Ο Χρήστος Νιόπλιας για την υποψηφιότητά του με τον Γιώργο Αμανατίδη

4 Σεπτεμβρίου 2023
06:41

Φίλες και Φίλοι μου,

Στις 8 Οκτωβρίου προχωράμε μαζί με σεβασμό και ευθύνη για τον τόπο μας!
Σε αυτή την προσπάθεια, σας θέλω δίπλα μου!!!

Θα ήταν μεγάλη μου τιμή η στήριξη σας με την ψήφο σας και θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης σας.

Με τιμή, Χρηστος Νιοπλιας.

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Γιώργος Αμανατίδης – Συμμαχία για την Ανάπτυξη “

11 σχόλια

    • Αυτή καραμέλα δεν έλιωσε ακόμη? Σας ενοχλούν πεντακάθαροι άνθρωποι που συστρατεύονται με τον Αμανατίδη?Αλήθεια τι δουλειά κάνεις? Να φανταστώ… θα φέρνεις τον καφέ του Κασαπίδη κάθε πρωί στο γραφείο του.

  • Έλεος πια με την Λάσπη …Ντροπή κ.Ροδόνερε με τους Πολάκηδες της Δυτικής Μακεδονίας. Από το 2004 σας πληρώνει το κράτος με τα λεφτά των ελεύθερων επαγγελματιών των αγροτών και όλων των Δυτικομακεδόνων δεν χορτάσατε??? Και μια πληροφορία θα ήθελα την πρακτική σας ως γεωπόνος και τα πρώτα σας ένσημα σε ποια αναπτυξιακή της Δυτικής Μακεδονίας τα έχετε???
    Για τα στρέμματα τριαντάφυλλα που φύτεψε ο κοσμάκης του Βοΐου και τα ξήλωσε θα απολογηθεί κάποια στιγμή…Έλεος Ντροπή και δυσωδία κ.Κασαπίδη….

  • Και μόνο που είχες το σθένος να ξεφύγεις από την αγκαλιά του μέγιστου κωλοτούμπα Κάτανα θα σε στηρίξουμε διπλά.

  • Προσωπικά δεν σε γνωρίζω, έτυχε όμως να έρθω στο μαγαζι σου να ψωνίσω και ο τρόπος εξυπηρέτησης και ο χαρακτήρας σου με κέρδισαν. Είσαι άνθρωπος με όρεξη και λόγο, άνθρωπος που δεν έχει ανάγκη την καρέκλα. Τέτοιους ανθρώπους σαν εσενα μαχητές χρειάζεται ο τόπος μας.
    Καλη επιτυχία κ. Νιόπλια.
    Σε στηρίζουμε!!!

  • Είσαι νέος άνθρωπος απ ότι φαίνεσαι στην φωτογραφία και προσωπικά δεν σε γνωρίζω. Μην όμως επηρεάζεσαι από τα αρνητικά όποια σχόλια. Σχολιάζουν αρνητικά αυτοί που φοβούνται.
    Κάνε τον αγώνα σου και η κοινωνία της Δυτικής Μακεδονίας γνωρίζει πολύ καλά ποιον να ψηφίσει και ποιον να στείλει στο σπίτι του.
    Να θυμίσω κάτι που όλοι μας το γνωρίζουν. Μας κούρασαν και μας απογοήτευσαν όλοι αυτοί που τους εκλέξαμε την προηγούμενη φορά, από τον τρόπο λειτουργίας τους και την αλαζονεία τους.
    Σου εύχομαι καλή επιτυχία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.