Άλλες 49 μαζικές στειρώσεις αδέσποτων από το Δήμο Κοζάνης- Στόχος οι 1000 μέχρι το τέλος του 2023

4 Σεπτεμβρίου 2023
13:00

Σε ακόμη 49 μαζικές στειρώσεις αδέσποτων ζώων από εθελοντές κτηνιάτρους προχώρησε ο Δήμος Κοζάνης, ενισχύοντας το ολοκληρωμένο προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εκπονεί.

Οι στειρώσεις πραγματοποιήθηκαν το τριήμερο 29-31 Αυγούστου 2023, στο χώρο του Δημοτικού Κτηνιατρείου Κοζάνης, υπό την αιγίδα και την πλήρη υποστήριξη του  Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού «Τierarzte-pool».

Όπως ανέφερε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας Μίλτος Μαγγιρίδης, στόχος είναι να ολοκληρωθούν περίπου  1000 στειρώσεις μέχρι το τέλος του έτους.

Ο Δήμος Κοζάνης απευθύνει ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τους εθελοντές φιλόζωους της περιοχής για την πολύτιμη συνδρομή τους.

Υπενθυμίζεται, ότι όλοι μπορούν να συνδράμουν στο ζήτημα των αδέσποτων ζώων, υιοθετώντας ένα σκύλο. Περισσότερες πληροφορίες: 2461350444 & [email protected]

10 σχόλια

  • Αν δεν κάνω λάθος υπάρχει μια σύμβαση για στειρώσεις για 180 χιλιάρικα. Οι ΜΚΟ που έρχονται συνέχεια πού ακριβώς χρειάζονται; Η’ τέλοσπάντων πού πάνε τα 180;

  • Και θελουν και συγχαρητήρια να υποθέσω!Εχουμε δημοτικο κτηνιατρειο κλειστο και το ανοίγουμε τρεις μερες τον μηνα για 49 στειρωσεις!Σε αλλους δημους τα δημοτικα κτηνιατρεία λειτουργουν συνεχεια γινονται εκει οι στειρωσεις και δεν πληρωνουν 160000 ευρω σε ιδιωτες!Ποιος ο λογος που υπάρχει το δημοτικο κτηνιατρειο;Για να ανοίγει μια φορα τον μηνα για τους εθελοντες;Με το προγραμμα των 160000 ευρω πειτε μας ποσες στειρωσεις κανατε;ποσες περιθαλψεις;ποσα κουταβια μαζεψατε απ’εξω;ποσα δωσατε για υιοθεσια;Τι λειτουργεί απο αυτο το πρόγραμμα επιτέλους;Αφηστε τις δηλωσεις για τις 1000 στειρωσεις γιατι εξω η κατασταση ειναι ακριβως η ιδια με οταν αναλάβατε

  • Εργάσιμες
    Σεπ 20
    Οκτ 21
    Νοε 22
    Δεκ 18
    Συν 81
    (1.000 – 49) / 81 = 11,74 στειρώσεις / ημέρα (δουλεύοντας όλες τις μέρες)

    Καινούργιο συκώτι έκανα από τα γέλια.
    Φούρκα που σας χρειάζεται.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.