kozan.gr: O Γιάννης Κοκκαλιάρης, απαντά στο ερώτημα του kozan.gr, για το αν, στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος, μπορεί να διαχειριστεί θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματοδοτικά προγράμματα όπως για παράδειγμα το ΠΕΠ (ΕΣΠΑ), το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, το Ταμείο Ανάκαμψης, αν γνωρίζει όρους π.χ. τι είναι απορροφητικότητα κ.α. (Ηχητικό)

31 Αυγούστου 2023
22:13

O Γιάννης Κοκκαλιάρης, απαντά στο ερώτημα του kozan.gr, για το αν, στην περίπτωση που εκλεγεί Δήμαρχος, μπορεί να διαχειριστεί θέματα που έχουν να κάνουν με χρηματοδοτικά προγράμματα όπως για παράδειγμα το ΠΕΠ (ΕΣΠΑ), το Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης, το Ταμείο Ανάκαμψης, αν γνωρίζει όρους π.χ. τι είναι απορροφητικότητα κ.α..

 

Παρακολουθήστε, από την αρχή, ΟΛΗ, τη συζήτηση των υποψηφίων δημάρχων στο πλαίσιο του διαδικτυακού τραπεζιού του kozan.gr – Κλικ ΕΔΩ

 

 

 

15 σχόλια

  • Είναι το ίδιο το leader για μία μικρή επιχείρηση με τα κονδύλια για ένα μεγάλο έργο στην πόλη που πρέπει να εγκριθούν?

  • Γιάννη ,δεν ξέρεις τίποτα…..Ο δήμος δεν είναι επιχείρηση.Επισης είσαι μικρομεσαίος δεν είσαι μεγαλοεπιχειρηματίας….Και σταματά να έχεις έπαρση ,εγώ..εγω…στις επιχειρήσεις μου….Ο επικοινωνιολόγος δεν στα λέει καλά…

  • Για αυτό πληρώνονται κάποιοι, για να ασχολούνται με τα νέα προγράμματα. Η δουλειά του δημάρχου είναι να τα εγκρίνει ή όχι.

  • Ενώ όλοι υπόλοιποι δουλεύουν καθημερινά και μόνοι τους για τον Δήμο και όσα για τα προγράμματα ΕΣΠΑ , είδαμε και αυτούς που τα γνωρίζουν εάν τα γνωρίζουν ποσά έχουν υλοποιηθεί και ποσά πέρασαν και δεν άγγιξαν.

  • δεν φταιει ο κοκκαλιαρης ,αλλα ολα αυτα τα καρεκλατα στελεχη της νδ που τον εδωσαν δυναμη ,πολυ συντομα θα φανει η ασχετοσυνη του

  • Ο αγαπητός Γιάννης πρέπει να καταλάβει ότι δεν είμαστε στην εποχή του αείμνηστου στενούρα και του πατέρα του, όπου ο δήμος λειτουργούσε με τη λογική “τί του’θες τ’μέτρημα…. εν, δυό, τρία, ιά ιδώ ρα”…

  • Οι παλιοί έλεγαν τίνος παιδί είναι.την οικογένεια την γνωρίζουμε μπορεί να κάνει ακόμα και την κεντρική πλατεία χρησικτησία.τον μου σας.

  • Συγχαρητήρια στο kozan
    gr. Η διαδικασία πολύ καλή. Ενημερωθηκαμε αρκετά. Βγάλαμε τα συμπεράσματα μας. Σιγά σιγά ξεκαθαρίζουν οι θέσεις των παρατάξεων….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.