kozan.gr: Τα 13α γενέθλιά της γιόρτασε η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις” (Φωτογραφίες & Βίντεο)

3 Σεπτεμβρίου 2023
21:17

Τα 13α γενέθλιά της γιόρτασε η Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη Τόπος να Ζεις”. Μέλη και φίλοι της Κίνησης  βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου,  στα γραφεία στην πλατεία Γιολδάση στην Κοζάνη κι  αντάλλαξαν απόψεις, τόσο για τη συγκεκριμένη επέτειο όσο και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές , με  σύνθημα “Συνεχίζουμε όλοι μαζί, οι παλαιότεροι με την εμπειρία και οι νεότεροι με τη φρεσκάδα, δυναμικά για να γίνει ο Δήμος Κοζάνης πρωταγωνιστής!”.

 


25 σχόλια

  • Το ψηφοδέλτιο δεν μας εμπνέει καθολου. Ορισμένοι υποψήφιοι αποτυχημένοι που δεν βγήκαν την προηγούμενη με τον Βαγγέλη τους μάζεψε ο Χάρης.Ούτε δεύτερους τους βλέπω. Μαλουτας από την πρώτη.

    • ΠΟΛΛΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑ

      Η ΒΕΝΤΟΥΛΗ Ο ΜΠΙΛΙΩΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗ ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΧΑΡΗ ΚΟΥΖΙΑΚΗ

      • Στη δημοτική κίνηση Κοζάνη τόπος να ζεις υπάρχει καταστατικό και τηρούνται οι διαδικασίες. Ας ψάξουν κάποιοι το καταστατικό της ενότητας του Λαζάρου μαλούτα για να δουν αν υπάρχει και αν τηρείται. Ο Λάζαρος διώχνει τους πάντες για να μείνει μόνος. Ο κόσμος ξέρει λάζαρε σε πήρε χαμπάρι.

  • Αρχικά πριν δημοσιεύετε ένα σχόλιο καλό είναι να το συντασετε ώστε να βγαίνει νοημα. Δευτερευόντως καλή επιτυχία! Οσοι γνωρίζω είναι άξιοι. Καλό θα ήταν να μη δείχνουν οι πολιτικοί αντίπαλοι τόσο μένος, να προσπαθησουν οσοι έχουν πολιτική άποψη περί δημοτικών να κρατούν ένα επίπεδο.Δεν είναι ωρα για πικροχολα σχόλια.

  • Χρόνια πολλά σας, καλή συνέχεια και καλό κουράγιο. Είναι πολλοί και δυνατοί αυτοί που σας πολεμάνε. Μακάρι να αντέξετε.

  • ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ….ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΕΙΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΗΣ.

    Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΖΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΗ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ.

    ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΟΛΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΡΧΗ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΙΜΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ, ΠΡΑΚΤΙΚΗ, ΝΑ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ, ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ,ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΩΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ Ή ΠΡΩΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΗΘΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΕΧΕΙ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ !

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;

  • Να δω πως θα γιορτάσετε μετά τις 8 του Οκτώβρη.Θα γελάσει κάθε πικραμένος.Αλλα με τέτοιο ψηφοδέλτιο βαρύ είναι σίγουρη η νίκη Χάρη.Μαζεψες πρωτοκλασάτα στελέχη σίγουρα θα βγεις πρώτος.Τωρα από το τέλος δεν ξέρω.

  • Ο Κουζιακης έχει το καλύτερο ψηφοδέλτιο.Ειναι άνθρωποι με κατάρτιση,που πήγαν στην κίνηση χωρίς να τους δώσει κανείς κάτι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι