Η Στεφάνι Χαραλαμπίδου, που σπούδασε και αρίστευσε στο μουσικό γυμνάσιο και λύκειο Σιάτιστας, στην 87η έκθεση της Θεσσαλονίκης (Γράφει ο Τάσος Χαραλαμπίδης)

11 Σεπτεμβρίου 2023
09:07
Στην 87η έκθεση της Θεσσαλονίκης, τιμώμενη χώρα είναι η Βουλγαρία.Κατόπιν πρότασης του πρύτανη του Πανεπιστημίου της Μουσικής Ακαδημίας Σόφιας,και του υπουργείου πολιτισμού της Βουλγαρίας,η κόρη μου, Στεφάνι Χαραλαμπίδου, θα εκπροσωπήσει,την χώρα στο μουσικό κομμάτι ΠΟΠ ΤΖΑΖ στις 12,13,14 του μηνός στο φεστιβάλ της ΔΕΘ.
Η Στεφάνι σπούδασε και αρίστευσε στο μουσικό γυμνάσιο και λύκειο της Σιάτιστας και ολοκλήρωσε τον κύκλο των σπουδών της στο πανεπιστήμιο της Σόφιας.Αποφοίτησε με άριστα,και με την προτροπή των καθηγητών της ξεκίνησε την καριέρα της στην μουσική….
Οι προσπάθειες της αναγνωρίζονται,και είναι μεγάλη τιμή να επιλεχθεί,να εκπροσωπήσει την χώρα που σπούδασε….
Είμαι περήφανος για σένα Στέφανι!

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι