kozan.gr: Κοζάνη: Πορεία με τις μοτοσυκλέτες μέσα στην πόλη αλλά και πάρτι με μουσική και φιλανθρωπικό σκοπό διοργάνωσε, το βράδυ του Σαββάτου 2/9, ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.) (Βίντεο & Φωτογραφίες)

2 Σεπτεμβρίου 2023
21:28
Πορεία με τις μοτοσυκλέτες μέσα στην πόλη αλλά και πάρτι με μουσική και φιλανθρωπικό σκοπό διοργάνωσε, στο στέκι του συλλόγου, στο 1ο χιλιόμετρο Κοζάνης- Κρόκου το βράδυ του Σαββάτου 2/9, ο Όμιλος Δικυκλιστών Κοζάνης (Ο.ΔΙ.ΚΟ.), στο πλαίσιο “δίτροχης συνάντησης”. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί  για το Ειδικό Νηπιαγωγείο Κοζάνης.


6 σχόλια

  • Οι κοφτές ρε παιδιά στο κέντρο της πόλης προς τι όμως ;; Το ΔΣ του ΟΔΙΚΟ έπρεπε να το είχε αποτρέψει από πριν !
    Είμαι μοτοσυκλετιστής 25 χρόνια όχι κανένας περίεργος που τον ενοχλούν στο μπαλκόνι ! Ελπίζω να μην έχουμε κανένα τροχαίο σήμερα το βράδυ ..

    • Το Δ.Σ. δεν είναι μπαμπουλες ούτε αστυνομία! Κ όσοι συμμετείχαν δεν ήταν ανήλικοι! Ο καθένας είναι υπεύθυνος για της πράξεις του! Εκτός αν πιστεύεις ότι το Δ.Σ. είπε σπάστε τα μηχανάκια… Αλλά του χρόνου μπορείς να έρθεις να το αποτρέψεις εσύ με την 26 χρόνων εμπειρία σου!

  • Μόνο για φανούς και μπρε μπρε είμαστε μάλλον σε αυτή την πολη.αιντε και λίγο ο νιαημερος.μην πάει να γίνει κάτι άλλο αμέσως να το κρίνουμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι