Ονομάζομαι Παναγιώτης Χωλόπουλος του Ευλαμπίου και της Κασμηρίας. Κατάγομαι από την Τοπική Κοινότητα Μαυροδενδρίου. Είμαι παντρεμένος με τη Λαμπρινή (Ρήνα) Ρεβενήσιου και είμαστε γονείς δυο παιδιών, του Ευλάμπιου και του Αχιλλέα. Δραστηριοποιούμαι ενεργά ως ελεύθερος επαγγελματίας στον χώρο της τεχνολογίας, καθώς επίσης στον καλλιτεχνικό χώρο ως μουσικός και τραγουδιστής της μεγάλης παράδοσης των Ποντίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

  Για μένα, η δέσμευση για έναν καλύτερο δήμο δεν είναι απλά λόγια, αλλά ενεργά έργα τα οποία έχουμε την θέληση να πραγματοποιηθούν.Κι αν και μπορεί μια προσπάθεια να φαίνεται μικρή, πιστεύω ότι όλες μαζί μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Όλοι μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία αληθινή δίκαιη και βιώσιμη. Στην τοπική αυτοδιοίκηση, χρειάζονται περισσότερα πράγματα από μία απλή διαχείριση – χρειάζεται οραματισμός και φιλοδοξία. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με όραμα και  νέες ιδέες. Για μένα, η Κοζάνη δεν είναι απλώς ένας τόπος. Είναι η κοινωνία, οι άνθρωποι και οι ιστορίες που μας έχουν κάνει αυτούς που είμαστε. Δεν δεσμεύομαι μόνο επειδή θέλω να βελτιώσω τον τόπο, αλλά γιατί πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά.

 Θέλω να βοηθήσω την Κοζάνη να γίνει ένα παράδειγμα για όλους, ένας τόπος όπου ο καθένας είναι περήφανος να ζει εδώ. Καθώς οι εκλογές πλησιάζουν, η στήριξη σας δεν είναι μόνο μια ψήφος, αλλά μια επιβεβαίωση στο όραμά μας – ένα όραμα που βασίζεται στις πράξεις και τις αξίες. Στηρίζω τον υποψήφιο δήμαρχο Σταύρο Καμπουρίδη γιατί βλέπω σε αυτόν ειλικρίνεια, αξίες και προθυμία για δουλειά. Σας καλούμε να μας στηρίξετε, πιστεύοντας στην ιδέα μιας καλύτερης κοινωνίας που μπορούμε να δημιουργήσουμε μαζί.

Είμαι εδώ γιατί έχουμε ένα κοινό όραμα.

Είμαι εδώ γιατί η Κοζάνη πρέπει να έχει και μέλλον.

Είμαστε εδώ και με την υποστήριξή σας, θα το πραγματοποιήσουμε!

                                                                                                                                  Παναγιώτης Χωλόπουλος.