Γιώργος Αμανατίδης: «Μια οφειλόμενη απάντηση αναφορικά με τα οικονομικά στοιχεία της ΑΝΚΟ»

3 Σεπτεμβρίου 2023
14:50

 

 Σε συνέχεια των όσων ανυπόστατων, σκοπίμως  ή από άγνοια, διατυπώθηκαν από τον κ. Γιώργο Κασαπίδη σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΤΟP Channel, για θέματα που αφορούν στα οικονομικά στοιχεία της ΑΝΚΟ για τα προηγούμενα χρόνια και για τα οποία δεν μας δόθηκε επαρκής χρόνος για απάντηση λόγω του παραληρηματικού λόγου του, αποκαθιστούμε την πραγματικότητα παρουσιάζοντας τα πραγματικά και δημοσιευμένα κατά το νόμο στοιχεία:

  1. Από την ίδρυση της ΑΝΚΟ (έτος 1985) όλες οι χρήσεις ήταν κερδοφόρες μέχρι και τη χρήση του 2019, (έτος αποχώρησής μου προκειμένου να συμμετέχω στις εθνικές εκλογές), με εξαίρεση το 2018.

Αξιοσημείωτο λοιπόν είναι ότι, επί 32 συνεχή χρόνια παρουσίαζε θετικούς ισολογισμούς.

  1. Το 2018 η εταιρεία δημιούργησε,  ως όφειλε βάσει νόμου, προβλέψεις  άνω του 1,0 εκατομμυρίου € από ανείσπρακτες απαιτήσεις πελατών (κατά κύριο λόγο οφειλόμενες σε δράσεις τεχνικής υποστήριξης των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης), κάτι που αιτιολογεί τις ζημίες του συγκεκριμένου έτους. Οι προβλέψεις αυτές εισπράχτηκαν σταδιακά τα επόμενα χρόνια και συνέβαλαν στο να προκύψουν θετικά αποτελέσματα χρήσης για τις επόμενες χρήσεις, που διαφορετικά θα ήταν αρνητικές.

Άλλος ένας παράγοντας ήταν η μειωμένη εισροή πόρων στην περιοχή, το 2018, για τη χρηματοδότηση δράσεων υπέρ των Ο.Τ.Α. που αποτελεί και το βασικό αντικείμενο εργασιών της ΑΝΚΟ.

  1. Παρά τη βοήθεια που είχαν οι επόμενες χρήσεις από την αναστροφή των προβλέψεων που προαναφέρθηκαν, το έτος 2020 η ΑΝΚΟ εμφανίζει ζημίες άνω των 500.000 €, χρήση στην οποία δεν είχα καμιά θέση ευθύνης αν και όπως αναφέρθηκε ανωτέρω, υπήρξε σημαντική βοήθεια από την έναρξη εισροής των ανείσπρακτων εσόδων βάσει προβλέψεων του έτους 2018.

Συμπερασματικά, αν δεν υπήρχε η βοήθεια των ανείσπρακτων εσόδων που είχαν προβλεφθεί το έτος 2018, η ΑΝΚΟ προφανώς θα είχε ζημιογόνες και τις επόμενες χρήσεις υπό την ενεργή διοίκηση του κ. Κασαπίδη.

Επισημαίνουμε ότι, όταν διαβάζουμε τα οικονομικά στοιχεία μιας επιχείρησης το αποτέλεσμα της ετήσιας χρήσης αποτυπώνεται στην εγγραφή «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΗΣ ΠΡΟ ΦΟΡΩΝ» και όχι στα Αποτελέσματα Εκμετάλλευσης.

Επιπρόσθετα, κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει σημαντικά θέματα και την επίδραση της δεκαετούς οικονομικής κρίσης (2009 έως 2019)  στην κοινωνία και στην οικονομία της χώρας και της περιοχής μας, επομένως και στη λειτουργία της ΑΝΚΟ που δεν περιβάλλεται από μια γυάλα προστασίας έναντι κάθε αρνητικής επίπτωσης στη χώρα.

Ο κ. Κασαπίδης θα έπρεπε να γνωρίζει, ως Πρόεδρος και της ΑΝΚΟ, ότι η παρουσίαση ζημιών σε τρεις συνεχόμενες διαχειριστικές χρήσεις οδηγούν στη λύση της εταιρείας βάσει νόμου. Αυτό και μόνο διαψεύδει τα όσα ανέφερε σε μια προσπάθεια παρουσίασης στρεβλής εικόνας.

Επιπροσθέτως επισημαίνεται:

  1. Η εταιρεία λόγω της πολύχρονης χρηστής διαχείρισης δημιούργησε μεγάλα αποθεματικά κεφάλαια προκειμένου να ανταπεξέλθει τόσο κατά την περίοδο της οικονομικής κρίσης όπως και μετά την αποχώρησή μου.
  2. Την ίδια δύσκολη περίοδο, η ΑΝΚΟ συνέχισε να παράγει σημαντικό και χρήσιμο έργο ως όφειλε (πολλά από τα μεγάλα αναπτυξιακά έργα που ακόμη και σήμερα υλοποιούνται προωθήθηκαν με τη συμβολή της), ανοίγοντας δρόμους προς όφελος της ανάπτυξης, με ισορροπημένη διαχείριση, συνδυάζοντας ρευστότητα, αδιάλειπτη παροχή υπηρεσιών προς όλους τους φορείς και συνέχιση της βιωσιμότητάς της χωρίς να μειώσει το προσωπικό της! 

Είμαστε υπερήφανοι όλοι όσοι συμβάλαμε σε αυτό, στελεχιακό δυναμικό και Διοικητικό Συμβούλιο, γιατί συνυπήρξε παραγωγικά με τους φορείς και υποστηρικτικά κυρίως στους Δήμους παρέχοντας διαρκή επιστημονική υποστήριξη ως ενεργή εταιρεία της αυτοδιοίκησης.

Άλλωστε, μέσω της προσφοράς και της εξωστρέφειας αναδείχτηκε  στα προηγούμενα χρόνια ως η μεγαλύτερη και καλύτερα οργανωμένη Αναπτυξιακή Εταιρεία της χώρας ενώ η εμπειρία της έγινε οδηγός για άλλες περιοχές.

  1. Μέχρι την αποχώρηση μου ως Βουλευτής, η ΑΝΚΟ Α.Ε.
    • δεν όφειλε ποσά σε κανένα προμηθευτή,
    • δεν είχε σε εξέλιξη κανέναν δανεισμό,
    • είχε καλή συνεργασία με όλους τους εταίρους και όχι μόνο,
    • ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις της καταβάλλοντας φόρους και ασφαλιστικές εισφορές,
    • είχε υψηλού επιπέδου εργαζόμενους με σημαντική εγκατεστημένη γνώση, χρήσιμη για την πρόοδο της περιοχής μας.

Και αναρωτιέται κάθε καλόπιστος ακροατής ή αναγνώστης αν, η ατυχής κρίση του κ. Κασαπίδη για τα οικονομικά στοιχεία της ΑΝΚΟ, χωρίς να μπορεί να τα εξηγήσει, ήταν αποτέλεσμα της κατηφόρας του ή της εγωκεντρικής  αντίληψής του ότι η ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας είναι προνόμιο μόνο του ιδίου και των συνεργατών του.

Οι πολίτες κρίνουν κι εμείς οφείλουμε να τους δώσουμε την αξία που έχουν και όχι να τους υποτιμάμε. Έχουν  άλλωστε κρίση και μνήμη.

Δηλώνουμε ότι θα προσπαθήσουμε να διαφυλάξουμε την ποιότητα του πολιτικού διαλόγου χωρίς ακραίους λεκτικούς ακροβατισμούς που αγγίζουν τα όρια του αξιόποινου, προσβάλλουν την τιμή και την  υπόληψή μας  και του οποίους καταδικάζουμε.

Διότι για εμάς ο τόπος μας είναι πάνω από όλα.

Γιώργος Αμανατίδης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας

«Συμμαχία για την Ανάπτυξη»

94 σχόλια

  • Όλα καλά αλλά έπρεπε να πεις τα ψέματα Κασαπιδη. Απορώ πως τον αφήνουν οι δικοί του να λέει τόσες ανακρίβειες. Μάλλον δείχνει την ήττα που θα είναι πολύ σκληρή.
    Ζεμπιλιαδου αν συνεχίσει έτσι ο Κασαπιδης ετοιμάσου να μπεις 2η Κυριακή διότι θα πάει τρίτος.

  • Όλα καλά αλλά έπρεπε να πεις τα ψέματα Κασαπιδη. Απορώ πως τον αφήνουν οι δικοί του να λέει τόσες ανακρίβειες. Μάλλον δείχνει την ήττα που θα είναι πολύ σκληρή.
    Ζεμπιλιαδου αν συνεχίσει έτσι ο Κασαπιδης ετοιμάσου να μπεις 2η Κυριακή διότι θα πάει τρίτος.

    #Κασαπιδης_τελος

  • Ο άνθρωπος έβαλε τον αχυρανθρωπο του να του δώσει στοιχεία που δεν ήξεραν να διαβάζουν. Ένα είναι σίγουρο ότι ευτυχώς δεν θα ξαναβγείς διότι οποίο μαγαζί έχεις αναλάβει και είναι πάρα πολλά θα τα …εκλεινεε!

  • Αμανατίδη κακώς απαντάς. Κανένας δεν τον πίστεψε επειδή ούρλιαζε. Είναι σε δύσκολη θέση. Λίγο σεβασμός. Θα πρέπει να πάει επιτέλους να δουλέψει μετά από 20 και χρόνια. Διότι χάνει και εκθέτει και τη ΝΔ που την παραμυθιαζε.

    • Το ανέκδοτο με τον Κινεζο τ ξερετε; Ήρθε ενα κινέζος και ρωτα:
      -Ποιος ειναι Περιφερειαρχης; του δείχνουν τον Κασαπίδη
      -Ποιος ειναι Πρόεδρος ΑΝΚΟ; του δείχνουν Κασαπίδη
      -Ποιος ειναι Πρόεδρος Αγοδιατροφικης; του δείχνουν Κασαπίδη
      -Ποιος ειναι Πρόεδρος Ενεργειακής Κοινότητας; του δείχνουν Κασαπίδη
      -Ποιος συντονίζει το Υδρογόνο; του δείχνουν Κασαπίδη
      -Ποσα αλλα ποιος που δεν ξερουμε από τον αναντικαταστατο (!!!) …

      …και απαντά ο Κινέζος τελικά εμάς έλεγαν ότι μοιάζαμε όλοι μεταξύ τους!

    • Ενώ ο δικός σου είναι πρότυπο ηγέτη.Κουνά λίγο το κεφάλι σου.Ότι προεδρεία υπήρχε στην Περιφέρεια την πήρε απαξιώνοντας όλους τους συνεργάτες του και οδηγώντας τη Δυτική Μακεδονια στα τάρταρα.

  • Ο σωστός τίτλος θα έπρεπε να είναι τα ψέματα Κασαπιδη. Σταματά τις ευγένειες με τον άνθρωπο που ανέχεται τη διαπλοκή.

  • Ως αφεντικό του μαγαζιού έπρεπε να έχεις πελατεία. Η πελατεία μειώθηκε και άρχισαν οι ζημιές από κακή παροχή υπηρεσιών. Τελικά ο Κασαπιδης είχε δίκιο .Είσαι κακό αφεντικό. Θα προτιμήσω την Ζεμπιλιαδου.

    • Λοιπόν για την ΑΝΚΟ. Αν δεν ήταν ο Αμανατιδης δεν θα υπήρχε ΑΝΚΟ. Να ξέρουμε να διαβάζουμε ισολογισμούς αλλιώς να μη μιλάμε και ειδικά όταν όλοι είμασταν στις οθόνες. Εγώ θα ρωτήσω γιατί επί προεδρίας του αυξήθηκαν τα έξοδα και το τελευταίο έτος ξεπέρασαν τα τρία εκκατομυρια.γιατι εφερε από αλλά μέρη και όχι απο Δυτική Μακεδονία διευθύντρια της ΑΝΚΟ. Αυτό ήταν ηθικό;Το να μειωθούν τα έσοδα δεν είναι μεμπτό γιατί ίσως ο πελάτης δεν έχει να πληρώσειεν προκειμένου οι φορείς της τοπικής αυτοδιοικησης.

      • Να έχεις στο νου σου οτι τα κόστη μετα την πανδημία και τον πόλεμο ειναι αυξημένα παντού. Εδω μεγάλα συμβόλαια εταιρειών κολοσσών και επαναδιαπραγματεύονται. Άσε την λάσπη

    • Τάδε εφη Χάρης Κατανας.Αλλά όχι καρέκλα δε θα βρει ούτε σκαμπό στο κυλικείο της Περιφέρειας να καθησει.Κωλοτούμπες γεμίσατε.

  • Θα δούμε και θα ακούσουμε πολλά από τον ηττημένο σε ένα μήνα Κασαπίδη Μα πάνω από όλα ποσό μ αρέσει όταν βγάζει το αληθινό του πρόσωπο….20 χρόνια θρησκεία αξίες και λογάκια όμορφα από το καλό παιδί. Δουλειά όμως τίποτα. 15 χρόνια βουλευτής ούτε μια δίκη του πρόταση ποσό μάλλον εργο

  • Η ΑΝΚΟ επί διεύθυνσης Αμανατίδη έγινε εταιρία πρότυπο όχι μόνο μεταξύ των Αναπτυξιακών εταιρειών τως χώρας αλλά μεταξύ πολλών εταιρειών στον τομέα των υπηρεσιών. Η δεκαετής οικονομική κρίση αλλά και η συνήθης τακτική του τζάμπα αρκετών αυτοδιοικητικών προφανώς προκάλεσε αναταράξεις και στην Ανκο όπως και στην πλειοψηφία των φορέων. Κανείς γνώστης των εσωτερικών της εταιρείας δεν μπορεί να κατηγορήσει όμως τον Αμανατίδη για κακοδιαχείριση όταν ο άνθρωπος αυτός έτρεχε επί πολλά χρόνια για να γίνει η εταιρεία αυτό που είναι σήμερα.

    • Η ΑΝΚΟ έγινε η μαύρη τρύπα του τοπικού πόρου. Άμεσος έλεγχος των οικονομικών της. Να βγουν οι μισθοί και τα μπόνους του Αμανατίδη.

      • Τα άξιζε.Μην ξεπεφτετε άλλο. Μιλάτε για τα προνόμια που είχε σαν βουλευτής της ΝΔ τα τέσσερα ενώ ο Περιφέρειάρχης δεν είχε 12 χρόνια.

        • Ποιος αποφάσιζε ότι το άξιζε; Προφανώς ο ίδιος! Γιάννης πίνει Γιάννης κερνάει. Όλα στο φως. Δώστε μισθούς και μπόνους του Αμανατίδη για να δούμε την αλήθεια όχι απαντήσεις αερολογίες

    • Ώπα μεγάλε, κόψε κάτι! Πες μας ένα ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ έργο που σχεδιάστηκε επί Αμανατίδη και υλοποιήθηκε, να το δούμε…

  • Και αν είναι έτσι, εσύ γιατί δεν είπες κουβέντα τότε μέχρι τώρα? Μέχρι τον Μάη μια χαρά ήσασταν. Ούτε που σκεφτόμουν να του πας κόντρα από ότι έλεγες προχθες. Αυτή είναι η τρομερή αλλαγή που πρεσβεύεις? Τι άλλο γνωρίζεις για τον Κασαπίδη που δεν μας έχετε πει όλοι οι νέοδημοκρταες ως τώρα.

    • Στον Κασαπιδη προφανώς αναφέρεσαι.Με τον ροδόνερο πήξαμε στις επενδύσεις.Μέχρι και οι κότες τον φοβήθηκαν.Δεν γεννάνε πια!!!

  • Γιώργο δεν χρειάζεται να απαντάς και να απολογείσαι κάθε φορά που κάποιος λεει κάτι για να δημιουργεί εντυπώσεις και να αποφεύγει τις δικές του ευθύνες.

  • Μετά την ταινία « Η αγάπη άργησε μια μέρα», κυκλοφορεί ένα ακόμα δράμα με τίτλο «ο wanna be αντάρτης άργησε μιάμιση μέρα»…οι απαντήσεις δίνονται όταν ερωτούμαστε κ.Αμανατίδη και όχι μιάμιση μέρα μετά…προφανώς και δεν είχε τίποτα να απαντήσει προχθές το βράδυ και ο εκνευρισμός του ήταν έκδηλος μιλώντας απευθυνόμενος συνεχώς στον Ενικό στου συνομιλητές του…καλές οι εντυπώσεις κ.Αμανατίδη αλλά ο κόσμος έχει μάτια και αυτιά και κρίνει..όπως σας έκρινε στις εθνικές εκλογές, έτσι θα σας κρίνει και τώρα…υπογραφή:ένας κεντροαριστερός ουδέτερος παρατηρητής..

    • Τόση ουδετερότητα ρε φίλε δεν έχω ξαναδεί.Μήπως είσαι κι εσυ από τους ωφελούμενους στην περιοχή εξ Αθηνών;Πολλά ακούμε τις τελευταίες μέρες.

    • Το κάλπικο χαρτί από τα γραφεία των Αθηνών ήξερε να το διαβάσει,ήξερε τι ανακρίβειες έγραφε;Αλλά που νιο νιο για να το καταλάβει.Ένα αγρίμι που οριόταν χωρίς επιχειρήματα και τίποτα περισσότερο.

  • Γελάνε και οι πέτρες 🤣😅🤣 με την απάντηση σου!
    Μάλλον το κάνεις χειρότερο για σένα!
    Και σου πείρε και δύο μέρες, αφού έβαλες όλο το επιτελείο της ΑΝΚΟ να “βρείτε” μια απάντηση!

    • Κασαπιδης τέλος και μαζί του παρασέρνει, εξαιτίας του, και ένα ολόκληρο κόμμα.
      Εφόσον από την Αθήνα θέλουν τους ουρανοκατεβατους και προσωρινους οπαδούς ας τους έχουν.
      Η πρώτη σφαλιάρα έρχεται στις 8/10 με την εκλογή Αμανατιδη και η δεύτερη λίγο αργότερα στις βουλευτικές. Είδη το κόμμα είχε φθίνουσα πορεια.

  • Κασαπιδακο δεν ξέρεις τι σου γίνεται!!!
    τουλάχιστον όταν κατηγορείς κάποιον,να έχεις τα σωστά στοιχεία!
    σε ρωτούσαν για την γέφυρα και συ έριχνες λάσπη στον Αμανατιδη με ανυπόστατα στοιχεία…φαίνεται ότι έχασες την μπάλα!
    δεν πειράζει όμως γιατί σε λίγο θα πας να σκαλιζεις κανέναν κηπακο!

    • Μα αυτο τον ειπαν απο Αθηνα να πει. “Κασαπιδη χανεις μπορει να βγεις και τριτος. Πόλωσε την κατασταση” αλλα δεν ξερει οτι θα τον στειλει ο Αμανατίδης διότι ελεγε ψεμματα και συκοφαντιες.
      Προσεξτε τι γραφει το δελτιο τυπου “που αγγίζουν τα όρια του αξιόποινου”!

      Εχεις Αμανατίδη τα κότσια να τον στειλεις τον Κασαπίδη και ίσως τη Ζεμπιλιαδου (το αφήνει πιο εξυπνα να διαρρεεται – ο Αλιφέρης τη γλύτωσε παρα τρίχα στο δικο του debate οπου το πηρε πισω) που μιλουν για συμφεροντα χωρίς στοιχεία;

      • Πρόσεχε όμως μην πάει ο ίδιος στον εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις για το τι γύρευε στο γραφείο του Κασαπίδη με «επενδυτές» και τι εξυπηρετήσεις ζητούσε

  • Κλειστε το μαγαζι απο τωρα αμανατιδης και επιτελειο ολοι ακυρο .μα να μιλαει στον ενικο σε ολο το πανελ πατε να τον κοιταξουν πουθενα!! Τωρααα!!

    • Να πω την Ολγα Πουταχιδου να κοιτάξει εσένα;Τι λες βρε σαλιαγκα των Αθηνών;Τον τρελό που δεν άφηνε κανέναν να μιλήσει δεν τον είδες καθόλου;Θα μιλήσεις εσυ για την ευγένεια του Αμανατίδη…

  • ΟΤΑΝ ΧΑΣΕΙ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ?ΠΟΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟ 2004?ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΚΑ ΦΥΤΑ

  • Αήθης επίθεση Κασαπιδη που άρχισε να νιώθει την ήττα.Αξιοπρεπής με έμφυτη ευγένεια ο Αμανατίδης,θαυμασα την ψυχραιμία του στα ψέματα κ τις ανακρίβειες…Δε χρειάζονται οικονομικά στοιχεία…σε εμπιστευόμαστε… προχώρα!!!

  • Αμαντίδη αυτό με την ΑΝΚΟ δεν έπρεπε σε σένα να τεθεί γιατί έριξες ιδρώτα. Αλλά ο Περιφέρειάρχης έχει κυκλωθει από βαρδακοκοληδομιμιδες που το εγκωμιαζουν.Ηταν μεγάλο πολιτικό λάθος του.Το ντιμπειτ ήταν πολύ άσχημο για όλους, όλοι χάσατε και οι δημοσιογράφοι δεν μπόρεσαν να συντονησουν όπως άρμοζε.

    • Άσχετος και ζηλιάρης και εμπαθής, εθισμένος στην ασχήμια. Αφού ήταν άσχημο το debate γιατί το έβλεπες ; Κάτι απωθημένα ήθελες να ικανοποιήσεις.

  • Κάλιο αργά παρά ποτέ….
    Τα ζώα μου αργά….
    Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουριδα μέλι….
    Και ου το κάθε εξής….
    Τρίτος και καταιδρωμένος….

  • Άρα κασαπιδη ύστερα από τις φωνές τις κατηγοριες και τα ουρλιαχτά τελικά μας είπες μπαρουφες…ααααα ναι και ότι όλα τα έκανες ΕΣΥ σωστά εγωπαθη..και ότι είμαστε στην καλύτερη περιφέρεια της Ελλάδος σύμφωνα με τα λεγόμενα σου…μπεεεε κασαπιδη

  • Ο Αμανατιδης κράτησε όρθια όλα αυτά τα χρόνια την ΑΝΚΟ.Εδωσε τον εαυτό του και την ψυχή του γι’αυτή.Το γνωρίζουν όλοι.Κανενας δεν μπορει να το αμφισβητήσει αυτό.Κριμα λυπάμαι πολύ.

    • Αν φταίνε οι Περιφερειάρχες για το σημερινό χάλι της Περιφέρειας, φταίνε και οι καλοπληρωμένοι σύμβουλοί τους επίσης ή και περισσότερο αφού ήταν ειδικοί!!!

  • Τα άξιζε.Μην ξεπεφτετε άλλο. Μιλάτε για τα προνόμια που είχε σαν βουλευτής της ΝΔ τα τέσσερα ενώ ο Περιφέρειάρχης δεν είχε 12 χρόνια.

  • Κύριε Κασαπίδη ο μόνος ζημιωμένος του debate είστε έσείς.Επιβεβαιώσατε τον κύριο Κιοσέ και αυξήσατε τους ψηφοφόρους του κυρίου Αμανατίδη.Ακόμη ένα τέτοιο debate και θα εκλεγεί ο κύριος Αμανατίδης από την πρώτη Κυριακή.

  • Τι μάθαμε από το προχθεσινο debate:Ο Αμανατιδης έκανε κακό διαχείριση κ ο κασαπιδης έκανε γαργάρα, ο κασαπιδης έκλεινε ραντεβού με επιχειρηματίες κ ο Αμανατιδης έκανε γαργάρα Κυρία Γεωργία μαζί σου μέχρι το τέλος.

    • Πάρε τον Κασαπίδη και γρήγορα στα Ιμαλάια. Εκεί θα βρεις μπόλικο αλάτι για τις γαργάρες.Όσο για τη Γεωργία μια ζωή τα ίδια. Τρίτη να συμπληρώνει το Περιφερειακό Συμβούλιο. Δεν πειθετε κανέναν. Πόσα χρόνια θα σας πάρει να το εμπεδώσετε?

  • ΚΑΣΑΠΙΔΗ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΔΗΛΟΣ
    Και ενας που δεν ασχολειται με αυτα ξερει οτι σε 3 συνεχόμενες ζημιογόνες περιόδους η διοίκηση ΑΛΛΑΖΕΙ
    ΕΛΕΟΣ με τα ΨΕΜΑΤΑ και την ΛΑΣΠΗ που πετας
    Μάλλον θα έμαθες τα ΜΑΝΤΑΤΑ
    Η αλαζονεία και η υπεροψια πληρωνονται

  • Αμανατίδη μην ασχολείσαι καθόλου με τις αερολογίες του Κασαπίδη. Ο άνθρωπος βρίσκεται σε άλλο πλανήτη. Εσύ με τη Γεωργία πρέπει να ορίσετε τα θέματα και να οδηγήσετε την περιφέρεια στην προεκλογική περίοδο κι εσείς οι δύο πρέπει να ηγηθείτε στο νέο περιφερειακό συμβούλιο άσχετα ποιος θα είναι περιφερειάρχης. Ο Κασαπίδης πρέπει επιτέλους να απομονωθεί. Μην παρεκτρέπεστε και μην προσπαθείτε να παρακολουθήσετε τις ασυναρτησίες του. Δε θα οδηγηθείτε πουθενά.

  • ο μονος που μας ειπε το μεγαλο ψεμα ,επειδη δεν θελω να εχω κοντη μνημη,ειναι ο κ. αμαματιδης πως ταχα δεν τον ενδιαφερει η περιφερεια

  • Ξεβρακώστε τον Κασαπίδη τώρα. Ο άνθρωπος είναι αρχιψεύταρος. Κατά τα άλλα μεγάλους σταυρούς στις εκκλησίες. Ντροπή και μόνο ντροπή

  • Δες ξέρουμε τι να πιστέψουμε τελικά…Ποιόν να εμπιστευθούμε μετά απ όλα αυτα….Η Ζεμπιλιάδου μάλλον είναι η πιό σωστή επιλογή.

      • Δεν νομίζω η κ Ζεμπιλιάδου να έχει δώσει κάποιο δικαιώμα στα τόσα χρόνια που ασχολείται με τα αυτοδιοικητικά και στον τομέα της σαν Δ υπαλληλος.
        Αντίθετα ως ειδική γραμματέας ΕΣΠΑ απέσπασε συγχαρητήρια ουκ ολίγες φορές για το έργο της και τα ποσοστά απορρόφηση ευρωπαικών κονδυλίων .Η μόνη που και την ξέρει την δουλειά της και την κανει και σωστά…Τι κουκουλόπουλο μου λές δεν καταλαβαίνω…

  • Απαίσιο debate.. Ούτε μια νορμάλ συζήτηση δεν μπορούν να κάνουν
    Με τόση διαπλοκή House of Cards κατάντησε η περιφέρεια.
    Γνωμη μου είναι ότι ο Αμανατίδης αν μπει στην περιφέρεια θα γίνει μεγάλο φαγοπότι και την επόμενη 5ετία θα φύγουν ακόμα περισσότεροι τουλάχιστον στο ηλικιακό εύρος 25-40 αφού εδώ θα γίνει κρανίου τόπος. Δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Όσον αφορά στον Κασαπίδη δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ικανοποιημένος από αυτόν.
    Κρίνοντας από την στάση της, την σοβαρότητα της, την επιχειρηματολογία και τις γνώσεις της, η Ζεμπιλιάδου είναι η καλύτερη επιλογή. Αν και αριστερός ιδεολογικά θα ψήφιζα Κασαπίδη ή Αμανατίδη αν είχα μείνει ικανοποιημένος, αλλά εδώ τρώγονται μεταξύ τους ρε παιδιά… Ποια περιφέρεια.. Αντί να στηρίξουν ο ένας τον άλλο ή να συμπορευτούν κοιτάει ο καθένας την καρέκλα…

      • Έφερα παράδειγμα με μια σειρά, η οποία αφορά την διαπλοκή. Λυπάμαι αν δεν είναι του γούστου σου το χιούμορ μου. Το alone in Paris δεν το έχω δει, αλλά τώρα που το πρότεινες θα το τσεκαρω 😉
        Όσον αφορά τις προτιμήσεις μου εμπίπτουν στο ότι φαίνεται πιο αμερόληπτο άτομο χωρίς να την ξέρω προσωπικά. Συγγνώμη αν σου έθιξα κάποιον..

  • Δύο γαϊδαροι μαλώναμε σε ξένο αχυρώνα ποιος ήταν μεγαλύτερος γάιδαρος σωτήρας του ετοιμοθάνατου τόπου και αναντικατάστατος!!!
    Τα “έργα” τους υπέρ της κομματικής στάνης τους και υπέρ των κομματικών θέσεων είναι γνωστά!!!
    Η αναξιοκρατία και η υστεροβουλία σε όλο το μεγαλείο!!!
    Κι από κάτω στα σχόλια κομματικοι κλακαδόροι εκθειάζοντας τους εκφραστές του τίποτα και του όλα για μια καρέκλα σε μια περιοχή που αργοπεθαίνει…καληνύχτα!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι