Χ. Ζευκλής: Σύσκεψη στο Υπουργείο Ενέργειας & Περιβάλλοντος για τα δίκτυα φυσικού αερίου CNG Σιάτιστας & Νεάπολης

4 Σεπτεμβρίου 2023
20:30

 

Σύσκεψη με την Υφυπουργό Ενέργειας και Περιβάλλοντος κα Σδούκου αρμόδια για θέματα αερίου, είχε ο δήμαρχος Βοΐου Ζευκλής Χρήστος . Στη διευρυμένη σύσκεψη συμμετείχαν ο βουλευτής Γρεβενών κ Γιάτσιος Ιωαννης και οι δήμαρχοι Βελβεντού και Σερβίων.

Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν η χρηματοδότηση των έργων του δικτύου φυσικού αερίου για τους οικισμούς της Νεάπολης, Σιάτιστας, Σερβίων και Βελβεντού και την επιδότηση των συνδέσεων της Δεσκάτης. Η υφυπουργός δεσμεύτηκε για την άμεση εξεύρεση των πόρων που χρειάζονται για να χρηματοδοτηθεί το έργο και έδωσε το πρώτο πράσινο φως. Μία πολύ θετική εξέλιξη για τα σοβαρά αυτά αναπτυξιακά έργα που τα έχουν ανάγκη οι περιφερειακοί οικισμοί της Δυτικής Μακεδονίας σε μία εποχή που το ενεργειακό κόστος είναι από τα σοβαρότερα προβλήματα των νοικοκυριών τους.

Τα έργα ήδη έχουν εγκριθεί από τη ρυθμιστική αρχή ενέργειας τον περασμένο Φεβρουάριο.

3 σχόλια

  • Θυμάμαι ότι ο Αμανατίδης έτρεχε για εσάς την προηγούμενη 4ετία. Τώρα τρέξτε εσείς χωρίς βουλευτικό στήριγμα. Αυτά μάλλον παθαίνει όταν βάζει το κομματικό πάνω από τον τόπο του.

    • ο αμανατίδης είναι από τη μεσσιανή του δήμου σερβίων και ο δήμαρχος σερβίων ελευθερίου πάλευε να βγάλει τον πτολεμαιδιώτη υφυπουργό της τηλεδιοίκησης και των τεμπων μιχάλη παπαδόπουλο…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.