Παρουσίαση των υποψηφιών της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κοζάνης και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κοζάνης την Παρασκευή 1/9, στις 20:00 στο ΤΕΕ Δυτ. Μακεδονίας

29 Αυγούστου 2023
19:25

Η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης του ΚΚΕ σας προσκαλεί στην εκδήλωση-παρουσίαση των υποψηφίων της Λαϊκής Συσπείρωσης για το Δήμο Κοζάνης και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων στην Π.Ε. Κοζάνης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1/9/2023, στις 20:00, στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτικής Μακεδονίας (Εστίας 3, Κοζάνη).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν:

-Νόντας Στολτίδης, υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας με τη Λαϊκή Συσπείρωση

-Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια Δήμαρχος Κοζάνης με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Κοζάνη, 29/8/20

4 σχόλια

  • Κουζιάκη και Στολτίδης μπράβο.
    Η αξιοπρέπεια στο μεγαλείο, μπράβο παιδιά είμαστε μαζί σας, όχι σαν μερικούς μερικούς που ατομικά ο καθένας καθημερινά μας ποστάρουν κάθε μέρα την επιθυμία τους να μας *σώσουν.
    Οσο για τις κολοτούμπες kozan.gr μας τα είπες όλα, αναδεικνύοντας το ρόλο του καθε *σώστη που τώρα γλύφουν εκεί που έφτυναν.

  • Όλα καλά, αλλά με στενοχωρήσατε χθες σύντροφοι του ΚΚΕ. Πριν κανένα μήνα μέσα στον καύσωνα, στην Πτολεμαΐδα, δύο συμβασιούχοι υπάλληλοι του Δήμου έβαψαν ένα κουτί μεγάλο με διακόπτες, σαν αυτά τα μεγάλα τα κουτιά του ΟΤΕ. Προχθές λοιπόν πήγατε εσείς και το γεμίσατε με αφίσες, για μια συναυλία που θα γίνει στο πέτρινο σχολείο. Κρίμα παιδιά. Δεν σέβεστε ούτε εμάς τους ανθρώπους των λαϊκών γειτονιών ούτε τον κόπο των εργατών. Πραγματικά στενοχωρεθηκα.

    • Να πείτε στον δήμο να φτιάξει ταμπλό να βάζει όποιος θέλει αφίσες (όχι μονο το ΚΚΕ) και να μην υπάρχει προβλημα. Κάποτε είχε υποσχεθεί ότι θα φτιάξει αλλά όπως πολλά θα δεν….
      Και επιπλέον όπως μέσα στον καύσωνα να πείτε στους προιστάμενους σας και στους αρμοδιους αντιδημάρχους ότι δεν δουλεύουν οι εργαζόμενοι..,

      • Ποιον προϊστάμενό μου βρε ζαλισμένε. Εγώ είμαι μόνιμος κάτοικος της γειτονιάς. Δεν είμαι αυτός που το έβαψε. Όσο για την άλλη πρότασή σου, ζαλισμένη κι αυτή. Δηλαδή επειδή δεν έφτιαξε ο Πλακεντας τα ταμπλό που υποσχέθηκε, να βγούμε όλοι να κολλάμε αφίσες παντού. Πες μου εσύ που μένεις να έρθω να τα κολλήσω στην πόρτα σου. Μπούφο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.