Δημοτική παράταξη “Μαζί για την Κοζάνη”: Συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες

8 Σεπτεμβρίου 2023
15:07

Η δημοτική παράταξη “Μαζί για την Κοζάνη ” προχωρά άμεσα στη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, για να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας που έπληξε τη Θεσσαλία.

Για τον σκοπό αυτό καλούμε τους πολίτες να συνδράμουν, στο μέτρο των δυνάμεών τους, με την συγκέντρωση των εξής ειδών:

Εμφιαλωμένα νερά, παξιμάδια.

Γάλα εβαπορέ, δημητριακά, κονσέρβες, όσπρια, ζυμαρικά.

Λάδι, καφές, πελτές.

Είδη προσωπικής φροντίδας, (οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σαμπουάν, αντισηπτικά).

Η συλλογή των ειδών πρώτης ανάγκης θα γίνεται στο εκλογικό κέντρο της παράταξης (Ναούσης 2-πλατεία Παπακωνσταντίνου) μέχρι και τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

11 σχόλια

  • Προέρχεσαι από τη Δημοτική Κίνηση Κοζάνη Τόπος Να Ζεις.

    Συμπορεύεσαι (άτυπα) με τον Μαλούτα με σκοπό να μειώσεις το ποσοστό της Κίνησης.

    Προσπαθείς να αντιγράψεις την κοινωνική ευαισθησία της Δημοτικής Κίνησης Κοζάνης Τόπος Να Ζεις.

    Λυπάμαι.

    Ψηφίζω Χάρη Κουζιάκη γιατί έχει την καλύτερη ΟΜΑΔΑ.

  • Τα ίδια έκανε κ ο Κουζιακης,ρε μην αντιγράφεται τα λάθη.
    Υπάρχει αρμόδια υπηρεσία του Δήμου σε κατάλληλο μέρος για φύλαξη και τοποθέτηση εν συνεχεία σε φορτηγά ανάλογα το είδος, όπου ήδη από χτες έχει ενεργοποιηθεί άμεσα ο μηχανισμός και ήδη συγκεντρωθεί πάρα πολλά και κάθε ώρα προστίθενται.
    Βρήκατε τώρα στον πόνο τον ανθρώπων να κάνετε προεκλογικά κόλπα?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι