Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα  Ελπίδας: 21η Λαμπαδηδρομία την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 7μμ

6 Σεπτεμβρίου 2023
13:50
Κανένα σχόλιο

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αιμοπεταλιοδοτών Σταγόνα  Ελπίδας , μέλος της ΠΟΣΕΑ, την αντιπροσωπευτικότερη μη Κερδοσκοπική Εθελοντική Οργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας,

σας καλούμε στην 21η Λαμπαδηδρομία την 13η Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη και ώρα 7μμ στην είσοδο του Μαμάτσιου Νοσοκομείου Κοζάνης που μέσω της οδού Παύλου Μελά θα καταλήξουμε στην πλατεία και θα ανάψουμε τον βωμό.

    **Για όσους συμμετέχουν θα δοθούν μπλουζάκια της 21ης Λαμπαδηδρομίας  σας παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή  ακόμη και την ιδια ημέρα στην κεντρική πλατεία όπου θα υπάρχει σταντ για ενημέρωση, την ίδια ημέρα.

  Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου ο Σύλλογός μας , ΣΤΑΓΟΝΑ ΕΛΠΙΔΑΣ σε συνεργασία με το τμήμα Αιμοδοσίας του Μαμάτσιου Νοσοκομείου που θα βρίσκετε στην κεντρική πλατεία Κοζάνης για όποιον θέλει να προσφέρει ΑΙΜΑ.

Δίνουμε Αίμα , συμμετέχουμε στην 21η Λαμπαδηδρομία στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, δίνουμε Αιμοπετάλια, ενημερωνόμαστε για ην Δωρεά     Βλαστοκυττάρων  και γινόμαστε εθελοντές δότες μυελού οστών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι