ΠΑΕ ΦΣ ΚΟΖΑΝΗ: «Ξεμούδιασμα» για την ομάδα μας!

7 Σεπτεμβρίου 2023
11:38

H ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνης σε φιλικό ξεμούδιασμα στο γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης επιβλήθηκε του Μακεδονικού Κοζάνης. Tο τελικό σκορ έχει μικρή σημασία, μιας και τι δύο ομάδες χωρίζει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας, οπότε περνάει σε δεύτερη μοίρα καθώς άλλα πράγματα ήταν αυτά που ήθελαν να δουν οι δύο τεχνικοί Άγγελος Διγκόζης και Μάκης Μαλούτας.

Η ομάδας μας δεν είχε την δυνατότητα έως τώρα να δώσει φιλικά προετοιμασίας, με τον  προπονητή κ. Διγκόζη να δίνει χρόνο σε όλους του  ποδοσφαιριστές που έχεις έως τώρα στο ρόστερ, όπως και σε παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα Κ19 της ΠΑΕ, παρατάσσοντας διαφορετικές ενδεκάδες στα δύο ημίχρονα.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η ΠΑΕ ΦΣ Κοζάνη ευχαριστεί την ομάδα του Μακεδονικού Κοζάνης την Διοίκηση και προσωπικά τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Κατσίκα, το προπονητικό τημ και ιδιάιτερα τον προπονητή κ. Μάκη Μαλούτα, αλλά  και όλους τους ποδοσφαιριστές για την αγωνιστικότητα και την προθυμία που έδειξαν να συμμετάσχουν στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στα γήπεδα της ΕΠΣ Κοζάνης, παρόλο που ξεκινούν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις του Μακεδονικού το Σαββατοκύριακο που έρχεται. Οι δύο ομάδες έχουν παραδοσιακά άριστες σχέσεις. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης την νέα αγωνιστική περίοδο.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.