Μαρία Δελνιώτου για πρώτη φορά υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Αμανατίδη

7 Σεπτεμβρίου 2023
17:48

Λίγα λόγια για μένα…

Είμαι η Μαρία Δελνιώτου του Ευαγγέλου, γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Κοζάνη με καταγωγή από το Πλατανόρρευμα Σερβίων. Είμαι παντρεμένη με τον Ευάγγελο Μούστο και έχουμε δύο παιδιά, την Αικατερίνη και τον Κωνσταντίνο.

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής της Σχολής Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, με Μεταπτυχιακή εξειδίκευση στη Λογιστική και Ελεγκτική του ίδιου Τμήματος (MSc). Διαθέτω Πιστοποιητικό στη Παιδαγωγική και Διδακτική Επάρκεια (ΕΠΠΑΙΚ) καθώς και στη Συμβουλευτική και τον Προσανατολισμό (ΠΕΣΥΠ) της ΑΣΠΑΙΤΕ.

Σήμερα εργάζομαι στη Διεύθυνση Οικονομικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, διαθέτοντας πολυετή εργασιακή εμπειρία στο Πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας σε θέσεις ευθύνης στα Τμήματα Ηλεκτρολογίας, Πρακτικής Άσκησης και Σταδιοδρομίας, Συλλογικών και Ατομικών Οργάνων και Επιτροπών κ.α. Επίσης, έχω εργαστεί στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτ. Μακεδονίας. 

Καθ’ όλη την επαγγελματική μου πορεία έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων που αφορούν την Οικονομία & Δημοσιονομική Πολιτική, την Δημόσια Διοίκηση & Διακυβέρνηση και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, καθώς πιστεύω στη σημασία της γνώσης και της δια βίου μάθησης. 

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Κοζάνης), του Ερυθρού Σταυρού καθώς και του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου “Πλατάνια” Κοζάνης. 

Γιατί συμμετέχω σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Με τη συμμετοχή μου στη «Συμμαχία για την Ανάπτυξη», με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Γιώργο Αμανατίδη, επιλέγω σε αυτές τις Αυτοδιοικητικές εκλογές να συνδράμω ενεργά στην δημιουργία ενός νέου οράματος και στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας και τους ανθρώπους της. 

Η συμμαχία αυτή εκφράζει μια από τις σημαντικότερες αξίες που ενστερνίζομαι, «ο άνθρωπος για τον άνθρωπο», καθορίζοντας την πολυετή προσφορά μου ως εργαζόμενη σε διάφορους οργανισμούς στη Δημόσια Διοίκηση, όντας δίπλα σε κάθε άτομο ξεχωριστά με συνέπεια, ακεραιότητα, εντιμότητα, ειλικρίνεια και σεβασμό. Την αξία αυτή ενστερνίζεται και ο επικεφαλής μας, Γιώργος Αμανατίδης, άνθρωπος με εμπειρία, που έχει την υπομονή να ακούσει την κάθε ανάγκη και τη διάθεση και ικανότητα να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις προκλήσεις του τόπου μας.

Η συμμετοχή μου στα κοινά έχει ως επίκεντρο την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι πολίτες καθημερινά στην Περιφέρειά μας αλλά και στην βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών σε άλλους ευαίσθητους τομείς όπως είναι η εκπαίδευση, η υγεία και η κοινωνική φροντίδα.

Μέσα από τη δική μου καθημερινότητα, και έχοντας ως όπλο την πολυετή εργασιακή μου εμπειρία και τις ακαδημαϊκές γνώσεις, με ενσυναίσθηση των κοινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε, ευθύνη και αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για ένα καλύτερο αύριο. 

Η στήριξη σας για τη δημιουργία μιας Δυτικής Μακεδονίας ίσων ευκαιριών και συνεχούς ανάπτυξης είναι πολύτιμη.

7 σχόλια

  • Καλή Επιτυχία κ. Μαρία!!!!! Σας θυμάμαι να παλεύετε με ιδιαίτερο ζήλο για όλους εμάς τους φοιτητές που κάναμε πρακτική.

  • Έχουμε συναντηθεί σε πολλές υπηρεσίες και η εξυπηρέτηση της ήταν σημαντική και ουσιαστική. Με όρεξη και ζήλο για την εργασία και την εξυπηρέτηση του κοινού. Εάν τέτοιοι άνθρωποι ασχοληθούν με τα κοινά τότε πιστεύω πως έχει ελπίδα ο τόπος μας. Πραγματικά από την καρδιά μου εύχομαι Μαρία καλή επιτυχία στον αγώνα σου και όλη μας θα έχουμε μόνο να κερδίσουμε από εσένα. Να έχεις πάντα αυτό το θαυμάσιο χαμόγελο που μόνο αισιοδοξία μεταδίδει.

  • Η καλύτερη επιλογή του Γιώργου Αμανατίδη, ειδικά στο κομμάτι της επικοινωνίας με την κοινωνία. Εύχομαι να συνεχίσεις να είσαι αυτή που εισαι και να συνεχίσεις να προσφέρεις στον τόπο. Τέτοιες παρουσίες με αισιοδοξία,χαμόγελο και προσφορά χρειάζεται ο τόπος. Καλή επιτυχία Μαρία μέσα από την καρδιά μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.