Παραίτηση της  νυν Κοσμήτορος Καθηγήτριας Καταραχιά Ανδρονίκης, από τη διεκδίκηση της Κοσμητείας της  Σχολής Οικονομικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

8 Σεπτεμβρίου 2023
18:23

 

Αγαπητοί Αγαπητές,

Παραιτήθηκα από την υποψηφιότητά μου για την επιλογή στη θέση της Κοσμήτορος της Σχολής Οικονομικών Επιστημών  του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονία, στην οποία υπηρέτησα  επί μία τετραετία, με ήθος και αρχές  που συνάδουν με το λειτούργημά  μας,  διότι η τοξικότητα του μικροπεριβάλλοντος  επέδρασε αρνητικά στην υγεία μου.

Ευχαριστώ θερμά για την στήριξη της προσπάθειάς μας για την ανάδειξη της Σχολής μας, τους φοιτητές μας,  τις αρχές της Π.Δ., τα Σωματεία, τους Συλλόγους, τα Μ.Μ.Ε., επιλεγμένους εκλεκτούς ακαδημαϊκούς και Διοικητικούς συνεργάτες καθώς και τον Πρύτανή μας.

Εύχομαι καλή  θητεία στην καθηγήτρια Ε. Τσακιρίδου,  που επελέγη  από ένα Συμβούλιο Διοίκησης  ορισθέν  από τις επιταγές του Νόμου «Κεραμέως»,  να υπηρετήσει στη θέση αυτή   όπως αρμόζει σε ένα Δημόσιο Πανεπιστήμιο.

Με εκτίμηση

Καταραχιά Ανδρονίκη

Κοσμήτωρ Σχολής Οικονομικών Επιστημών
Καθηγήτρια
Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
[email protected]

24 σχόλια

  • Η τοξικότητα του μικροπεριβαλλοντος!!! Δύο λέξεις που κρύβουν προφανώς ένα ηφαίστειο!!! Θέλουμε να μάθουμε κι άλλα!!!

  • Η πιο αξιόλογη κοσμητωρ που πέρασε ποτέ από το ΤΕΙ. Βλέπεις η αξιοκρατία και η διαφανεια είναι άγνωστη για μερικούς εκεί πάνω. Λυπάμαι πολύ!!!!

  • Έχοντας ζήσει από το εσωτερικό σε αυτά που αναφέρεται η κ Καταραχια έχει απόλυτο δίκιο
    Καλό ξεπούλημα να ευχηθώ στην ομαδουλα που δημιουργεί όλο αυτό το αντιακαδημαικο σκηνικό στο πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στην Σχολή Οικονομικών Επιστημών

  • Μια καθηγήτρια που είχε πολλά ένσημα στην πραγματική αγορά πριν γίνει καθηγήτρια…
    Γι αυτό δεν και δεν την σήκωνε το κλίμα…
    Δεν ήταν η καθηγήτρια των τίτλων και της θεωρίας…
    Γνώστης της εφαρμοσμένης επιστήμης, πράγμα σπάνιο για πανεπιστημιακούς θεωρητικούς…

  • Αν ήταν αξία η οχι για τη θέση θα το κρίνει η ιστορία. Ως παλιός φοιτητής στο μάθημα της πέτυχε να μας βάλει στο πνεύμα και την λειτουργία της ομάδας μέσω ταινιων και οι 7 ήταν υπέροχοι 1960 η ετυμηγορία 1982. Αν έχει ένσημα από τον ιδιωτικό τομέα είναι θετικό προς το πρόσωπο της. Πορεύτηκε και συνεχίζει να πορεύεται με τις αρχές και τις αξίες της και όσα πρεσβεύει η αριστερά.
    Πικραμένη με τα όραματα που δεν εκπλήρωσε ο σοσιαλισμός.

  • Αν κατάλαβα καλά, ήσουν επικεφαλής αυτού του μικροπεριβάλλοντος (κοσμητωρ της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας) άρα, εσύ δημιούργησες την τοξικότητα…. Μάλλον δεν σε παίρνει άλλο και την έκανες.

  • Το τοξικό περιβάλλον του ΤΕΙ τα βρήκε σκούρα με το τοξικό περιβάλλον του λεγόμενου πανεπιστημίου και την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια…

    Η πλάκα είναι πως το 2019 προ της κατάργησης του ΤΕΙ χάριν του λεγόμενου πανεπιστημίου, όλοι αυτοί είχαν κατακτήσει επάξια τον τίτλο του πανεπιστημιολιγούρη. Νόμιζαν ότι θα πάνε καβάλα στον Ντορή, δε φανταζόταν πως ο κ. Θόδωρος με τους συν αυτώ θα τους καθάριζαν συν το χρόνω σαν κρεμμύδια…

  • Μια χαρά προσόντα έχει η κα. Τσακιρίδου, δεν είναι προσωποπαγής η θέση. Ως διδάσκουσα σε πρώην ΤΕΙ έπρεπε να το περιμένεις ότι θα βρεθούν πολλοί να υπερτερούν σε προσόντα. Ας θυμηθούμε ότι πολλοί <> στο πρώην ΤΕΙ δεν είχαν καν μεταπτυχιακά-διδακτορικά κλπ αλλά τους καλαρεσε να παίρνουν μισθό χωρίς να τον αξίζουν και τώρα που άργησαν κιόλας να εκτοπιστούν αντί να λένε ευχαριστώ που δεν τους τα ζητούν πίσω, να λένε ότι φταίει ο γάιδαρος και βαράνε το σαμάρι.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι