Ο Αιμοδοτικός Σύλλογος Σιάτιστας παρέλαβε από τον κ. Ζήση Ψιάνο 430 μπλούζες με το λογότυπο του Συλλόγου για την Λαμπαδηδρομία

31 Αυγούστου 2023
13:58
Κανένα σχόλιο

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 ο Πρόεδρος του Αιμοδοτικού Συλλόγου Σιάτιστας, Βασίλης Παπαρίζος με τον ταμία του Συλλόγου Θεοφάνη Δάλλα παρέλαβαν από την Π ΖΗΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΟΕ και τον κ. Ζήση Ψιάνο, 430 μπλούζες με το λογότυπο του Συλλόγου.

Τις μπλούζες ο Σύλλογος θα τις διανείμει στους αθλητές, στους ιππείς, στους μοτοσυκλετιστές, στα παιδιά και στα χορευτικά τμήματα που θα πάρουν μέρος στην Λαμπαδηδρομία η οποία θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Σιάτιστας την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Ο κ. Ζήσης Ψιάνος ανταποκρινόμενος πάντα σε οποιαδήποτε ανάγκη του Συλλόγου βοηθάει έμπρακτα και αυτή τη φορά στην υλοποίηση της Λαμπαδηδρομίας – Φλόγα της Αγάπης του Συλλόγου που σκοπό έχει να ενημερώσει, να ευαισθητοποιήσει και να διαμορφώσει Αιμοδοσιακή συνείδηση, στα παιδιά και τους νέους της Σιάτιστας , για τις αξίες του εθελοντισμού.

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Σιάτιστας ¨Ο Άγιος Παντελεήμων¨ ευχαριστούν θερμά τον κ. Ζήση Ψιάνο και την εταιρεία p. zymaras & sia oe.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.