kozan.gr: Γ. Αμανατίδης: “Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου – Η διεκδίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας δεν ήταν στις προθέσεις μου. Το ανέφερα προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Αυτό που μετέβαλε αυτό το δεδομένο δεν ήταν μια ιδιοτελής επιθυμία ούτε προέκυψε από την παρότρυνση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που είχαν προσωπικές διαφορές με τον Περιφερειάρχη . Ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο, θα το χαρακτήριζα πρωτοφανές για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της περιοχής. ” (Βίντεο)

1 Σεπτεμβρίου 2023
12:04

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την υποψηφιότητά του στις Περιφερειακές εκλογές  ο Γιώργος Αμανατίδης ανέφερε μεταξύ άλλων: “Ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου – Η διεκδίκηση της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας δεν ήταν στις προθέσεις μου. Το ανέφερα προεκλογικά αλλά και μετεκλογικά. Αυτό που μετέβαλε αυτό το δεδομένο δεν ήταν μια ιδιοτελής επιθυμία ούτε προέκυψε από την παρότρυνση μιας μικρής ομάδας ανθρώπων που είχαν προσωπικές διαφορές με τον Περιφερειάρχη . Ήταν κάτι πολύ μεγαλύτερο, θα το χαρακτήριζα πρωτοφανές για τα αυτοδιοικητικά δεδομένα της περιοχής. “

52 σχόλια

  • Ετσι ακριβως ειναι
    Οι πολιτες της Δ. Μακεδονιας ειναι που παρότρυναν τον ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ και τους υποψηφίους να κατέβουν μαζί του!!!
    Η Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ χρειάζεται τον ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

      • χαχαχα σιγα μην υψώσεις και το λάβαρο του Κάτανα.Συντριβή θα πάθετε από την πρώτη Κυριακή.Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσεις, τόσο πιο απαλά θα το δεχτείς στις 8/10.

  • Γιωργο δυστυχώς φαίνεται ότι πιέστηκες πολύ Γιώργο μου αλλά όχι από τον απλό λαό…..κρίμα που θα τελειώσει πολύ άδοξα η καριέρα σου

  • Οπου κι αν πηγαινε, σε φορεις σε πολίτες έλεγαν στον Αμανατίδη “κάνε κατι ο τόπος βουλιάζει, τα παιδιά μας φεύγουν, ο Κασαπίδης είναι ανίκανος και αναποτελεσματικός’. Αρα προς τι οι ευαισθησίες και η κομματική πειθαρχία όταν ο τόπος σου βουλιάζει κι εσυ σαν τεχνοκράτης και βουλευτής ξερεις τα προβλήματα, τις αδυναμίες αλλά και τις δυνατότητες να καθεσαι και να ρεμβάζεις; Πολλοί θα το καναν ο Αμανατιδης όχι.

  • Ο Κασάπιδης είναι ο μόνος που κατάφερε να διώξει όλοι την παράταξη από κοντά τού όχι ότι την είχε ποτέ αλλά τούς απομακρύνε όλους αυτό έκανε καί αυτό πληρώνει

    • Όπως τα λες, δεν την είχε ποτέ, γιατί και τότε βρέθηκαν μαζί του οι γνωστοί – άγνωστοι υποψήφιοι (βλέπε τους μετέπειτα δήθεν διαμαρτυρόμενους εκλεγμένους), είχαν σίγουρη τη νίκη και απλά τον εκμεταλλεύτηκαν.
      Τα ίδια ονειρεύονται και με τον Αμανατίδη, γι’ αυτό τον έβαλαν “στο λούκι”, όχι πως δεν την καταβρίσκει και ο ίδιος, μιας και δεν βγήκε βουλευτής!

      • Ψηφοδέλτιο κόσμημα σε ένα μήνα. Το φυσάτε και δεν κρυώνει. Θα θέλατε πολύ να τους είχατε όλους, αλλά είπαμε…η έπαρση και η αλαζονεία του Κασαπίδη ήρθε κι έδεσε με το πολιτικό ψώνιο και το ύφος χιλίων καρδιναλίων του Κάτανα. Αυτά και μόνο έχετε να επιδείξετε.

  • Σε πιστεύουμε ναι μην ανησυχείς . Ειναι τυχαίο οτι μαζί σου έρχονται όσοι είχανε προσωπικά με τον περιφερειάρχη επειδή τους άλλαξε απο αντιπεριφερειάρχες . Πραγματικά μια συμπτωση μόνο ειναι αυτο

    • 9/22 έφυγαν από τον υπερσυγκεντρωτισμό και την αλαζονεια του Κασαπιδη
      Πες μας ρε αυλικε ο Φωλινας απο τα Γρεβενα γιατι δεν κατεβαινει μαζι του;

    • Δεν έχεις ιδέα αν πιστεύεις ότι του κασαπιδη τού φύγανε μόνο οι αντιπεριφερειάρχες, από τούς 21 φύγανε οι 9 ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ,ο άνθρωπος είναι απαράδεκτος, έγινε πρόεδρος τουρισμού, αγροδιατροφικης,ανκας καί ότι άλλο φαντάζεσαι,μονολυκος, μάλλον μείνανε μαζί τού οι βολεμενοι θά έλεγα και οι μισθοδοτουμενοι ειδικοί συνεργάτες, ευτυχώς τελειώνει ο κασαπιδης σε λίγους μήνες.

  • όποιος δεν έχει τι να πει ή δεν θέλει να πει την πραγματική αλήθεια πουλάει συναισθήματα και όραμα. Στο τέλος βλέπει οράματα ο ίδιος και τα ζει μόνος του….

  • Τι σανό μας πουλάς ρε Αμανατίδη. Που θα ήσουν βουλευτής τώρα και δεν θα ασχολούμασταν μαζί σου. Τι είναι το πολύ μεγαλύτερο; Μαυριστε όσους μας κοροϊδεύουν

    • Είπες κάτι για κοροϊδία?

      Είμαστε απ’τις φτωχότερες και λιγότερο ανεπτυγμένες περιφέρειες. Τα παιδιά μας ξενιτεύονται και τα εγγόνια μας θα πεινάσουν. Η σημερινή περιφερειακή αρχή απέτυχε. Οι μεγαλοστομίες και βεβαιώσεις του τύπου ” Το υδρογόνο είναι η λύση” την ώρα που οι πολιτικές τους παγώνουν και φτωχοποιούν τους πολίτες , έχουν ως αποτέλεσμα η κατάρρευση να επιταχύνεται.

      Κάτανας Χαρίσιος – Οκτώβριος 22

      Μαύροοοοοο, Πίσσα στους κωλοτούμπες, στους τζάμπα μάγκες…

  • Κύριε Αμανατιδη δεν πείθεται όλοι αυτοί που σας ακολούθησαν ήταν για 2 χρόνια σε θέσεις που αν ήθελαν το καλό του τόπου κάτι θα είχαν κάνει καλό κι εσείς 4 χρόνια τίποτα δεν κάνατε σύμφωνα με τα λεγόμενα σας ή Δυτική Μακεδονια υποφέρει αν βγείτε Πεειφερειαρχης τι διαφορετικό θα κανετε; Κρίμα.

  • Ο Φωλίνας και ο Τοπαλίδης γιατί δεν κατεβαίνουν με τον αλαζονικό και υπερσυγκεντρωτικό Κασαπιδη;;
    Για να ξερουμε και τι λεμε

    • Ευτυχώς δεν έγραψες σε ποια Περφέρεια, γιατί η Δυτική Μακεδονία εδώ και 4 χρόνια δεν έχει Περιφερειάρχη. Κάτι σαν το ΑΖΑΧ…τον κάνει αόρατο…

  • Αρχισες τα μεταφυσικα τωρα? Πες μας και οτι κατι απο το υπερπεραν σε οδηγησε στην υποψηφιοτητα ουστ απο δω ρε γιδοπροβατα…

    • Γιδοπρόβατα είναι η ειδικότητα του Κασαπίδη, άρα σου επιστρέφουμε τον χαρακτηρισμό.Αν και μάλλον δεν σου αξίζει ούτε αυτός.Για κοτούλα μου κάνεις.χαχαχαχα χάσατε τον ύπνο, την ψυχραιμία και τα λόγια σας μαριονέτες του ΚΑΣΑΠΙΔΟΚΑΤΑΝΑ!!!!!!

  • Όλοι θέλουν το χρήμα και την εξουσία.
    Προτάσσουν την ειλικρίνεια και την αγάπη για τα κοινά και από πίσω λύκοι που τα παίρνουν όλα. Στην περιοχή θέλουν στις θέσεις κλειδιά ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ, ΜΑΛΟΥΤΑ. Να πέφτουν οι υπογραφές, να παίρνουν τα έργα και η μίζα σύννεφο. Να έχουν χρήμα για δέκα γενιές. Οι τίμιοι…οι ειλικρινείς!
    Και όλοι από κοντά για να γλύψουν λίγο κόκκαλο. Όλα ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ!

    • Αυτό το έργο το είδαμε στην 4ετή διακυβέρνηση του Κασαπίδη με τα 40ρια,τις απ’ ευθείας αναθέσεις , την Διαφημιστική Καμπάνια την περίεργη απουσία της μείζονος αντιπολίτευσης, τα 36 ακίνητα που δηλώνει στο πόθεν έσχες και όσα φυσικά μπορεί να αποκαλυφθούν με την καινούργια Περιφερειακή Αρχή του Γιώργου Αμανατίδη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι