«Μαζί για την Κοζάνη» ο Γιώργος Βαρτζώκας

29 Αυγούστου 2023
20:27

«Μαζί για την Κοζάνη» ο Γιώργος Βαρτζώκας. Κατοικεί στον Κρόκο  Κοζάνης και έχει τρία παιδιά την Αντιγόνη (φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων), τον Νίκο (φοιτητή στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας) και την Χριστιάνα (σπουδάστρια στο ΙΕΚ Βολτέρος).

Ο Γιώργος ασχολήθηκε στο παρελθόν με τον αθλητισμό, συγκεκριμένα με το ποδόσφαιρο σε επαγγελματική ομάδα. Είναι πτυχιούχος μηχανολόγος και εργάστηκε στη ΔΕΗ, τα τελευταία 15 χρόνια με την ειδικότητα του εργοδηγού ορυχείων.

Συμπορεύεται με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη για να συμβάλλει ενεργά στην ανάπτυξη του δήμου. Ένα δήμο σύγχρονο και λειτουργικό, καλύπτοντας τις ανάγκες των κατοίκων.

 

 

 

11 σχόλια

  • Καλή τύχη κ. Βαρτζώκα.

    Ο κ. Κοκκαλιάρης σύμφωνα με το βιογραφικό του -το οποίο έψαξα αρκετά για να το βρω- έχει μορφωτικό επίπεδο δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΤΕΛ). Επιχειρεί λοιπόν να γίνει δήμαρχος στο μεγαλύτερο Δήμο της Δυτικής Μακεδονίας με μηδέν μόρφωση αλλά μόνο εμπειρικά;
    Δεν αμφιβάλλω πως μπορεί να προσφέρει με κάποιον τρόπο στο Δήμο, ο οποιοδήποτε μπορεί να προσφέρει. Δε γίνεται όμως να είναι επικεφαλής, λυπάμαι. Δεν είναι αστείο.
    Γενικά λυπάμαι με την κατάσταση, όχι προσωπικά με τον κ. Κοκκαλιάρη. Μπορούμε κ καλύτερα.
    Καλή τύχη σε όλους τους υποψηφίους.

      • Είναι προσόν να έχει ένας υποψήφιος δήμαρχος βασικές γνώσεις πάνω σε ένα οποιοδήποτε αντικείμενο και αυτό γίνεται μέσω κάποιας σχολής Πανεπιστημίου.

      • Σοβαρά τώρα; Σχολή αυτοδιοίκησης;

        Ακριβώς αυτό εννοώ όμως. Αν η απάντησή σας ήταν δήμαρχος θα είχε το όνομα του κ. Κοκκαλιάρη.

  • Μιλαμε εχουμε τρομαξει απο τις φρεσκιες ιδεες, τις πολιτικες θεσεις και τις προσωπικοτητες του συνδιασμου

    • τι να πρωτοπεί κανείς.. Εδώ ο παραπάνω αντί να μας πει τι θα κάνει στο Δήμο μας λέει τι σπουδάζουν τα παιδιά του. Τι μας ενδιαφέρει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.