kozan.gr: Ξεκίνησε η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου Ποντοκώμης μετά από τη θετική ανταπόκριση, σε σχετικό αίτημα, της Αντιδημάρχου Κοζάνης Ν. Τουμπουλίδου – Οι πρώτες εργασίες που γίνονται από το 2001

4 Σεπτεμβρίου 2023
07:00

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο facebook ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ποντοκώμης Γιώργος Πηλιανίδης: “Ξεκίνησε η ανακαίνιση του αμφιθεάτρου Ποντοκώμης “Μίκης Θεοδωράκης “. Οι πρώτες εργασίες που γίνονται από το 2001 και το έτος κατασκευής του. Το έργο αυτό γίνεται με την αρωγή της αντιδημαρχου κ. Νούλα Τουμπουλίδου και της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου”. Η αντιδήμαρχος Κοζάνης κι υποψήφια πλέον στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας με το συνδυασμό της Γ. Ζεμπιλιάδου δεν είναι η πρώτη φορά που δείχνει το ενδιαφέρον της για έναν οικισμό που τελεί υπό μετεγκατάσταση με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δυσκολίες στην καθημερινότητα των κατοίκων αντιθέτως όσες φορές της ζητήθηκε κάτι ανταποκρίθηκε άμεσα και σε διάφορα ζητήματα, σε αντίθεση με άλλους προκατόχους της.

 

14 σχόλια

  • Σημαντικό να υπάρχουν και πρόεδροι που τρέχουν, για το καλό του χωριού τους. Μπράβο σε όλους. Την τελευταία διετία έγιναν πραγματακια. Η συγκεκριμένη μακάρι να συνεχίσει έτσι και στην περιφέρεια.

  • Η μόνη που με τη Ζεμπιλιάδου θα εκτοξευσει την απορροφητικότητα των κονδυλίων. Καλή επιτυχία. ¨Ατομα που δουλεύουν και χρειάζεται ο τόπος.

  • ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΔΕΗ ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΧΥΛΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ‘ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ .
    ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΕΗ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ

    ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΕΝΑ

    • Το συγκεκριμένο αμφιθέατρο δεν έχει απαλλοτριωθει, δεν πρόκειται να πειραχτεί και θα αποτελεί σημείο αναφοράς και σύνδεσης με τον Νέο Οικισμό.

    • Κακιούλες!!!
      Αφού το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πληρώνεται από την υπηρεσία της, αλλά ως αντιδήμαρχος από το δήμο.
      Γιατί λοιπόν αυτή η κακεντρέχεια διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα;

  • Καλό να γίνονται έργα δεν λέω..
    Αλλά για ποιο λόγο να αναπτύξεις μια περιοχή που έχει απαλλοτριωθεί;
    Για τους λιγοστούς κατοίκους που μείνανε;
    Ή για να τραβιέται ο κόσμος σε διαφορα event?

  • Το αμφιθέατρο αποτελεί
    στολίδι στην περιοχη,καθώς φιλοξενεί εκδηλώσεις τόσο της κοινότητας Ποντοκώμης όσο και του δήμου Κοζάνης.Αυτο συνεπάγεται ότι ήταν αναγκαία η παρέμβαση αυτη για την συντήρηση του.Δεν είναι σωστό να κρίνουμε χωρίς να γνωρίζουμε,άλλωστε δεν απαλλοτριωθηκε.Ο πρόεδρος προσπαθεί να διατηρήσει σε καλή κατάσταση ένα αμφιθέατρο που θα ενώνει τους κατοίκους και πάντα θα θυμίζει σε αυτούς τον κοινό τόπο της καταγωγής τους.

  • Επειδή το υπαίθριο θέατρο στην Κοζάνη ο δήμαρχος το έχει απαξιώσει και είναι σε άθλια κατάσταση,θα πρέπει δηλαδή να επικροτουμε την αδιαφορία και να μην χειροκροτούμε και να αναγνωριζουμε μια αξιόλογη προσπάθεια και ενέργεια του τοπικού συμβουλίου Ποντοκώμης και του προέδρου Πηλιανιδη Γεωργιου με την αρωγή της κ.Τουμπουλιδου;Πραγματικά θλίβομαι με την κακεντρέχεια και τον φθόνο των συνανθρώπων μου στον βωμό των ψήφων και των συμφερόντων.

  • Μα αφού οι κάτοικοι της ποντοκωμης έχουν ήδη εισπράξει τις αποζημιώσεις από την ΔΕΗ. Το χωριό ανήκει στην ΔΕΗ ποίος ο λόγος να δοθούν χρήματα για μια εγκατάσταση που μπορεί αύριο να μην υπάρχει

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.