Κοζάνη: To Inima είναι το Concept Store που ξεχωρίζει

4 Σεπτεμβρίου 2023
19:45

To Inima είναι το Concept Store που ξεχωρίζει! Μanicure-Pedicure-Vegan Προϊόντα Περιποίησης και Ελληνική Βιώσιμη Μόδα! Μια πρόσφατη προσθήκη στην καρδιά της πόλης σε ένα χώρο όπου το minimal συναντά τον εκλεπτυσμένο και sustainable τρόπο ζωής. Ένας τόπος συνάντησης όπου διασταυρώνονται η περιποίηση, η ομορφιά και η μόδα με επιλεγμένα προϊόντα από νέα, εναλλακτικά και trending brands όπως PCP Clothing , theKNLs, Eklektik handmade Jewels, D.par handmade jewels, Myths handmade jewels Né en août Minimal Menswear, Not a common, Pavone rossa, Tintintin, Ryeteé κ.α. Όλα τα προϊόντα στο Ιnima manucurist, biosculpture όπως και τα προϊόντα περιποίησης Aveda και Alyscamps Paris είναι vegan , cruelty free και eco friendly αποδεικνύοντας πως ένα Concept Store μπορεί να σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον!  

Το Inima αξίζει την προσοχή σας! (FROM BEAUTY TO CLOTHING) www.inimaconceptstore.com Εστίας 3 , Κοζάνη. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2461 181 131

 

 

Ένα σχόλιο

  • δεν γνωρίζετε τις ελληνικές λέξεις για όσα γράφετε παραπάνω;
    ελεος λιγο μας βγηκαν τα μάτια
    άσε που έχετε και λάθη στα αγγλικά

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι