kozan.gr: Χρήστος Νιόμπλιας, ο χρυσοχόος από το Βοΐο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κοζάνη κι είναι υποψήφιος με τον Γιώργο Αμανατίδη – Το βιογραφικό του

6 Σεπτεμβρίου 2023
20:57

 

Ονομάζομαι Χρήστος Νιόπλιας γιος του Γεώργιου Νιόπλια και της Χρυσούλας Πολύζου, με καταγωγή από Γαλατινή και Σιάτιστα. Γεννήθηκα στη Σιάτιστα και ζούσα στο δήμο Βοϊου μέχρι τα πρώτα χρόνια της επαγγελματικής μου δραστηριότητας.

Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Τσιόπτσια με καταγωγή από τη Κοζάνη και την Εράτυρα και είμαστε γονείς τριών αγοριών. Από το 2012 ασχολούμαι επαγγελματικά με το κόσμημα και έχω δημιουργήσει δυο επιχειρήσεις με έδρα τη Κοζάνη, καθώς το χρυσοχοείο βρίσκεται στο κέντρο της Κοζάνης. Επιπλέον, είμαι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρία Gold Hunter στη Βόρειο Ελλάδα, που δραστηριοποιείται στην ανίχνευση μετάλλων.

Ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά και συμμετέχω στις δραστηριότητες των εμπορικών συλλόγων Σιάτιστας και Κοζάνη, καθώς είμαι μέλος τους. Ακόμη, έχω εκλεγεί στην ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, όπως επίσης και στην Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ). Είμαι κάτοχος πιστοποίησης γεμολογίας και αδαμαντολογίας από τη ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΩΝ – ΑΡΓΥΡΟΧΟΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Παράλληλα με τις σπουδές μου εργαζόμουν σε εργαστήριο κατασκευής χρυσών κοσμημάτων. Είμαι απόφοιτος του τεχνικού λυκείου Σιάτιστας. Ο αθλητισμός είναι τρόπος ζωής και βρίσκεται στη καθημερινότητα μου, καθώς είμαι δρομέας μεγάλων αποστάσεων και μέλος του συλλόγου δρομέων υγείας Κοζάνης. Η αγάπη μου για τη φύση συνέβαλε να συμμετέχω ενεργά στον ορειβατικό σύλλογο Σιάτιστας.

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.