– Γεννημένη το 1975, με καταγωγή από την Εξοχή Κοζάνης, είμαι παντρεμένη με τον κλινικό αθλητικό φυσιολόγο και επιχειρηματία Γ. Παπαδόπουλο και μητέρα δύο παιδιών, 16 και 14 ετών. – Το 1998, αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Α.Π.Θ.,ενώ από το 2001 έως και σήμερα, ασκώ τη δικηγορία ως μάχιμη δικηγόρος και ως νομική σύμβουλος πιστωτικών ιδρυμάτων και επιχειρήσεων.

– Η ενεργή συμμετοχή μου στα κοινά ξεκίνησε το 1998 και το 2002, εκλέχθηκα δημοτική σύμβουλος στον δήμο Κοζάνης. – Από το 2002 έως το 2010, διετέλεσα μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας Δυτικής Μακεδονίας και του διοικητικού συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.Κ., όπως και πολλών άλλων νομικών προσώπων, επιτροπών και δράσεων. – Το 2004, εκλέχθηκα υπεύθυνη του τομέα γυναικών της Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. Κοζάνης και της ΝΟ.Δ.Ε. Κοζάνης.

– Η μέχρι σήμερα πορεία μου στην αυτοδιοίκηση περιλαμβάνει αρκετούς σημαντικούς σταθμούς, όπως: – μέλος του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας και στην Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κοζάνης.

– Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού & Εφαρμογών του Δήμου Κοζάνης (2019 – 2021). – πρόεδρος Εποπτικού Συμβουλίου Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας. – μέλος του Μητροπολιτικού Συμβουλίου της Ι.Μ. Κοζάνης & Σερβίων.

– Όλα αυτά τα χρόνια, έχω συλλέξει ουσιώδεις εμπειρίες και γνώσεις και έχω αποδείξει όχι μόνο το ήθος και την αποτελεσματικότητά μου σε θέματα τοπικής διακυβέρνησης, αλλά και την ικανότητά μου να εργάζομαι συλλογικά για την επίτευξη κοινών στόχων. Και σήμερα, ορμώμενη από την αστείρευτη αγάπη για τον τόπο μας και το αυθεντικό ενδιαφέρον μου για τα ζητήματα που ταλανίζουν εμάς τους Δυτικομακεδόνες, αποφάσισα να κάνω ένα «άλμα πορείας», από το δήμο Κοζάνης στην περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας, θέτοντας τον εαυτό μου στην κρίση κάθε συμπολίτη μου, ανεξαιρέτως, ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον συνδυασμό του Γ. Κασαπίδη «Πορεία Δημιουργίας».