Ανακοίνωση του συνόλου των υποψηφίων με τη Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”

2 Σεπτεμβρίου 2023
10:11

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μας και μεγάλη χαρά ανακοινώνει το σύνολο των υποψηφίων της για τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Κοζάνης όπως αυτό κατατέθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών στις 31-8-2023.

Το ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο νίκης της Δημοτικής Κίνησης απαρτίζεται από συμπολίτες μας – ενεργούς πολίτες και καταρτίστηκε χωρίς οποιουδήποτε είδους στεγανά, με κριτήρια την συμφωνία με τις βασικές προγραμματικές θέσεις της παράταξης, την αγάπη για τον τόπο, την ανιδιοτελή διάθεση για προσφορά και την ελεύθερη βούληση των υποψηφίων.

Είμαστε σίγουροι ότι οι κάτοικοι του Δήμου Κοζάνης θα δώσουν στις 8 του Οκτώβρη ψήφο εμπιστοσύνης και στήριξης στην Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη Τόπος να Ζεις» για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο, κάνοντας τον Δήμο Κοζάνης Πρωταγωνιστή.

12 σχόλια

  • Συγχαρητήρια και φυσικά αναμενόμενο στα χωριά να μην έχετε συμπληρώσει υποψηφίους και να βάζετε άγνωστους για να συμπληρωθεί μόνο και μόνο το ψηφοδέλτιο.
    Το γεγονός ότι τα άτομα που κατεβαίνουν για το χωριό είναι για να τρέξουν και να ασχοληθούν με το χωριό δεν σας πέρασε από το μυαλό!??!! Δεν είναι βουλευτικές εκλογές,όταν τους προσφέρεις την επιλογή για πρόεδρο χωριού έναν ξένο άγνωστο και ουδεμία σχέση με το χωριό,υποβιβαζεις τους ψηφοφόρους και κατοίκους του χωριού…π.χ. Κρόκο, Μεταμόρφωση,Πετρανά, Λυγερή και Λευκόβρυση.

    • Είδαμε και τους γνωστούς τοπικούς προέδρους πως τα έχουν καταντήσει τα χωριά μόνο την πάρτη τους κοιτάνε όλα αυτά τα χρόνια

      • Τι λέτε τώρα, καταλαβαίνετε; οι υποψήφιοι δεν ξέρουν καν που είναι τα χωριά που θέλουν να εκπροσωπησουν. Κακό κάνεται στο συνδυασμό με τις ιδέες σας και όχι καλό.

    • Ο δίκαιος χωριάτης υποψιάζομαι ότι δεν είναι ουτε χωριάτης αλλά ούτε και δίκαιος. Το παράλογο εκλογικό σύστημα βάζει τους ανθρώπους των κοινοτήτων σε ομηρία.

    • Είσαι λίγο άδικος και κυρίως για Κρόκο.. Καρανανος Κύρου κουβας είναι άτομα άγνωστα για το χωριό. Νομίζω δεν είσαι κ πολύ δίκαιος κ εγω χωριάτης είμαι παρεπιμπτοντος..

  • Νεροκουβαλητες στα χωριά άνθρωποι που δεν θέλουν να ασχοληθούν καν με τα κοινά και απλά τους έβαλαν γιατί δεν συμπλήρωναν τα ψηφοδέλτια δεδομένου οτι χρειάζεται τουλάχιστον 3 υποψηφίους στις μεγάλες κοινότητες κάποιοι μπορεί να μην μένουν καν στα χωριά που είναι υποψήφιοι

  • Το ίδιο ακριβώς σενάριο έγινε και το 2014 με Ιωαννίδη, άτομα σε άλλα χωριά που δεν έχουν ούτε καν δει σε φωτογραφία. Σίγουρα βρίσκουν και κάνουν αφού τους επιτρέπει ο νόμος,αλλά κρίμα να περιμένουν κιόλας οι κάτοικοι του χωριού να ψηφίσουν όποιον έχει επιλέξει ο Κουζιακης για εκπρόσωπο του.

  • Ρε παιδιά, στην Αιανή ίδια άτομα είναι σε τοπικό και κεντρικό.
    Πως γίνεται αυτό,επιτρέπεται:
    Πως πέρασε στο σύστημα;
    Έγινε εσκεμμένα στο δελτίο τύπου για να φαίνονται πολλοί μήπως;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι