Τάσος Χαραλαμπίδης: “Aποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη”

2 Σεπτεμβρίου 2023
09:49
Βλέποντας και διαβάζοντας,τα ονόματα όλων των συνδυασμών της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, προσωπικά,αποφάσισα να στηρίξω τον συνδυασμό του Γιώργου Αμανατίδη,θεωρώντας ότι τα πρόσωπα που επέλεξε είναι ικανά για να ασχοληθούν με τα πραγματικά και ορατά προβλήματα της περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.
Γνωρίζω τους περισσότερους από αυτούς προσωπικά ,και πιστεύω ότι θα πραγματοποιήσουν το όραμα τους, για ενα καλύτερο αύριο ,για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.Να σταματήσει η απαξίωση και ερημοποίηση.
Γνωρίζω ότι έχουν να παλέψουν με καθυστερήσεις ετών, και στασιμότητας έργων…..κ με όλα τα υπόλοιπα……που εκκρεμούν μέχρι και σήμερα,κι ότι αυτά θα είναι η προτεραιότητα τους,γιατί ο κόσμος δεν αντέχει άλλο τα παλιά κατεστημένα.
Τους εύχομαι.
Καλή δύναμη,Καλό αγώνα,και Καλή επιτυχία.

23 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι