Στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης (Φωτογραφίες)

2 Σεπτεμβρίου 2023
13:30

 

Με τους παραγωγούς, τους εκθέτες και τους πολίτες συνομίλησε στη λαϊκή αγορά της Κοζάνης το πρωί του Σαββάτου 2 Σεπτεμβρίου 2023, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Κασαπίδης, μαζί με τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του συνδυασμού «Πορεία Δημιουργίας» στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του ο κ. Κασαπίδης περπάτησε στη λαϊκή αγορά και επισκέφτηκε τα εμπορικά καταστήματα της πόλης, ακούγοντας και συζητώντας τα προβλήματα και τις αγωνίες των ανθρώπων της γης.

Ταυτόχρονα παρουσίασε το έργο της Περιφερειακής Αρχής για τον πρωτογενή τομέα και ανέδειξε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Περιφέρειας στον αγροτικό τομέα και  στην οικονομία, μέσα από έργα και δράσεις που υλοποιήθηκαν και βρίσκονται σε εξέλιξη από την Περιφερειακή Αρχή.

 

65 σχόλια

    • Αμανατίδη μην κάνεις τα καραγκιοζιλικια και εσύ του Κασαπιδη ούτε στο ύφος του ούτε στον τρόπο που προσπαθεί να σωθεί κάνοντας απεγνωσμένες κινήσεις. Προσοχη!

      • Αυτο ελειπε να μπει ο Γιωργος στην κατρακυλα Κασαπιδη που φωναζε νομιζοντας οτι θα πεισει. Τωρα εβαλε τη μασκα με το χαμογελο.

        # kasapidis_telos

  • Όλα τα σκόρδα να πάρεις αγκαλιά κασαπίδη η περιφέρεια τελείωσε για εσένα.
    Θα σε παρακαλούσα σε κάθε δημόσια εμφάνιση πού κάνεις να έχεις μαζί σου τον Κάτανα.
    Καληνύχτα!!!!!

  • Καλά έκανε, αλλά που είναι η είδηση. Αυτό έπρεπε να το κάνει κάθε Σάββατο.
    Πάλι καλά που ήξερε ότι Σάββατο έχει λαϊκή.

  • Όποιος είδε το χτεσινό debate κατάλαβε πολλά…ο Κασαπιδης έκανε σκόνη τους αντιπάλους του που χάσανε τα λόγια τους …και κατάλαβε επίσης πόθος θα είναι ο επόμενος περιφερειαρχης ξανά…Κασαπιδης 50% και στις επόμενες εκλογές

    • Έχεις δίκιο.Καταλαβαμε τι σημαίνει αγένεια,υπερφλυαρια,λόγος χωρίς ουσία,εγωισμός Εγώ που τα κανω όλα σωστά,και που άλλα με ρωτάνε και αλλά απαντώ.Ο,τι να’ναι.

    • Δεν απάντησε στις ερωτήσεις της Γεωργίας Ζεμπιλιάδουμ Για την τελευταία σε απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ Περιφέρεια δεν απάντησε. Για τον Ράσμουσεν που μας μάλωσε επειδή δεν εκταμίευσε τα κεφάλαια του ΕΣΠΑ δεν απάντησε. Δεν απάντησε επίσης για τα 40χίλιαρα, που μπορούσε να κάνει αλλαγή στα όρια πριν την δημοσίευση της προκύρηξης, αλλά και μετά τη δημοσίευση, και να επωφεληθούν οι μικρές επιχειρήσεις δεν απάντησε. Αποτέλεσμα : Τα χρήματα πήγαν σε λίγους και εκλεκτούς εις διπλούν! Μάλλον είδες το χθεσινό debate φορώντας παρωπίδες!

    • Φίλε οποίος είδε το χθεσινό debate είδε έναν αμαγωγο που έλεγε όλα ειναι δικα μου μου ανήκουν. Αν νομίζεις ότι κέρδισε μάλλον είσαι αυλικός του. Εχθές καταλάβαμε ποιον δεν θα ψηφίσουμε και ποιος υποκρινόταν το καλό παιδί όλα αυτά τα χρόνια και λέγεται Κασαπιδης. Αθλια εικόνα καναγκερισια

    • Τι καταλαβε ρε ΑΥΛΙΚΕ, τα ψεματα και την λασπη που εριξε ο Κασαπιδης;
      Τι καταλαβε οτι για οτι καλο εγινε το εκανε ο Κασαπιδης και οτι καθυστερησε εφταιγαν οι αντιπεριφερειαρχες;
      Λιγο ντροπη με τοσα ψεματα που ειπε
      Σε λιγο καλημερα θα λεει και θα αναρωτιομαστε αν εξω ειναι νυχτα

    • Προς το παρόν βολευτείτε με το 15 % που σας δίνει η δικη σας μέτρηση και το κρυβετε από τον κόσμο.Ολόκληρο κλιμάκιο Μητσοτάκη στις υπηρεσίες σας στρατοπέδευσε στην ΖΕΠ αλλά θα φάτε τη σκόνη του Αμανατίδη όσα χρήματα και να σκορπίσετε.

  • ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΚΟΣ.ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΟΨΙΜΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ:ΑΛΛΟΥ ΡΑ.

    • Μπερδεύεις σκόπιμα πράγματα. Κακό αυτό. Ο Κασαπίδης ήταν ειναι και θα εινα ΝΔ. Άλλοι την ανακάλυψαν το 2019 όταν το ξέρανε και οι πέτρες πως θα γίνει κυβέρνηση. Από πασοκογενείς κατέβηκαν υποψήφιοι βουλευτές και βγήκαν με το ζόρι. Το 2023 που από πρώτοι που περίμεναν ήταν τρίτοι και εκτός βουλής. Τότε πήγαν κόντρα στη παράταξη που τόσο όψιμα αγάπησαν, συμπαρασυρόμενοι από μια ετερόκλητη παρέα από αντικεριφερειαρχες που χάσανε τη θέση τους και παραγοντίσκους κομματικούς που βγαίνανε ως μόνοι υποψήφιοι.

  • Κινήσεις απελπισιας και φωτογραφίες από τα Λιτλ
    Επικοινωνία του 1980 και έργα μονι για καμπαναριά και εκκλησσιες – η ωρα αμνατίδη φτανει και ο Γιωργος αυτός παει για κηπακους

  • Περιμένατε τόσες προσβολές; Δημοκρατία έχουμε και γιατί όχι να μην έχουμε δύο και τρεις υποψήφιους να επιλέξουμε από τον ίδιο χώρο. Ο Κυριάκος έδωσε το χρισμα και ο Αμανατίδης κατεβαίνει χωρίς χρισμα για τον τόπο του και μπράβο του.Εμεις θα αξιολογησουμε και ανάλογα θα ψηφίσουμε.

  • Ο υπερβολικός Περιφέρειάρχης που την τρίχα την κάνει τριχιά. Μας έσωσε με τη γέφυρα, μας έσωσε με τα πολλά έργα. Δεν μας είπε γιατί κατέκρινε τον Αμανατιδη για κακοδιοίκηση στην ΑΝΚΟ τη στιγμή που ο Αμανατιδης συνέβαλλε τα μέγιστα στην ΑΝΚΟ. Οι ισολογισμοί και αρνητικοί να είναι δεν σημαίνει ότι φταίει ο διευθυντής. Υπάρχει διοικητικό συμβούλιο που αποφασίζει.

  • ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩΣ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ.ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΝΤΙΜΠΕΙΤ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΛΩΝ ΤΟΥ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΕΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ.ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ:Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.

  • Ο Αμανατιδης και ο οποιοσδήποτε πολίτης έχει το δικαίωμα να κατεβει υποψηφιος για να διεκδικήσει ο,τι θέλει.Και χωρίς να λογοδοτεί γιατί και πως.Εχουμε Δημοκρατία και μια κάλπη που θα αναδείξει τις επιλογές του κόσμου.Παμε παρακάτω.Αυτος που έχασε χθες είναι ο Κασαπιδης που μας απέδειξε ότι μόνο αυτός δικαιούται ΚΑΡΕΚΛΑ.Πολλα Χρόνια στρογγυλοκαθισε και τώρα ζορίζεται να την αποχωριστεί.Παρε τον Κατανα ,ένα ζευγάρι γυαλιά και τον Οκτώβρη θα δεις τα αποτελέσματα.

  • Για την καρέκλα πήγαινε και αυτός που τον κατηγορούσε για την γέφυρα αλλά στο τέλος συμπορευτηκες Κασαπιδη.Ορισμενοι στον συνδιασμο σου έπιασαν και δύο και τρεις καρέκλες χωρίς αποτέλεσμα.

  • Στη λαϊκή της Πτολεμαΐδας θα έρθει; Να μας εξηγήσει κιόλας με την ευκαιρία για ποιον λόγο δεν εφαρμόζεται ο νέος κανονισμός της λαϊκής, ο οποίος ψηφίστηκε πριν από ένα χρόνο.

  • Τι άλλο θα δούμε από τον αόρατο;Τον εξαφανισμένο για 4 χρόνια.Κασαπιδη βγήκες να μοιράσεις καθρεφτάκια πάλι;Άσε …Δεν θα πάρουμε…Ένα ευρώ 4 χρόνια δεν άφησε σε κανέναν επιχειρηματία…Τι παριστάνει εκεί τώρα;Ποιον δουλεύει;

  • Την βρήκες την πόρτα* λεβέντη μου;

    * Την πόρτα της εξόδου από το γραφείο του,4.5 χρόνια με άνθρωπο δεν μίλησε,οι δικοί του του έφυγαν γιατί τα άκουγαν για δικές του αποφάσεις.

  • Μπα θυμήθηκε ότι το Σάββατο έχει λαϊκή ?? 20 χρόνια βουλευτής και περιφερειάρχης μια πορτοκαλάδα δεν το είδαμε να πίνει σε ένα μαγαζί της Κοζάνης…Τα κάνει μασούρια…8 Οκτωβρίου ΤΕΛΟΣ

  • Από την χθεσινή τηλεοπτική εμφάνιση των υποψηφίων προκύπτουν αρκετά συμπεράσματα: 1. η Ουγκάντα είναι έτη φωτός μπροστά στο πως διεξάγεται μία πολιτισμένη τηλεοπτική συζήτηση.. στα όρια της ηχορύπανσης (σίγουρα ρόλο παίζουν και οι \δημοσιογράφοι), 2. Ο Κασαπίδης υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να είναι τρίτος γιατί ο Αμανατίδης μάζεψε αξιόλογους/ες υποψήφιους/ες και η Ελπίδα έχει από πίσω Συριζα και Πασοκ + δεξιούς που ταυτίζονται, 3. Ο Κασαπίδης είναι ξεκάθαρο ότι δεν έχει την πραγματική εικόνα για την κατάσταση της κοινωνίας… συμβαίνει σε αυτούς που δεν έχουν πλέον δεσμούς με την λαϊκή βάση (εξηγεί για τα 40αρια ότι ήταν πρωτάρηδες αλλά βιαστικοί και όχι ότι κατέστρεψε εκατοντάδες επιχειρήσεις που δεν υποστηρίχθηκαν και στη συνέχεια έκλεισαν…). Κυρίες και Κύριοι ένας κύκλος της αυτοδιοίκησης κλείνει σε αυτές τις εκλογές και το σίγουρο είναι ότι θα προστεθεί ένας ακόμα κηπάκος με κοτούλες στην υφιστάμενη δύναμη.. Για τις δημοτικές και τον κατά Σιώμου ανθρωποφάγο της νέας γενιάς την πόλης θα τα πούμε σε άλλο άρθρο…

  • Ρε παιδιά ξέρει κανείς πόσες λαϊκές έχει η Δυτική Μακεδονία; Νωρίς άρχισαν οι περιοδείες των θιάσων-συνδυασμών…

  • Ο Κασαπιδης είναι και θα είναι ο αγαπημένος περιφερειάρχης μας!!! Ο απλός κόσμος στη λαϊκή και περισσότερο οι πωλητές έτρεχαν για να του σφίξουν το χέρι, κάποιοι βγάζουν μια κακία και ένα μίσος χωρίς λόγο, ξέρουμε ποιον να ψηφίσουμε, όχι άλλη μαύρη προπαγάνδα !!!

  • Τι έγινε μεγάλε κατανα που μέχρι χθες κατηγορουσες την περιφέρεια και τώρα αγκαλιές και φιλιά τελικά όλα για την καρέκλα σε πλήρη πανικό και ο κασαπιδακος και ο κατανας.

  • γιωργη μην ανησυχεις οπως ειδες,οι απλοι ανθρωποι τρεχουν κοντα σου για να σου σφιξουν το χερι,αυτο τα δειχνει ολα

  • Όποιος ειλικρινά έκατσε και είδε το debate πιστέυω κατάλαβε ότι Αμανατίδης και Κασαπίδης είναι το λιγότερο άχρηστοί και ανίκανοι για τον τόπο μας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι