Ψηφοδέλτιο “Ενωμένης Εορδαίας” του Παναγιώτη Πλακεντά σε κεντρικό και κοινότητες του Δήμου Εορδαίας

1 Σεπτεμβρίου 2023
13:30

 

Με 68 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και 136 υποψήφιους των Δημοτικών Κοινοτήτων, κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Δημοτικής Παράταξης «ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΟΡΔΑΙΑ». Να σημειωθεί ότι το ψηφοδέλτιο συμπεριλαμβάνει 80 γυναίκες, εκ των οποίων οι 27 είναι υποψήφιες για το Δημοτικό Συμβούλιο και οι 53 για τις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Εορδαίας.

Η ομάδα της «Ενωμένης Εορδαίας», με επικεφαλής τον Δήμαρχο και εκ νέου υποψήφιο Παναγιώτη Πλακεντά μεγάλωσε και δυνάμωσε, με ένα ψηφοδέλτιο συνολικά 205 συνολικά ανθρώπων οι οποίοι έχουν θέσει πρώτη προτεραιότητα τους να συνεχίσουν την προσπάθεια, που ξεκίνησε πριν μία τετραετία, για ένα Δήμο Εορδαίας πρωταγωνιστή και πρωτοπόρο. Μία ομάδα με την πυξίδα της πορείας της σταθερά προσανατολισμένη στη συνεργασία και στη συνένωση δυνάμεων χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς περιορισμούς.

Μετά την ανακήρυξη του συνδυασμού μας από το Πρωτοδικείο και σε όλο το διάστημα της προεκλογικής περιόδου οι υποψήφιοι της «Ενωμένης Εορδαίας», με επικεφαλής των Παναγιώτη Πλακεντά, θα παρουσιάσουν πλήρη απολογισμό έργων και δράσεων της δημοτικής αρχής καθώς και όλες τις πτυχές του προγράμματος για την πενταετία που έρχεται, πάντα με σεβασμό προς τον τόπο και ειλικρίνεια προς τους πολίτες του, οι οποίοι βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της προσπάθειας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΡΔΑΣΣΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΣΒΕΣΤΟΠΕΤΡΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΛΑΣΤΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΑΤΕΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΔΡΟΣΕΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΡΜΑΚΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΑΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΑΥΡΟΠΗΓΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΟΒΟΥΝΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΜΗΛΟΧΩΡΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΔΙΚΚΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΡΟΑΣΤΙΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΤΕΛΕΩΝΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΠΥΡΓΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΠΗΛΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΦΟΥΦΑ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΡΡΑΧΗΣ

6 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι