“Χτυπήθηκε” από την κακοκαιρία ο κάμπος του Βελβεντού

6 Σεπτεμβρίου 2023
18:28

Μεγάλες είναι οι καταστροφές στις καλλιέργειες στον κάμπο του Βελβεντού από τις συνεχιζόμενες βροχοπτώσεις σε ροδάκινα και νεκταρίνια.

Κοζάνη: “Χτυπήθηκε” από την κακοκαιρία ο κάμπος του Βελβεντού

“Άνοιξαν οι ουρανοί” στην κυριολεξία και η βροχή που πέφτει τα τελευταία 24ωρα ξεπέρασε τα 140 κυβικά νερού μέχρι αυτήν την ώρα. Λίγο πριν την συγκομιδή των τελευταίων ποικιλιών και με την ζημιά να είναι σχεδόν ολική στις καλλιέργειες φέρνει για μια ακόμη φορά σε απόγνωση τους ροδακινοπαραγωγούς.

Κοζάνη: “Χτυπήθηκε” από την κακοκαιρία ο κάμπος του Βελβεντού

Οι αγρότες της περιοχής μετρούν για μία ακόμη φορά τις ζημιές, που έχουν υποστεί τα καλοκαιρινά φρούτα από την κακοκαιρία, που “χτυπά” την περιοχή για τέταρτη φορά, μέσα στον χρόνο, όπως δηλώνουν οι ίδιοι.

Εξαιτίας της κακοκαιρίας και των έντονων βροχοπτώσεων “φούσκωσε” και το φαράγγι του Σκεπασμένου, χωρίς όμως να υπάρξουν πλημμυρικά φαινόμενα.

Ωστόσο λόγω της θολότητας του πόσιμου νερού, ο Δήμος Βελβεντού διένειμε εμφιαλωμένα νερά στους κατοίκους.

ΕΡΤ Κοζάνης

8 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.