Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου και Γ. Κασαπίδη στην Π.Ε. Γρεβενών – Με σταθερά και σίγουρα βήματα υλοποιούμε έργα που αλλάζουν την Π.Ε Γρεβενών 

7 Σεπτεμβρίου 2023
10:26

 

«Δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις και υλοποιούμε έργα και δράσεις, πιστοί στις δεσμεύσεις μας, ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και η Π.Ε. Γρεβενών τα επόμενα χρόνια, να πρωταγωνιστήσουν στην πράσινη ενέργεια, τις νέες τεχνολογίες, την καινοτομία, τον τουρισμό και τη βιώσιμη γεωργία». Με αυτά τα λόγια ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και εκ νέου υποψήφιος στις εκλογές του Οκτωβρίου, υποδέχθηκε το κυβερνητικό κλιμάκιο την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, αποτελούμενο από τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Χάρη Θεοχάρη, την Υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή, τον βουλευτή της Π.Ε. Γρεβενών Γιάννη Γιάτσιο, τη Γραμματέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της ΝΔ Μαρία Νάτσιου και τη Γραμματέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού της ΝΔ, Πίστη Κρυσταλλίδου.

Συγκεκριμένα το Κυβερνητικό Κλιμάκιο παρουσία του κ. Κασαπίδη και των υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων, επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Ταξιαρχών, τον αρχαιολογικό χώρο Αγίου Γεωργίου, τη ΔΟΥ Γρεβενών, τη Διεύθυνση Εκπαίδευσης, τη Σχολή Αστυφυλάκων Γρεβενών, το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών και συζήτησαν με πολίτες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Το Κυβερνητικό κλιμάκιο εξήρε την αποτελεσματικότητα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, για όλες τις προκλήσεις που αντιμετώπισε  και τις αποφάσεις που πήρε και αφορούσαν την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τονίζοντας πως «τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια δρομολογήθηκαν και υλοποιήθηκαν έργα μέσα σε δύσκολες περιόδους για την Περιφέρεια».

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας και εκ νέου υποψήφιος  Γιώργος Κασαπίδης,  στάθηκε ιδιαίτερα στην επαναλειτουργία της Σχολής Αστυφυλάκων στα Γρεβενά, με την οποία εκπληρώθηκε μια βασική δέσμευση προς την κοινωνία των Γρεβενών. Συγχρόνως, αναφέρθηκε  στα έργα υποδομών για τον πρωτογενή τομέα, στις ενέργειες που έγιναν για το  Εθνικό Χιονοδρομικό  Κέντρο της Βασιλίτσας και για το Ερευνητικό  Αστρονομικό Πάρκο Όρλιακα.

Αναφέρθηκε επίσης στο Γεωπάρκο Γρεβενών – Κοζάνης, σημειώνοντας πως «μπορεί να μετατρέψει τη Δυτική Μακεδονία σε έναν εθνικό και διεθνή τουριστικό προορισμό,  συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη και στην αύξηση της απασχόλησης, δεδομένου ότι στη γεωγραφική του ζώνη συναντώνται σημεία  ιδιαίτερου γεωλογικού ενδιαφέροντος, τα οποία είναι μοναδικά παγκοσμίως».

 

12 σχόλια

  • Γιατί δεν πάνε στην Μαγνήσια που είναι και εκλογική περιφέρεια της Κυρίας και φωτογραφίζεται με τους αποτυχόντες στην Δυτική Μακεδονία
    Ότι και να κάνει ο Περιφεριάρχης ακόμη και τον Μητσοτάκη να φέρει δεν πρόκειται να αλλάξει την πορεία που αποφάσισαν οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας
    Αλλαγή Παντού

  • Δεν σας κοβει κιολας βγαζετε οι ιδιοι σαν Γραφειο Κασαπιδη και λετε “Το Κυβερνητικό κλιμάκιο εξήρε την αποτελεσματικότητα του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη”.
    Μα πόσο σανο πια; Ποοοοόσο;

    Υπομονη μεχρι τις 8 Οκτώβρη ώστε να μπορεις να κανεις βολτες χωρις να υποτιμας τη νοημοσυνη μας

  • Μιλάμε για λαοθάλασσα στην ομιλία! Ο κόσμος συνωστίζονταν.
    Αχ βρε Κασαπιδη ακόμη δεν κατάλαβες τι έρχεται στα Γρεβενά.
    Μην αγχώνεσαι όλα καλά. Θα μπορείς να βάζεις τους κηπακους σου και τις κουκούλες σου που θα ζεσταίνονται με υδρογόνο.

  • Η αποδοχή Αμανατίδη στην Περιφέρεια παίζει την μορφή λαϊκού ξεσηκωμού εναντίον του σημερινού Περιφερειάρχη με όσα προκλητικά και παραπλανητικά μέσα προσπαθούν να ωραιοποιήσουν και υποσχεθούν από τα μέχρι τώρα κλειστά δωμάτια της εξουσίας του κ.Κασαπίδη

  • Πνίγεται 3 ημέρες η Θεσσαλία και η κυβέρνηση ενδιαφέρεται, με την αποστολή κυβερνητικών κλιμακίων στη Δυτ Μακεδονία, μόνο για την επανεκλογη Κασαπιδη.
    Προτεραιότητες είναι αυτές.

  • Πείτε μου γιατί να ψηφίσω εσάς κ Κασαπιδη όταν τρέχετε με τους βολεμενους και εγώ είμαι άνεργη.
    Αληθεύει κ Κασαπιδη οτι εισαστε ΚΑΙ πρόεδρος στην ΑΝΚΟ με αμειβόμενη θέση; Και μάλιστα φέρατε ως Διευθύνων Σύμβουλο άτομο εκτός Δυτικής Μακεδονίας και το επιβάλατε;

    • Αν βρείτε καμιά αλήθεια πέρα από το ότι εγώ θέλω να βγω οπωσδήποτε περιφερειάρχης πείτε μας. Για την ΑΝΚΟ είπε ψέματα για τα συμφέροντα είπε ψέματα. Μάλλον εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια.

  • EIΣΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΑΝΚΟ
    ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

    ΥΔΡΟΓΟΝΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΤΖΗΜΑΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΙΚΑΛΙΝΟ ΕΠΙΧΙΕΡΗΜΑΤΙΑ

    ΠΟΛΥ ΤΡΙΚΑΛΑ ΕΠΕΣΑΝ

    ΝΑ ΞΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ

    ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
    ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
    ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΜΥΡΘΙ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.