kozan.gr: Ο Ν. Τέτος υποστηρίζει πως το πρόβλημα με τη θολότητα του νερού στο Βελβεντό, όταν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, θα μπορούσε να λυθεί με νερό που θα προέρχεται από κάποια γεώτρηση – “Οι ευθύνες αφορούν την Περιφέρεια & την κεντρική εξουσία” ανέφερε η Ειρήνη Γκαμπράνη εξηγώντας τους λόγους – Ο Μανώλης Στεργίου εξήγησε ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα αλλά και γιατί δεν είναι τόσο απλή λύση (όπως την χαρακτήρισε) η γεώτρηση που προτείνει ο Ν. Τέτος(Ηχητικό)

6 Σεπτεμβρίου 2023
20:20

Οι τρεις υποψήφιοι Δήμαρχοι του Δήμου Βελβεντού ήταν, το μεσημέρι της Τετάρτης 6/9, οι προσκεκλημένοι στο kozan.gr στην πρώτη τους δημόσια συζήτηση σε τοπικό ΜΜΕ. To πρώτο θέμα για το οποίο ρωτήθηκαν ήταν το γνωστό πρόβλημα που υπάρχει με τη θολότητα του νερού κάθε φορά που υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα. Πατήστε, παρακάτω, στο κάθε βίντεο, για να ακούσετε τις τοποθετήσεις:

Ο Μ. Στεργίου εξηγεί ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα με το νερό και τι εμποδίζει την κατασκευή ενός νέου αγωγού νερού όπου θα γίνονται όλα τα φιλτραρίσματα – Κλικ στο παρακάτω βίντεο

Ο Ν. Τέτος υποστηρίζει πως  το πρόβλημα με τη θολότητα του νερού, όταν υπάρχουν έντονα καιρικά φαινόμενα, θα μπορούσε να λυθεί με νερό που θα προέρχεται από κάποια γεώτρηση κι αναρρωτιέται γιατί δεν προβαίνει σε αυτή τη λύση η Δημοτική Αρχή – Κλικ στο παρακάτω βίντεο

Η τοποθέτηση της Ειρήνης Γκαμπράνη  “ρίχνει” τις ευθύνες σε Περιφέρεια & Κεντρικό κράτος διότι δεν προχωρούν στην αποκατάσταση του δρόμου όπου έχει γίνει κατολίσθηση ώστε να γίνει το έργο του νέου αγωγού νερού στον οποίο αναφέρθηκε ο Δήμαρχος

Η απάντηση του Μανώλη Στεργίου στα της γεώτρησης που ανέφερε ο Ν. Τέτος.”Δεν έχουμε καλό υδροφόρο ορίζοντα. Θα δούμε αν θα γίνει γεώτρηση. To 2018 ήταν μια περίοδος που μέναμε και μια εβδομάδα χωρίς νερό”

Η  ανταπάντηση  του Ν. Τέτου στις αναφορές Στεργίου  για τα περί γεωτρήσεων

Παρακολουθήστε ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ όλη τη συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων Δημάρχων Βελβεντού (Μανώλη Στεργίου, Νίκου Τέτου & Ειρήνης Γκαμπράνη).

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.