500 ευρώ από το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης στους πληγέντες πλημμυροπαθείς

11 Σεπτεμβρίου 2023
11:34
Κανένα σχόλιο

Η Διοίκηση του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ ΠΕ Κοζάνης σε έκτακτη συνεδρίαση  ομόφωνα εκφράζει την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της, στους πληγέντες πλημμυροπαθείς από τις καταστροφικές πλημμύρες.

Γι’αυτό το λόγο αποφασίσαμε να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας, με οικονομική βοήθεια, με το ποσό τον 500 ευρώ τα οποία θα κατατεθούν στο λογαριασμό που άνοιξε η ομοσπονδία Συνταξιούχων ΙΚΑ και επικουρικών ταμιών με αριθμό ΙΒΑΝ GR150 171 002 000 600 204 003 593 6002-040035-936 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΕΩΣ, όπου η ομοσπονδία θα τα αποστείλει στους κατοίκους των περιοχών που δοκιμάζονται.

Καλούμε τα μέλη του Σωματείου μας και γενικότερα όλους τους Συνταξιούχους που θέλουν να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους να καταθέσουν από το υστέρημα τους ότι μπορούνε στων παραπάνω λογαριασμό, η να φέρουν είδη που συγκεντρώνονται από τα Σωματεία, ΣΥΝΔΙΚΑΤΩ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ-ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΙΛΩΝ Ν ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΠΕ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΙΑΣ  Ε.Ε.Ε.Ν. στο εργατικό κέντρο στα γραφεία του συνδικάτου οικοδόμων.

 Από την εμπειρία μας οι συνταξιούχοι γνωρίζουν ότι η αλληλεγγύη είναι σημαντικό όπλο που πρέπει να εκφράζεται.

                                                  ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΩΖΕΙ ΤΟ ΛΑΟ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι