Αναγγελία υποψηφιότητας του Κυριάκου Μ. Τσολακίδη στο Δήμο Σερβίων – σύντομο βιογραφικό

3 Σεπτεμβρίου 2023
23:19

 

Συνδημότισσες και συνδημότες του Δήμου Σερβίων, ανακοινώνω δημόσια και επίσημα την υποψηφιότητα μου ως υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Σερβίων με επικεφαλής υποψήφια Δήμαρχο την Κυρία Λαζαρίτσα Σπυρίδου και τον συνδυασμό «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ».

Μετά από μία θητεία  στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση ως δημοτικός σύμβουλος την περίοδο 2006 – 2010 επακολούθησε ενσυνείδητα και ηθελημένα χρονική περίοδος «ενεργούς ιδιώτευσης μου» και προσήλωσής μου στα εκπαιδευτικά μου καθήκοντα ως Καθηγητής Πληροφορικής και Διευθυντής στο ΕΠΑΛ Σερβίων, αλλά πάντοτε ανησυχίας και προβληματισμού για τα τοπικά δρώμενα και την προοπτική του τόπου που επιλέξαμε να ζούμε και να δραστηριοποιούμαστε.

Επέλεξα ύστερα από ώριμη σκέψη και βαθύ προβληματισμό να επανέλθω στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης:

Γιατί έκρινα ότι ο συνδυασμός «ΣΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΩΝ» απαρτίζεται από έμπειρους και ικανούς ανθρώπους, καταξιωμένους επιστήμονες, επιτυχημένους επαγγελματίες και έντιμους ανθρώπους, διαφόρων ηλικιών και επαγγελματικών τάξεων που συνθέτουν πραγματικά ένα ψηφοδέλτιο αξιόμαχο, ανανεωτικό, πολυσυλλεκτικό και ικανό να συγκρουστεί και να επιλύσει τα προβλήματα του Δήμου Σερβίων, δίνοντας προοπτική ανάπτυξης με δικαιοσύνη και φωτεινή αχτίδα δημιουργίας.

Γιατί, βάζοντας τις οποιεσδήποτε προσωπικές μου επιφυλάξεις σε δεύτερη μοίρα, πιστεύω ότι η αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας δεν πρέπει να περιορίζεται απλά σε προσωπικές ανησυχίες, αγωνίες και προβληματισμούς, αλλά πρέπει να μετουσιώνεται έμπρακτα σε υπεύθυνη συμμετοχή, εξωστρέφεια και συνεχή δράση. Πολύ δε περισσότερο στις παρούσες συνθήκες που ο Δήμος Σερβίων εμφανίζει φθίνουσα και απαισιόδοξη προοπτική βάσει των δημογραφικών στατιστικών στοιχείων, των αρνητικών οικονομικών δεικτών, τη στασιμότητα των έργων και την οικονομική ανέχεια των κατοίκων του.

Πώς θα μπορούσα να μη διαθέσω τις δυνάμεις μου ως ενεργός πολίτης στην προσπάθεια υπέρβασης των παραπάνω προβλημάτων συμβάλλοντας και εγώ με τις δικές μου δυνάμεις στην αποτελεσματική αντιμετώπισή τους;

Σε αυτό το ταξίδι της εκλογικής αναμέτρησης εύχομαι και ελπίζω όλοι και όλες να δώσουμε έναν αγώνα αξιοπρεπή, έντιμο και ωραίο, με ευπρέπεια, με πολιτικό πολιτισμό, με δημοκρατικότητα και ο λαός του Δήμου Σερβίων με τις ιστορικές και μαρτυρικές παρακαταθήκες και το αδέκαστο κριτήριο κρίσης να φτάσει στην καλύτερη επιλογή που θα εγγυηθεί την αξιοπρέπεια, την ίση μεταχείριση όλων των πολιτών και την πρόοδο για τον τόπο μας.

Άλλωστε έχω αποδείξει ότι δουλεύοντας σκληρά και επίμονα μπορείς να πετύχεις.

Με εγκάρδιους χαιρετισμούς και διάθεση προσφοράς

Κυριάκος Μ. Τσολακίδης

 

Σύντομο Βιογραφικό

Κυριάκος  Μ. Τσολακίδης: Γεννήθηκε το 1969 στις Γούλες και κατοικεί μόνιμα στα Σέρβια. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής της Φυσικομαθηματικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Παν/μιου Αθηνών. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) από το κρατικό Πανεπιστήμιο Tοr Vergata (Ρώμη – Ιταλίας)

Είναι Καθηγητής Πληροφορικής, διευθυντής του Γυμνασίου Σερβίων και πρώην διευθυντής του ΕΠΑ.Λ Σερβίων.

Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ

Είναι μέλος του Μητρώου Εκπαιδευτών της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)

Είναι παντρεμένος με την Βιβή Μπουμπουρέκα, Διευθύντρια του Γενικού

12 σχόλια

  • Η πρόσφατη σταση σου ακυρώνει όλα τα υπέρ σου του βιογραφικού σου.
    Είμαι βέβαιος, όπως σε γνωρίζω πως δεν είναι στα πιστεύω σου η τελευταία σου σταση.
    παρασύρθηκες στο να αποσπασθείς την Σπυρίδου.
    Θα χαιρόμουν αν ήσουν υποψήφιος για το καλό του Δήμου και όχι από εκδίκηση.
    Κρίμα σου πολύ κρίμα σου

  • Κύριε Καθηγητά μου τι είναι αυτό που βλέπω, δεν πιστεύω στσ μάτια μου
    Ποιό είναι το δίδαγμα αυτής υποψηφιότητά σου σε εμάς τους νέους;
    Να αλλάζουμε κατά το δοκούν και εμείς τα πιστεύω μας;
    Ηθελα μια απάντηση

    • Ο Κυριάκος είναι σταθερός και συνεπής. Η δουλειά του το αποδεικνύει
      Η συμπόρευση με αυτούς που διέλυσαν τον στίβο, που δεν βρήκαν μια καλή κουβέντα για τις επιτυχίες του ΕΠΑΛ, των τύπων που ήθελαν να φέρουν χυτα αμιάντου και να αγοράσουν ανοιχτές πισίνες, που αφήνουν καμένο το δημαρχείο
      Είναι η κωλοτουμπα
      Μπράβο Κυριακο κρατά γερά και τα πισώπλατα είναι ο μόνος τρόπος που ξερουν

  • Είναι φανερό ότι οι δύο σχολιογράφοι , μιλώντας καλοπροαίρετα, ούτε κατοικούν τον τόπο μας ούτε παρακολουθούν τα κοινά. Η υποψηφιότητα του κ. Τσολακίδη είναι συνεπέστατη με τις αρχές ρτου. Ήθος, δημοκρατικές αρχές, σεβασμός, ανιδιοτέλια.
    Στο ψηφοδέλτιο του 3Α ή 3Κ ή ρεχάγκελ ο μουσουρούλης υπάρχουν τουλάχισταμ 10 ακροδεξιοί ενώ φυσικά ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου (κκε και χρυσή αυγή να μην είστε και τα άλλα τα βρίσκουμε) είναι επίσης υποψήφιος. Φυσικά ο επικεφαλής Ελευθερίου δίνει τον τόνο
    Κ. Τσολακίδη μπράβο, κουράγιο , γερό στομάχι και με τη ΝΙΚΗ

  • Συγχαρητήρια Κυριάκο για την συμμετοχή σου σε αυτές τις κρίσιμες για τον τόπο μας εκλογές, η εμπειρία και η συμβουλή σου θα συμβάλει καθοριστικά ο Δήμος Σερβίων να πάει επιτέλους μπροστά. Ο Συνδυασμός της κ. Σπυρίδου έχει άξια στελέχη και όλοι μαζί μπορούμε να χύσουμε το μέλλον του Δήμου μας αγκαλιάζοντας όλους τους πολίτες χωρίς κανένα διχασμό και καμιά διάκριση όπως επιχειρεί να πράξει ακόμα και στην προεκλογική περίοδο η απερχόμενη δημοτική αρχή.

  • ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ, ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΑΜΕΙΟ. ΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ; ΑΝΤΕ ΠΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ

  • οι πράξεις του αλλά διαμηνύουν, άλλα μας έμαθε ο Ανδρέας, ευτυχώς δεν τα βλέπει εκεί που είναι τώρα.
    Μάθατε τρία πράγματα Μουσουρούλης, 3Α και ΜΑΒΕ και τα επαναλαμβάνετε ξέρετε κάτι άλλο; την τύφλα σας δεν βλέπετε

    • Καμένο δημαρχείο, “εγώ δεν πείστηκα” για την γέφυρα, ερήμωση χωριών, νεκρ στα Σέρβια, “,τουρκακια”, ” δεν έχουμε κοινά με την Κοζάνη αλλά με την Λάρισα”
      Σύμπραξη με Σταυρό Παπαδόπουλο, τζουτζιο, Παπαδημητρίου
      1,5 εκατομμύρια χρέος στην ΔΕΗ σε δύο χρόνια
      Θες να συνεχίσω;

  • Μην ακούς τους δύο πρώτους σχολιαστές Κυριάκο, έσκασαν από το κακό τους που είσαι καθαρός και έντιμος και δεν πας με τις απευθείας αναθέσεις και το παρεάκι. Μπράβο σου που είσαι σταθερός στην πρόοδο για το καλό του τόπου μας. Και επειδή είσαι από χωριό και όχι από την πρωτεύουσα και καλά σε πάω πιο πολύ.

  • Καλά ο Τσολακίδης είναι υποψήφιος και έχει και το αιβρες
    Μην ξεχνάμε τι γράφανε τα ανώνυμα σχόλια την εποχή του μεγάλου Δήμου Σερβιων Βελβεντού
    Τώρα πήγε στην Ρίτσα να εκδικηθεί τον Ελευθέριου Μπουκουβάλα
    Προσωπικά λάθη και προσωπικά αποστήματα τίποτε άλλο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι