Αναβολή παρουσίασης υποψηφίων Γιάννη Κοκκαλιάρη – Νέα ημερομηνία το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

8 Σεπτεμβρίου 2023
13:28

Η δημοτική παράταξη «Μαζί για την Κοζάνη» ανακοινώνει την αναβολή της παρουσίασης των υποψηφίων στις 9/9/2023, λόγω της δυσμενούς κατάστασης που επικρατεί στη Θεσσαλία με τις πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή και προς συμπαράσταση στους πολίτες που πλήττονται. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2023 στη Στέγη Ποντιακού Ελληνισμού στις 19.30.

10 σχόλια

  • Χθες κάνατε την ανακοίνωση ενώ ξέρατε για τις καταστροφές σε ολόκληρη την Θεσσαλία και βγήκατε σήμερα να το ακυρώσετε.
    Σαν τον Μητσοτάκη σας ενδιαφέρει η επικοινωνία και όχι η ουσία.

    • Βρε νοήμονα άνθρωπε. Βάλε το μυαλό σου να σκεφτεί γιατί αναβλήθηκε η παρουσίαση. Μήπως από σεβασμό στο δράμα των πλημυροπαθων της Θεσσαλίας; Σκέψου λίγο. Τα πάντα στην Ελλάδα έχουν παγώσει. Πόσο χαζομάρα και κόμπλεξ πια

      • Δεν το σκέφτηκε ο Γιάννης πριν το ανακοινώσει ΧΘΕΣ????!
        Μήπως δεν σέβεται ο Γιάννης το δράμα των πλημμυροπαθων πρώτος?

  • Από την Τρίτη που ξεκίνησε η κακοκαιρία με επίκεντρο την Θεσσαλία, θυμηθήκατε χθες να προγραμματίσετε εκδήλωση και σήμερα αφού καταλάβατε ότι δεν είναι για γιορτές αυτές οι μέρες ακυρωσατε σήμερα?

  • Τόσο μυαλό έχετε,τόσα λέτε,γιαυτό έχουμε δημάρχους τους ίδιους τόσα χρόνια,όταν δεν σε κόβει,και είσαι μαζόχας,και σου αρέσει η κοροϊδία,εμένα φίλε δεν μου αρέσει τι να κάνουμε.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.