Ο Σύλλογος Φίλων μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» διοργανώνει θερινή συναυλία των  μουσικών συνόλων του Summer Nights 2023 την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου

8 Σεπτεμβρίου 2023
18:14

Ο Σύλλογος Φίλων μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» διοργανώνει θερινή συναυλία των  μουσικών συνόλων του Summer Nights 2023. Στην κεντρική πλατεία στο Βελβεντό, Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023, στις 7.00΄ μμ.

Θα ακολουθήσει γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα.

Θα υπάρξει λαχειοφόρος αγορά.

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

ΜΟΣΧΟΓΛΟΥ Π.

ΧΑΝΙΩΤΗ Μ.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Γ.

ΚΟΝΤΟΣ Κ.

ΓΚΑΝΤΩΝΑΣ Χ.

 

Θα πλαισιώσουν χορευτικά οι υπέροχες χορεύτριες:

ΑΛΙΚΗ ΠΙΣΤΙΩΛΑ & ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΔΑΛΛΑ

Η ΕΙΣΟΔΟΣ θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ για το κοινό.

 Η εκδήλωση τελεί υπό την συν διοργάνωση της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας- ΠΕ Κοζάνης

www.velventinesfones.gr

Πληροφ.: 6977273721

Με τιμή

το Δ.Σ. του Συλλόγου Φίλων Μουσικής

«Βελβεντινές Φωνές»

 

Ένα σχόλιο

  • Όλη η Ελλάδα στο πένθος για τα θύματα από τις βροχές αλλά οι ΒΕΛΒΕΝΤΙΝΕΣ ΦΩΝΕΣ κάνουν λαικο γλέντι στο Βελβεντό με τη βοήθεια της Περιφερειας. Εκλογές έρχονται τι είναι το εθνικό πένθος μπροστά στους ψήφους σου λένε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι