Ευχαριστήριο της Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ. (Ένωση ΡΑδιοερασιτεχνών ΔΥτικής Μακεδονίας) προς τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και την αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης για την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού αξίας 20.000€

9 Σεπτεμβρίου 2023
16:56

Από τον σεισμό του 1995 στην περιοχή μας, με την κατάρρευση του τότε δικτύου επικοινωνιών (τηλεφωνικό δίκτυο), φάνηκε η ανάγκη ύπαρξης ενός δικτύου τηλεπικοινωνιών ανεξάρτητο από το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος, μιας και για εμάς τους ραδιοερασιτέχνες, το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας ΔΕΝ θεωρείται επικοινωνία εκτάκτου ανάγκης.
Από τότε έως σήμερα έγιναν και γίνονται προσπάθειες οικονομικής αρωγής της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την δημιουργία ενός δικτύου ασύρματων επικοινωνιών, το οποίο θα στηθεί βασιζόμενο στην τεχνογνωσία και την εμπειρία των ανθρώπων της Ε.ΡΑ.ΔΥ.Μ. (Ένωση ΡΑδιοερασιτεχνών ΔΥτικής Μακεδονίας).
Τον τελευταίο χρόνο βρέθηκε πρόσφορο έδαφος και προθυμία αρωγής στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιου Κασαπίδη και της αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης κας Κατερίνας Δαδαμόγια.

Η όλη προσπάθεια ευοδώθηκε με την έγκριση από την οικονομική επιτροπή του ποσού των 20.000€, για την προμήθεια τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού.
Κατόπιν τούτου θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ανωτέρων για την προσπάθεια που κατέβαλαν και την προθυμία που υπέδειξαν.

10 σχόλια

  • Όταν το ΔΣ ενός συλλόγου διοικιτε από συναδέλφους που αγαπούν το χόμπι και τον εθελοντισμό τότε η πολιτεία στέκεται δίπλα στον σύλλογο.και όχι από περαστικούς που θάβουν συλλόγους οπως στον έτερο σύλλογο .

  • Και γιατί δεν φτιάχνετε σήματα καπνού που βγαίνουν πιο φτηνά να δώσουμε κάτι τις και στους Ινδιάνους; Αλλά θα μου πεις οι Ινδιάνοι δεν ψηφίζουν εδώ.

  • Οταν ενας συλλογος με 10 μςλη παιρνει 20.000 ανευ ουσιαστικου λογου αυτοι που εχουν 200 κ 300 μελη ποσα πρεπει να παρουν? με το ζορι παιρνουν 800 κα 1000 ευρω, η κοροιδια δεν εχει ορια

  • Δεν είδα σε κανένα έκτακτο περιστατικό να καλούνε ραδιοερασιτέχνες.
    Ούτε καν στις μεγάλες φωτιές τις Αθήνας.
    Ασυρμάτους έχουν όλοι. Η αστυνομία, η πυροσβεστική, το εκάβ, ΔΕΗ, στρατός, αεροπορία ακόμα και σύλλογοι κυνηγών, ορειβατών, διασωστών, οδηγών κτλ.

  • ΞΕΧΑΣΕΣ οτι ασυρματους εχουν και τα παιδακια στην παιδικη χαρα (( pmr ))…οι σερβιτορες..(( pmr ))…oi σεκιουριταδες….τα TAXI…….
    ………ΚΑΙ δεν γνωριζεις επισης ..οτι οι παραπανω υπηρεσιες…εχουν διαφορετικες ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ…!!!!!!!!!!!!!…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι