kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Η φωτογραφία “χωρίς λόγια” και το ρεκόρ “Γκίνιας” που θέλει να «σπάσει» ο Γρηγόρης

10 Σεπτεμβρίου 2023
07:28

Ο Γ. Τζουμερκιώτης, όπως έχει ξαναγράψει η στήλη, σε τέσσερεις εκλογικές αναμετρήσεις (με αυτή που έρχεται στις 8 Οκτωβρίου)  έχει καταφέρει να είναι – σε τοπικό επίπεδο σίγουρα ίσως και σε πανελλήνιο – υποψήφιος – κάθε φορά –  με διαφορετικό συνδυασμό. Νανοπούλου (2010), Μαλούτας (2014), Σημανδράκος (2019) και πίσω στα παλιά “λημέρια” με Μαλούτα (2023).  Ένα ακόμη αξιοσημείωτο – για τον Γρηγόρη – είναι το γεγονός ότι στις τρεις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις  κανείς από τους συνδυασμούς με τους οποίους ήταν υποψήφιος δεν εκλέχτηκε Δημοτική Αρχή. Είναι προφανές πως οποιοσδήποτε κι αν ήταν στη θέση του δεν θα ήθελε να ξανα-είναι στο ίδιο έργο θεατής και να τον ακολουθεί – έστω κι ως καλαμπούρι – η φήμη του – αυτοδιοικητικά γκαντέμη. Ασχέτως αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι επίσης  προφανές πως επειδή πολλά λέγονται κι ακούγονται στην πιάτσα για την εμπλοκή ή την άτυπη στήριξη βουλευτών της ΝΔ σε συνδυασμούς που διεκδικούν το δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Κοζάνης, όπως για παράδειγμα του Σ. Κωνσταντινίδη στο συνδυασμό του Γ. Κοκκαλιάρη ή του Μ. Παπαδόπουλου στο συνδυασμό του Λ. Μαλούτα, όλα μετρούν κι όλα αξιοποιούνται όπως πιστεύει ο καθένας ότι μπορεί να τον ωφελήσουν. Έτσι λοιπόν, ο Γρηγόρης, χθες Σάββατο 9/9, που συνέφαγε με τον Λ. Μαλούτα και τον Μ. Παπαδόπουλο, πιθανότατα θα σκέφτηκε να ενισχύσει τη δεύτερη φημολογία “κλείνοντας το μάτι” στους ψηφοφόρους του δεύτερου,  δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με σχόλιο, τύπου λεζάντας, “χωρίς λόγια”.  Πάντως ο Μ. Παπαδόπουλος, από το ύφος του,  δε δείχνει κι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος στην φωτογραφία  ίσως σκεπτόμενος τι συνειρμούς ενδεχομένως να προκαλέσει η δημοσίευση μιας τέτοια φωτογραφίας, κυρίως σε αυτούς που του καταλογίζουν σοβαρές ευθύνες για τ΄ ότι η ΝΔ δεν κατάφερε να έχει υποψήφιο στο Δήμο Κοζάνης.

 

Η Χύτρα

 

63 σχόλια

  • Αφου ο κύριος Παπαδόπουλος δεν μπορει έμπρακτα να στηρίξει τον περιφερειάρχη Κασαπίδη λεει δε στηρίζω Μαλουτα καλύτερα που μου βγαίνει πιο εύκολα ;

    • Ποιο ανακατςμενη σαλατα απο τον κεφαλι του Παπαδοπουλου δεν υπαρχει. Θελει να παιρνει οτι του συμφερει απο παντου. Δλδ αλλον στον Δημο Κοζανης, αλλον στην περιφερεια αλλον σε δημο εορδαιας, αλλον σε Βοιο, Σερβια και Βελβεντο. Δλδ Σερβια Ελευθεριου η Σπυριδου? Βελβεντο Στεργιου η Τετο και περιφερεια Κασαπιδη η Αμανατιδη που το μισο ψηφοδελτιο ειναι δικο του?

  • Εχει υποψήφιο η ΝΔ και δεν τον στηρίζουν οι βουλευτές ; Δε νομίζω. Και τι να κάνουν να μαλώσουν τα στελέχη τους αν ειναι υποψήφιοι αλλου ;;; Έλεος κάπου

    Στην περιφέρεια που υπάρχει υποψήφιος απο τον χώρο της ΝΔ τι κάνουν τα στελέχη τους ; Του ενός ειναι με τον Κασαπίδη του αλλου με Αμανατίδη…. Ωραια «οικογένεια» η ΝΔ εδω.

    • Στον δήμο Κοζάνης νοικιάζονται εκτάσεις για εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών προς 200 το στρέμμα. Σύμφωνα με καταγγελία του Κουζιακη ο δήμος νοίκιασε πάνω από 12.000 στρέμματα με ετήσιο ενοίκιο 25 ευρώ ανά στρέμμα. Δηλαδή 250.000 ευρώ το χρόνο αντί των 2.500.000 ευρώ τον χρόνο. Η αναγωγή σε βάθος 25 ετών είναι ότι τα έσοδα θα είναι 6.250.000 ευρω αντί των 50.000.000 ευρώ!

      • Για πες μας λίγο και πόσα χάνει ο Δήμος από αυτά που νοίκιασε η παράταξη Κουζιακη επί Ιωαννίδη με 25 ευρώ το στρέμμα το 2018 και 2019

        • Από ότι γνωρίζω ο Λευτέρης και ο Κουζιάκης εργάζονται κανονικά και δεν ζουν στην Αθήνα εισπράττοντας πίνοντας καφέ στο σύνταγμα επειδή ο γονέας τους είναι αυτοδιοικητικός στην Κοζάνη…

  • Πειτε μας λιγο μαι για την άτυπη στήριξη που δινει ο κάθε ενας στην περιφέρεια και συγκεκριμένα σε ποιον υποψήφιο , για να καταλάβουμε και εμείς οι αθώοι.

  • Για να δείτε τι κάνουν εκει στην ΝΔ , είχανε μπροστά τους την προοπτική να κατέβει Αμανατιδης για δήμο Κοζάνης και να σαρώσει και να αποφευχθεί ο εσωτερικός αναβρασμός στην ΝΔ κτλ κτλ κτλ. Και πιν νεοδημοκράτες επέλεξαν να τα σπάσουν μεταξύ τους παλι. Ο ίδιος ο Αμανατιδης λόγω προσωπικών και υποβοηθούμενος απο άλλους παλι λόγω προσωπικών επέλεξαν να τα βάλουν με τον Κασαπίδη και όχι να ασχοληθούν με τον δήμο και να διασφαλίσουν έτσι και την πολιτική τους μακροημέρευση. Προτίμησαν να δράσουν υπό την κυριαρχία των προσωπικών συναισθημάτων και όχι υπό την ψύχραιμη σκέψη…φανταστείτε πως θα παίρνουν αποφάσεις μετα.

    Θα μπορούσε στον δήμο η ΝΔ να σαρώσει αλλα βλέπετε τι κάνουν. Εάν είχανε υποψήφιο και οι δυο βουκευετες θα στηρίζανε αναφανδόν

    • Για το καλό του τόπου λένε οτι το κάνανε. Εσυ τι θες τωρα; Είπαμε για το καλό του τόπου και μόνο. Δεν τους πιστεύετε δηλαδή ; Θέλουν το καλό μας. Αυτοι το ορίζουν αυτοι το ξέρουν αυτοι θα το υπηρετήσουν. Συμμαχία για την ανάπτυξη λοιπόν

  • Σε κάποια άτομα δεν υπάρχει σοφια και σκέψη εμπροσθοβαρης. Πχ έναν ο Αμανατιδης κατέβαινε για τον δήμο Κοζάνης θα είχε διασφαλίσει κατα κάποιον τροπο την ενότητα της ΝΔ, θελανε δε θελανε θα τον στηρίζανε οι δυο βουλευτές και όλος ο μηχανισμός της ΝΔ και θα είχε και προσωπικά μελλοντικά πολιτικά οφέλη. Επέλεξε όμως με βάση συναισθηματικά κριτήρια και την οργή της στιγμής.

    Επομένως κάποιοι στην νεα δημοκρατία εδω στην περιοχή δεν ειναι σε θέση να αποφασίζουν ορθά επομένως μη αναρωτιέστε μερικές φορές γιατί επεμβαίνει ο αθηναϊκός παράγοντας και μας φέρνει κατι Ακριτιδηδες κτλ. Δείτε εντός το θεμα κύριοι της ΝΔ. Πάρτε αποφάσεις συναινετικές και όχι συμβιβαστικές. Στην τελική πάρτε συμβούλους να σες πούνε Αφου μόνοι σας είστε ολο ίντριγκα

    • Και να μην κατέβαινε ο Αμανατιδης είσαι σίγουρος ότι οι νεοδημοκρατες θα ψηφιζαμε Κασαπιδη; Κάνεις λάθος, ο Κασαπιδης θα έτρωγε τέτοιο μαύρο που δεν το φαντάζεσαι.

      • Στο τέλος και ανάλογα το ψηφοδέλτιο που θα έκανε αν δεν κατέβαινε ο Αμανατιδης γιατί να μη τον ψήφιζες δεν κατάλαβα. Ακόμα και τωρα οι απλοί πολίτες, και όχι τα γκλαμουρους στελέχη που περα απο ραδιουργίες και καμαριλα δε ξερω και εγω τι κάνουν, λενε ναι με Κασαπίδη γιατί πολλές φορές κάποια πραγματα ειναι ζητήματα αρχών και αξιών και όχι πολιτικής σπέκουλας. Γιαυτο και Κασαπίδη και για αυτο και θα τα παει καλα.

        • Με ποιον μίλησες και τα λες αυτά.
          Η πλειοψηφία της ΝΔ είναι κατά του κασαπιδη. Είναι δυσαρεστημενοι και δεν θα ψήφιζαν κασαπιδη ακόμα και αν ήταν ο μοναδικός υποψήφιος.

        • Για πες τον καθαρό συνδυασμό του κασαπιδη; Οι υποψηφιοι είναι όλοι νεοδημοκρατες; Εκτός αν είχατε πρόσφατα βαφτίσια.
          Εσύ που τα σκέφτεσαι και τα λες που ζεις.
          Θα τον δεις τον κασαπιδη σου τι ποσοστό θα πάρει. Μόνο να έχει το θάρρος να πει και ευχαριστώ στο τέλος γιατί χωρίς την υποψηφιότητα Αμανατιδη η ήττα θα ήταν συντριπτική.

        • Ο κασαπιδης έχει το χρίσμα αλλά δεν έχει την υποστήριξη της πλειοψηφίας της ΝΔ της δυτικής Μακεδονίας. Ποιος κάνει λάθος άραγε για την υποψηφιότητα του.

        • Δηλαδή οι άλλοι υποψήφιοι δεν έχουν αρχές και αξίες; Είναι ανήθικοι; τι ειναι;
          Όσοι δεν ψηφίζουν κασαπιδη είναι ραδιουργοι σύμφωνα με τα λεγόμενα σου;

  • Η ΝΔ έχει υποψήφιο για τον δήμο Κοζάνης και το όνομα αυτού Μαλούτας. Εκτέλεσε κατά γράμμα το κυβερνητικό πρόγραμμα της περασμένης δημοτικής σύμπραξης της Τριανδρίας “κατά γράμμα” και απαρέγκλιτα. Ούτε κόμμα δεν παρέλειψε από τας κυβερητικάς εντολάς. Με το αζημίωτο βέβαια. Φωτοβολταϊκά στην θέση “Μάνα νερού” στη Μεσσιανή του δήμου Σερβίων, στήριξη επανεκλογής, προσχώρηση των περισσότερων από τους Συνδιασμούς Μιχαηλίδη, Συμανδράκου στον συνδιασμό του, υπόγειες βουλευτικές “επιδοτήσεις” υποψηφίων.

  • Γιάννης Κοκκαλιάρης+ Στάθης Κωνσταντινίδης+ Καλλιόπη Βέττα
    Λάζαρος Μαλούτας + Μιχάλης Παπαδόπουλος+ Γιώργος Αμανατίδης
    Προφανώς και η μοναδική αυτοδιοικητική λύση είναι Χάρης Κουζιάκης

  • Η Ν.Δ έχει αντιπρόσωπο στην Κοζάνη και λέγεται Μαλουτας.Γιατι να θέλει άλλον ,εξυπηρέτησε το έργο της κυβέρνησης στο ακέραιο.

  • Η Κοζάνη χρειάζεται ΜΙΑ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ. Και φυσικά όχι τους Μαλούτα-Μιχαηλίδη και τα ορφανά του Σημανδράκου ουτε τους ηλικιομενους τους κυριους τιποτα Ο Μαλούτας τι θα κάνει τώρα που δεν έκανε στα 38 χρόνια που είναι στο Δήμο; Απλώς προσπαθεί με διάφορα τσιτάτα, με σκέρτσα να μετατραπεί ΣΕ ΙΣΟΒΙΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΛΙΓΑΡΧΗ που τον ενδιαφέρει μόνο η παρτη του Ο Μαλούτας είναι ένα παλιό εισιτήριο και τα παλιά εισιτήρια δεν περνάνε στα καινούργια λεωφορεία της αυτοδιοίκησης. Ο Μαλούτας και η αυτοδιοικητική του μπάντα που έχει τους συμβούλους του Σημανδράκου, οι οποίοι πρόδωσαν την λαική εντολή που πήραν. Ο λαός τους είπε τότε όχι στον Μαλούτα και αυτοί πήγαν με τον Μαλούτα. Τι τους συνδέει όλους αυτούς ;

    μερικά από τα μεγάλα έργα του μαλούτα:
    έδιωξε τους πιλότους και δεν έκανε τίποτα για να τους κρατήσει
    δεν έκανε ένα περιφερειακό δρόμο
    δεν Μάζεψε κανένα αδέσποτο Εννοείται θα τα μαζέψει σε ένα μήνα
    δεν εφερε καμιά επένδυση για να δουλέψει ο κόσμος
    δεν έφερε κανένα νέο πράγμα
    είχε μπέρδεμα με τα φωτοβολταϊκά το ξέρει ολος ο κόσμος
    εβαλε τον εαυτό του προέδρο στη βιβλιοθήκη
    το δηπεθε το εκάνε μπάχαλο γελούσε όλη η Ελλάδα
    την πισίνα ακόμα τη φτιάχνει
    έχει 30 χρόνια τους ιδιους αντιδημάρχους και δεν κάνουν τίποτα
    δεν έφερε καμία νέα σχολή στο πανεπιστήμιο
    και άλλα τόσα που βαριέμαι να γράψω και έχει την απαίτηση να βγει
    Με τα φωτοβολταϊκά και τα χωράφια τα νοίκιασε με πολύ χαμηλό τίμημα
    κολυμβητήριο δεν έχουμε

    η Κοζάνη παραπαίει αν είμαστε μάγκες εμείς οι κοζανίτες θα πρέπει να τους τελειώσουμε

    • Ας διαγράψει πρώτα Κασαπιδη για όλους όσους προσχώρησαν στο συνδυασμό του. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια φώναζαν κάποιοι στους νεοδημοκρατες στα τέσσερα. Ας διαγράψει τον Κωνσταντινιδη για την υποστήριξη του στο συνδυασμό του Κοκκαλιαρη. Μετά θα επιστρέψουν οι πραγματικοί νεοδημοκρατες στο κόμμα.

      • Ήπιες τίποτα πριν τα γράψεις ; Η τα πιστεύεις κιόλας ;
        Αν ειςαι νηφάλιος θα καταλάβεις οτι τουλάχιστον ο Κασαπίδης ειναι σταθερός, καθαρός και με ήθος.
        Ο Κωνσταντινιδης ειναι επίσης έντιμος και δε νομίζω να μπει στον κόπο να στηρίξει κάποιον στον δήμο. Στην περιφέρεια που υπάρχει υποψήφιος της ΝΔ τον στηρίζει χωρίς υπεκφυγές οπως άλλοι. Όποτε λιγο προσοχή με την λάσπη οταν την πετατε

        • Που είναι υποψήφια τα στελέχη του Κωνσταντινιδη;
          Ο κατανας που είναι υποψήφιος με τον κασαπιδη σε ποιο κόμμα ανικει; Ο κοσματοπουλος;
          Ο κοσμος τοχει τουμπανο και συ κρυφο καμαρι.
          Γιατί δεν υπήρξε αντίδραση από το κόμμα για αυτές τις υποψηφιοτητες;
          Όπως σας βολεύει, γιαυτό και θα έρθει η τιμωρία.

        • Δηλαδή οι βουλευτές της ΝΔ δεν υποστηρίζουν κανένα υποψήφιο στο δημο; Δεν υπάρχουν στελέχη τους υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι;

        • Για την υποστηριξη των βουλευτων τα γράφει μέσα το παραπάνω κείμενο. Το διάβασες; Λέει έτσι ακούγεται και αναφέρεται.Ας βγει ο καθένας τους με επίσημες δηλώσεις να το διαψεύσει.
          Μετά ξαναλέμε ποιος ήπιε τι…

        • Υπονοείς κάτι για τους άλλους υποψηφιους; Δεν έχουν ηθος;
          Αυτά που που αναφέρω τα λέει το παραπάνω άρθρο.
          Διάβασε το πρώτα.
          Μετά πεσμου ποιος ήπιε κάτι.
          Ας βγουν όλοι τους με επίσημη δήλωση να τα διαψεύσουν για να μην ακούγονται.

        • Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει ακόμη το πιο απλό. Όποιος και να κατέβαινε στην Περιφέρεια απέναντι στον Κασαπιδοκάτανα εκεί θα ήταν ένα τεράστιο ποσοστό ΝΔκρατών. Το πρόβλημα είναι ο ανύπαρκτος Περιφερειάρχης και μόνο αυτό.

  • Ο Μητσοτάκης δεν πήγε στην έκθεση λόγο των συνθηκών,τον Παπαδόπουλο δεν τον είπε κανείς ότι τέτοιες εμφανίσεις είναι τουλάχιστον ανάρμοστες,τώρα που οι άνθρωποι στην Θεσσαλία πνίγονται; ;;

  • Αυτή η φωτο ένα μήνυμα μου στέλνει…Να τους στείλω στο χρονοντούλαπο όσο πιο γρήγορα μπορώ..Με την ψήφο μου.. Κωλοτούμπες της πολιτικής ζωής του τόπου.. Αυτοί να περνούν καλά κι οι άλλοι ας καίγονται..Κοιτάξτε λοιπόν και καμαρώστε ποιοί θέλουν να μας διοικήσουν !!!!!!!

    • Να μπορούν να πίνουν μαζί όσα τσίπουρα μπορούν και να βγαίνουν ειρωνικές φωτογραφίες. Παπαδόπουλε σε χρησιμοποιούν. Αυτοί κερδίζουν κι εσύ χάνεις. Φυλάξου λίγο. Οι άνθρωποι είναι μάστορες σ’ αυτά.

  • Στη ΝΔ κοιτάνε όλοι τον εαυτό τους και μόνο αυτόν.. Οι νυν βουλευτές να μη βγει κανένα καινούριο στέλεχος και βγει δήμαρχος και τους πάρει τη θέση του βουλευτή μελλοντικά. Άλλοι βλέπουν τα τέκνα τους ως μελλοντικούς δημάρχους και δεν αφήνουν κάποιον άλλον να κατέβει και να τον στηρίξουν…

  • Στην φωτογραφία βλέπουμε έναν γυρολόγο έναν αποτυχημένο δήμαρχο έναν υπουργό που πήγε για μαλλί στα Τέμπη και βγήκε κουρεμένος και έναν κύριο που δεν τον ξέρουμε

      • Το 2014 ο Παπαδόπουλος στήριζε Μαλούτα κοντρα στο χρίσμα της ΝΔ και ο Μαλουτας δεν βγήκε Δήμαρχος και ο Παπαδόπουλος βουλευτής.
        Τώρα δεν θα βγει ο Μαλουτας Δήμαρχος και ο Αμανατιδης περιφερειάρχης!
        Ο Μιχάλης απλώς τελείωσε!

  • Ξεπουληθηκατε στο γιουσουρουμ για ένα κουστουμ…Εν τω μεταξύ τα σχόλια σας είναι για τα μπάζα … Βλέπετε μια κανονική συνεργασία Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ δηλαδή τα καλά και συμφέροντα…Για αυτό άλλωστε δεν υπήρχε λόγος να κατέβει συνδυασμός νέας Δημοκρατίας ο Μαλουτας τους εξυπηρετεί μια χαρά τα συμφέροντα με το αζημιωτο βέβαια και γράφεται για περιφέρεια για Αμανατίδη και αρλουμπες αντί να κραξετε και να μαυρισετε Παπαδόπουλο Μαλουτά Τζουμερκιωτη που με θράσος πετάει φορά παρτίδα την συντεχνία …Μαυριστε τους 8 Οκτωβρίου η Κοζάνη να αλλάξει σελίδα

  • Ο Παπαδόπουλος ανέκαθεν ήταν με τον Μαλουτα και όχι μόνο τώρα..και οι δύο μαζί με τον Αμανατιδη…αντε να πανε σπιτι όμως να ξεκουραστουν ένας ένας με την σειρά….

  • Οι βουλευτικές εκλογές κάποτε θα έρθουν ( πολύ πιο σύντομα από την τετραετία εννοείται) κύριε Μιχάλη μας που τρέχαμε να σε στηρίξουμε. Εκεί θα εξαργυρώσεις τη βοήθεια που δίνεις στο Μαλούτα. Θα γελάσουμε πολύ τότε. Έλα να ζητήσεις ψήφους.
    Μαζί για την Κοζάνη.

  • Κοζάνη 48η θέση κι οι αποτυχημένοι τρώνε και πίνουν χωρίς ντροπή..Μαυρίστε τους χωρίς δισταγμό ! Σ αυτές τις εκλογές δεν υπάρχει υποχρέωση στο φίλο , την κουμπάρα κλπ κλπ.. Έχουμε ιερή υποχρέωση στα παιδιά μας και τον εαυτό μας να φύγει η σαπίλα.. Τώρα μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση με την ψήφο μας..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.