Aυτό είναι το πλήρες τοπικό συμβούλιο της τοπικής κοινότητας των Σερβίων για τον Χρήστο Ελευθερίου

30 Αυγούστου 2023
20:46
Τα τέσσερα τελευταία χρόνια δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας για να δημιουργήσουμε ένα Νέο Πολιτικό Δυναμικό στον τόπο μας για να στεριώσουμε τους νέους πυλώνες της “γέφυρας στο Μέλλον”. Παρουσιάζουμε σήμερα το πλήρες τοπικό συμβούλιο της τοπικής κοινότητας των Σερβίων. Καλό αγώνα σε όλους μας.
1. Βελησσάρης Ιωάννης του Χρήστου
2. Βελισσάρη Βαρβάρα του Χρήστου
3. Γκαραβέλας Θεόδωρος (Λάκης) του Αθανασίου
4. Ζήντρας Δημήτριος του Μιχαήλ
5. Ζυγούρη Ευθυμία (Έφη) του Θεοφάνη
6. Κολιοτσίδου – Ιωακείμ Αικατερίνη (Καραφώτη) του Άγγελου
7. Λίτας Γεώργιος του Δημητρίου
8. Παπανικολάου Σμαραγδή (Σμαρώ) του Ελευθερίου
9. Ρούπτσιου Αικατερίνη του Βασιλείου
10. Τσιφτσιάν Ανθή του Μάρκου
11. Φουντούλη Ερεφίλη του Αποστόλου
12. Χατζίδου – Θωμαΐδου Βαρβάρα του Αθανασίου
13. Χρήστου Γεώργιος του Χρήστου

4 σχόλια

  • Πάει και δεν πάει, γιατί τι θα αλλάξει; Τι άλλαξε 4 χρόνια και θα αλλάξει σε άλλα 4; Κάτι χόρτα που κόψανε και ξαναβγήκανε κάτι ιδιωτικά οικόπεδα που καθαρίσανε και ξαναγεμίσανε, και κάτι πόρτες που φτιάξανε αυτά ήτανε. Άντε να σε βάλω και 200 χιλιάρικα για 4 συναυλίες στο γήπεδο που δώσανε μηδέν από μηδέν μηδέν

  • Για συναυλίες καλοί είστε εκεί στα Σέρβια.Για το Δημαρχείο που κάηκε και ακόμη να το φτιάξετε δε λέτε.Για τους δρόμους που είναι όλο φθορές περιμένετε από άλλους να σας δώσουν χρήματα.Συγχαρητήρια για όλα και αν βγείτε πάλι συγχαρητήρια για όλα όσα κάνατε.Ο λαός στα Σέρβια αν πονούσαν τον τόπο τους θα έκαναν και κάτι πέρα από συλλόγους και διασκέδαση.Η ανάπτυξη στα Σέρβια και ειδικά στα χωριά έχει μεγάλους αριθμούς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.