεις του με τον επικεφαλής Χάρη Κουζιάκη.

  • Που είναι αυτή η Δρασε Λευτέρη σας που είναι η παράταξη που εκπροσωπείς σαν συνδικαλιστής σας ξεγύμνωσε εντελώς και εσένα και τον Αντωνιάδη τον Θόδωρο που είναι ο Αδαμίδης. που είναι ο Μόσχος. που είναι ο Μουρατίδης. που είναι τα παληκάρια τούς σωματίου Σπάρτακος. τρέξτε μαζί τους σάς άφησαν στο έλεος. Καμία βοήθεια από την παράταξη αυτή. Σαν να μην υπάρχει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.