Απάντηση στην ανακοίνωση του συνδυασμού «Συμμαχία για την Ανάπτυξη» όσον αφορά την ΑΝΚΟ

3 Σεπτεμβρίου 2023
18:04

 

 

Αμείλικτη η ανάδειξη των βασικών οικονομικών μεγεθών της ΑΝΚΟ, όσον αφορά τις ζημιές της εκμετάλλευσης επί ημερών του κ. Αμανατίδη.

Αυτό προκύπτει από δημοσιευμένα στοιχεία του ισολογισμού της Εταιρείας (βλ. Πίνακα), που διανέμονται κάθε χρόνο σε όλα τα μέλη του Δ.Σ. που υπήρξε για χρόνια και ο ίδιος.

Η διαφορά εσόδων και εξόδων από το 2016 έως το 2019  είναι με ζημίες, χωρίς να υπάρχει πανδημία που επηρέασε αρνητικά τα μεγέθη αυτά όχι μόνο της ΑΝΚΟ  αλλά και όλης της χώρας τις επόμενες δύο χρονιές.

Η σταθερή προσπάθεια μας, βελτίωσε και εξυγίανε τα μεγέθη αυτά και στην ΑΝ.ΚΟ, όπως φαίνεται για το 2022 και ακόμα καλύτερο το 2023 που κλείνει σύντομα.

Αδιανόητη ανευθυνότητα ή κάτι άλλο; Να δηλώνει δημοσίως ο «τεχνοκράτης» κ. Αμανατίδης, πρώην Γενικός Διευθυντής άγνοια των βασικών αυτών Οικονομικών μεγεθών της εταιρείας που διοικούσε για πολλά χρόνια!!

Όλα τα άλλα φθηνές δικαιολογίες για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα…

Όπως λέει και ο Κωστής Παλαμάς:

Πες τα, και ακέρια και γυμνά· δε φτάνει

να λάμπ’ η αλήθεια· πρέπει και να σφάζει.

 

85 σχόλια

  • ΓΙΩΡΓΟ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΝΕΖΗΣ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ

  • Ποια απαντηση, εκει στο γραφειο κασαπιδη διαβαστε τι λεει ο αμανατιδης…. Ειστε τραγικοι και απελπισμενοι. Κομπλεξικοι και αλλαζονες, θελετε να περασετε το μηνυμα της καρεκλας. Σε θεατρο σκιων παιζεται και θα παιζεται και μονο βρωμικα

  • Άδικος πέρα για πέρα Λυπάμαι που συνεχίζεις το λάθος σου. Ο Γιώργος ο Αμανατίδης ταυτίστηκε με την ΑΝΚΟ. Δεν έπρεπε αυτό να έχεις σαν χαρτί. Ας συγκρίνουμε την δική σου γ. Διευθύντρια με τον Γιώργο.

  • 2019, 2020, 2021 και 2022 διοικείς mr George και σύμφωνα με τα γραφόμενα σου έχεις και συ ζημιές. Όλα τα προηγούμενα χρόνια που είναι;

    Που είναι οι ισολογισμοί να δούμε το ebitda;

    • Δεν ειναη μόνο το ebitda δείκτης χρηματοοικονομικής υγείας , αντε να αρχίσουμε τα ratio να δούμε
      Μου γίνατε όλοι ορκωτοί ελεγκτές

  • Ο άνθρωπος που δεν μπορεί να μοιράσει δίκαια την οικονομική ενίσχυση στους δικαιούχους, κατηγορεί τον δημοσιοσχετιστη φωτοβολταϊκό για τραγική διοίκηση. Όλη η Νέα Δημοκρατία σε δύο άτομα . Ψηφίζω Ζεμπιλιαδου για να πάει μπροστά ο τόπος.

  • Μια ερώτηση. Αφού λες ότι αυξησες τους προϋπολογισμού της Περιφέρειας γιατί δεν το κατάλαβε η κοινωνία. Μοιράσεις 40 εκατομμύρια και δεν το κατάλαβε η κοινωνία αλλά ορισμενοι με διπλές και τριπλες δηλώσεις.

  • Πολύ το έριξες το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης.Θα γυρίσει εναντίον σου.Ειναι σίγουρο αυτό.Αμανατιδης =ΑΝΚΟ.Τελεια και παύλα.

  • Κύριε Κασαπίδη είτε εσείς είτε οι συνεργάτες σας είστε παντελώς άσχετοι με το γνωστικό αντικείμενο της λογιστικής.
    Σας συμβουλεύω να προχωρήσετε σε πολιτική αντιπαράθεση άλλου επιπέδου και γηπέδου.
    Το οφείλετε σε αυτούς που σας είχαν τιμήσει με την ψήφο τους .

    • Ενώ εσυ που μπήκες στον κόπο να γράψεις αυτά ; Ανοιχτό πνεύμα ειςαι ; Ακομπλεξάριστος ειςαι ; Η μήπως εμπαθής μεχρι τέρμα

    • Αμανατιδης , ο άνθρωπος που η λογική του κυριαρχείται απο το πάθος του που δεν εξελέγη και δεν αξιοποιήθηκε αλλου. Εν τελει οπως τα πάθη του τον διατάζουν τον κύριο Αμανατίδη…όποτε ειναι σε θέση να παιρνει αποφάσεις ;
      Για το αν ειναι κομπλεξικός ο Κασαπίδης ρωτά αυτούς που τον ψηφίζανε τόσα χρόνια και μην τους υποτιμάς

      • Λοιπόν για να τελειώνουμε.Ειμαστε ΝΔ και την προηγούμενη φορά ψηφίσαμε Κασαπιδη γιατί δεν είχαμε άλλη επιλογή.Τωρα έχουμε.Θα ψηφίσουμε Αμανατιδη.

  • Διακρίνω αντιδράσεις πανικού στις τάξεις του νυν περιφεριάρχη, αποπροσανατολισμό, λασπολογία, τρομολαγνία, παραπληροφόρηση.
    Πρέπει να φύγει χθες μπας και δει αυτός ο τόπος καμιά άσπρη μέρα.

  • Τόν άγγιξε πολύ τόν Αμανατίδη ό ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ και πήρετε φωτιά 🔥 θέλατε χαδακια Ε όχι χαδακια αλήθειες και ας πονάνε..
    ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ Κ.ΚΑΣΑΠΙΔΗ Γ.

    • Να θυμάσαι Κασαπιδη την αρνητική διαφήμιση που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην προεκλογική εκστρατεία του.Και τα αποτελέσματα του.Τον ίδιο δρόμο ακολουθείς.Και όσοι σε επιβραβεύουν γι’αυτό είναι παντελώς άσχετοι.Θα βγάλεις τον Αμανατιδη από την πρώτη Κυριακή.

  • Ότι έβγαλε στην φορά κακό διαχείριση στην ΑΝΚΟ και εσας σας πειράξε ο Κασαπιδης! Να σας πω κάτι, εκτιθεστε και φαίνεται ότι είστε βάλτοι, δεν πείθετε κανέναν μας πλέον. Ο Αμανατιδης έβλεπε το κακό έργο και το έκανε γαργάρα κ εμείς τώρα πρέπει να τον πιστέψουμε. Είστε συνένοχοι όλοι οι κολακες.

    • Αμανατιδης από την πρώτη Κυριακή….Λίγες μέρες μείνανε…Θα την πάρετε την απάντηση σας και θα είναι εκκωφαντική….

  • Πολυ ύπουλο παιχνίδι παίζεις Κασαπιδη!! Με τέτοια κόλπα από μουτος έγινες λαλιστατος!!! Τόσος κόσμος είναι δυσαρεστημενος μαζί σου κι εσύ σκέφτεσαι πως θα χτυπήσεις τον Αμανατιδη? Κράτα κ ένα επίπεδο.

  • Το καλό παιδί που έπαιρνε ψήφους αποδείχτηκε λίγος στη διοίκηση. Φτανει. Λυπάμαι που την προηγουμενη τον ψήφισα.

  • Αν είναι έτσι όπως λες γιατί δεν ζήτησες τόσα χρόνια επίσημο έλεγχο και τιμωρία; Γιατί το καλυπτες; Αν είναι παρανομία είσαι συνένοχος γιατί το ήξερες και δεν έκανες καμία ενέργεια.

  • Ωραία συζήτηση..θα μας πείτε για τα προγράμματα σας…η θα πάμε έτσι στις εκλογές στα τυφλά…ποιος είναι ποιο όμορφος???

  • Μεχρι το 2019 Ιδια κεφαλαία μειουμενα , χρηματικά διαθεσιμα μειουμενα κατα τα αλλα ο Κασαπίδης φταίει σε καποιους ….

  • Αντί να σκοτώνεστε για την καρέκλα και να διαφωνείτε για το ποιος είναi ο ψεύτης, καλέστε έναν εισαγγελέα να ξεκαθαρίσει τα πράγματα!!!

  • Δλδ θα μας σώσει ο άνθρωπος ο οποίος τον ρωτούσε πράγματα όλοι θυμόμαστε ο γνωστός παρουσιαστής και δεν ήξερα να απαντήσει.
    Λίγο σοβαροί να είστε κάποιοι εδώ μέσα

    • Τσούζει η αποδοχή του Αμανατίδη από τους πολίτες….Και θα τσούζει ακόμη περισσότερο όταν οι πολίτες εκφραστούν στην κάλπη.Θα σας στείλει πακέτο με την παρέα των Αθηνών που φώλιασε στη ΖΕΠ σπίτια σας….

  • Το ερώτημα είναι άλλο. Γιατί μια εταιρεία που επί συναπτά έτη εμφανίζει ζημιές δεν κλείνει;;; Πως συντηρειται; Πως πληρώνονται οι πάγιες υποχρεώσεις της; Γιατί δεν επεμβαίνει ένας εισαγγελέας; Εδώ υπάρχει μείζον θέμα. Αν ήταν μια άλλη ΑΕ θα είχε κλείσει και θα είχαν πιάσει δουλειά οι ορκωτοί λογιστές. Στην ΑΝΚΟ τι συμβαίνει;

  • Ιδού το καλό παιδί που ψηφίζαμε τόσα χρόνια.Δεν μας κοβόταν το χέρι καλύτερα;ένα αγρίμι έτοιμο να κατασπαράξει όποιον του πάρει τη θέση ,με ύβρεις,λασπολογίες, και έναν έκδηλο εκνευρισμό και πανικό.Ο εγωκεντρικότερος άνθρωπος του κόσμου ζει ανάμεσα μας.Το καλό παιδί τελείωσε.Ο κόσμος του γυρνά την πλάτη και θα το καταλάβει στις εκλογές.Θα ειναι συντριπτική η ήττα του.

  • ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΡΕ ΚΑΣΑΠΙΔΗ
    Εκτεθηκες απο τους αυλικους σου που σου εδωσαν αυτα τα στοιχεια
    Εισαι απελπισμενος πλεον βλεποντας τι ερχεται
    Σταματα την λασπη μπας και σωσεις την αξιοπρεπεια σου

  • Κασαπιδη δεν ειναι τριανταφυλλα και κοτουλες η ΑΝΚΟ. Ειμαι κατι πολυ σοβαρο για να διοικεις εσυ και η κυρια απο τα τρικαλα

  • Αυτόν τον μεγάλο τεχνοκράτη ,κυρ Αμανατίδη θέλουμε, να τον χαίρεστε εκεί στον συνδυασμό “ΣΥΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ”

    • Χαίρομαι που λες πρώην όλα τα παλιά στελέχη που δώσαμε αγώνες τις δύσκολες εποχές…Επίσης χαίρομαι που μείνατε οι ουρανοκατεβατοι νεοδημοκρατες για να καταλάβουν από την Αθήνα πόσο λάθος επιλογές έκαναν.
      εάν θέλετε ένα τέτοιο κομμα χάρισμα σας. Δεν κάνατε όμως σωστά το λογαριασμό και μείνατε λίγοι, ελάχιστοι και δεν σας βγαίνουν τα κουκιά.
      Τα ξαναλέμε στις 8

  • Ο Κασαπιδης επειδή είναι έντιμος άνθρωπος, τόσο καιρό που τον υποτιμούν και τον περιπαίζουν δεν απάντησε,όμως ήρθε και η δική σας ώρα, κύριοι του πολυξερου κ. Αμανατιδη

  • Η φώτο με τον δήθεν ισολογισμό μου θυμησε κατι από Αυριανή με την φώτο του Μητσοτάκη με τους δύο Γερμανούς. Αυτό ειναι το επίπεδό σου Κασαπιδη. Η λάσπη που πέταξες κράτησε μια ημέρα. Αυτός είσαι. Ψεύτης, Συκοφάντης και Λασπολόγος. Δεν θα σε σώσουν ούτε τα σκόρδα της λαϊκής.

  • Μικροπολιτική Κε Κασαπίδη.
    Πέρασε μια τετραετία χωρίς κάποιο σοβαρό έργο και τώρα δύο στελέχη της ΝΔ αντιδικούν για την πίτα.
    Πιστεύω μόνο η Ζεμπιλιάδου είναι ικανή να λύσει τα προβλήματα της ΠΔΜ.
    Ικανή και δραστήρια πάντα.

  • Τους έκανε σκόνη ο κασαπιδης.
    Τον Αμανατίδη δεν ήξερε τίποτα ο Αμανατίδης

    Γιώργος Κασαπιδης θα είναι περιφερειάρχης μετά απ’ αυτά που έδωσε στην επιφάνεια στην τηλεόραση!!

    Κασαπίδη θα κερδίσεις!!!!👍👍👍

  • Εκτος απο την αυλη και μερικα δεξιοβολεμενα απ την ΔΑΠ στηριζει κανεις αλλος νοημων τον κυριο τιποτα με τις κοτες και τους κηπους ακομη?

    • Δεν είναι της ΔΑΠ μακάρι να ήταν της ΔΑΠ ΟΝΝΕΔ είναι από αυτούς που δεν κέρδισαν ποτέ εκλογές και το παίζουν … παράγοντες … Στρατηγοί.. Πλην ενός να μην τον αδικήσω… Γιάννη εσύ κέρδισες εκλογές σε δύσκολο πανεπιστήμιο … Η άλλη μόνο ίντριγκα …

    • Φίλε μου όταν η κεντρική εξουσία βασίζεται στους αλεξιπτωτιστες και όχι στην πραγματική βάση αυτά γίνονται. Ρωτήθηκε οι νοδε για την υποψηφιότητα; Ρωτήθηκε κάνεις αρμόδιος για την πορεία του περιφεριαρχη;
      Είναι ωρα να καταλάβουν ότι τον πρώτο λόγο τον έχουν οι πολλοί και όχι ο ένας. Ότι το κόμμα δεν είναι τσιφλίκι κανενός. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στις βουλευτικές για να καθαρίσει…

  • Δείγμα πολιτικής αδυναμίας -Καποιος έχασε τον υπνο του και όχι άδικα.Δεν αρχίσαμε καλά.Κατεβασες πολύ τον πήχυ.Ετσι είναι όταν μέσα στο γήπεδο δεν παίζεις πλέον μόνος σου.

  • Δηλαδή αυτές οι πέντε αόριστες αράδες, δεν αναγράφει επωνυμία, δεν έχει κατι το συγκεκριμένο δηλώνουν οτι η ΑΝΚΟ είχε παθητικο; Ακόμα και αν ήταν της ΑΝΚΟ δεν χρειάζεται περεταιρω στοιχεία; Μου θυμιζει μπακαλοτεφτερο.
    Πολύ σοβαρή δουλειά θα το χαρακτήριζα.
    Πολύ σοβαρά μας περνάει ο αποχωρουμενος περιφερειαρχης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι