Ο Δημήτρης Δαϊνάς θα είναι υποψήφιος με τον Γιάννη Κοκκαλιάρη

30 Αυγούστου 2023
18:42

Ονομάζομαι Δαϊνάς Δημήτρης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη της Σιάτιστας (Δήμος Βοΐου).

Είμαι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Εγκαταστάσεων και Βιομηχανικών Κτιρίων. Έχω εργαστεί σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Διαμένω στον Κρόκο Κοζάνης όπου είμαι υπεύθυνος λειτουργίας οικογενειακών επιχειρήσεων.

Με τον Ιωάννη Κοκκαλιάρη θα συνεργαστώ διότι είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει πολύ καλά τα πραγματικά προβλήματα της πόλης μας ,έχω εντυπωσιαστεί με το πλάνο που έχει θέσει σαν στόχους για την πόλη και επειδή όλοι εμείς οι νέοι γνωρίζουμε τη σοβαρότητα της κατάστασης, θέλησα κι εγώ να συμβάλλω σε αυτό το νέο συνδυασμό με προτεραιότητα πλέον την ευημερία των συμπολιτών μας, το δίκαιο του τόπου μας και επιτέλους ας προσπαθήσουμε να δώσουμε στα νέα παιδιά και όχι μόνο, μια ελπίδα ότι υπάρχει ΜΕΛΛΟΝ!

Προσκαλώ όλους τους ψηφοφόρους -συμπολίτες , μικρούς και μεγάλους, να με ψηφίσουν για να υπάρξει έμμεσα και άμεσα μια αλλαγή στην πόλη της Κοζάνης και εννοείται να μην ξεχνάμε τα δημοτικά διαμερίσματα που χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους ξεχωρίζει ο πρωτογενής τομέας στην περιοχή μας.

5 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.