kozan.gr: Αυτό είναι το περίπτερο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην 87η ΔΕΘ (Φωτογραφίες & Βίντεο)

10 Σεπτεμβρίου 2023
16:44

 

Αυτό είναι το περίπτερο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας στην 87η ΔΕΘ.

12 σχόλια

  • Ένας τιμοκατάλογος,
    Αυτος είναι τα έργα σας.
    5 φωτογραφίες και μερικά
    Μπαλόνια πολυχρωμα,σαν γενεθλια του τελους
    Της Δ.Μακεδονίας.

  • Το πιο άδειο περίπτερο σε επίπεδο Περιφέρειας.Μόλις γυρίσαμε από την έκθεση κι έχω να πω πως όλα τα περίπτερα των άλλων Περιφερειών ήταν γεματα με τα τοπικά τους προϊόντα και τις δράσεις τους ενώ εμείς καμαρώναμε ένα video wall με ένα βίντεο άθλιο στην κυριολεξία να αναδυκνυει πως αλλάξαμε μια σκεπή στην Καστοριά.Τραγικό.Άξιοι της μοίρας μας.

  • ΜΟ ΝΑ ΔΙ ΚΟ. ΤΕ ΛΕΙ Ο.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ! ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΗ!
    ΜΙΝΙΜΑΛ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΚΟΜΨΌ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
    ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  • Κασαπιδη;Που είναι τα χιλιάδες βότανα που καμαρώνεις;Ροδονερε;Που είναι αυτά που παράγουμε και αυτά που αποτελούν πόλο έλξης για να έρθουν επισκέπτες;Τουρίστα της πολιτικής..Εγωκεντρικός ακόμη κι εκεί.Πρόεδρε της τουριστικής επιχείρησης απέτυχες κι εδώ όπως και σε όλα τα αλλα.Αλλά ξέχασα έχεις τον Κατανα να κάνει τον Μπλέτσα στο fb.Άνοιξε του και ένα τουριστικό πρακτορείο και κλείστε εισιτήριο και οι 2 χωρίς επιστροφή.

      • οι ιδέες γίνονται έργα όταν κατασκευαζονται. Αν είναι να μείνουν γραμμένες σε ωραίες προτάσεις είναι άχρηστες. Μένεις στην εικόνα και δεν προχωράς στην ουσία. Χαρακτηριστικό του ψηφοφορου που τσατιστικε γιατί του έθιξαν τον υποψήφιο. Τέτοιους θέλουν.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι